Giorgos LA 26 Μαίου 2011 #401 Share 26 Μαίου 2011 ελα καποια στιγμη θα κατεβω και Αθηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 31 Μαίου 2011 #402 Share 31 Μαίου 2011 Mην ξεχνιομαστε,μια μερα εμεινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 31 Μαίου 2011 #403 Share 31 Μαίου 2011 Mην ξεχνιομαστε,μια μερα εμεινε Στην Αθηνα κανετε καθε Τεταρτη???ΓΙα θεσσαλονικη ισχυει το ιδιο..??Γιατι εγω σκοπευα να παω στην συναντηση στην Θεσσαλονικα στης 11 του μηνος...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 31 Μαίου 2011 #404 Share 31 Μαίου 2011 Στην Αθηνα κανετε καθε Τεταρτη???ΓΙα θεσσαλονικη ισχυει το ιδιο..??Γιατι εγω σκοπευα να παω στην συναντηση στην Θεσσαλονικα στης 11 του μηνος...! Εκτος της μηνιαιας συναντησης που συμπιπτει με της Θεσ\νικης,στην Αθηνα εχει ανοιξει το σπιτι του ΑΖ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=459690 Οπου βρισκομαστε και καθε Τεταρτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 31 Μαίου 2011 #405 Share 31 Μαίου 2011 Θα ειμαι και εγω εκει..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 31 Μαίου 2011 #406 Share 31 Μαίου 2011 Εκτος της μηνιαιας συναντησης που συμπιπτει με της Θεσ\νικης,στην Αθηνα εχει ανοιξει το σπιτι του ΑΖ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=459690 Οπου βρισκομαστε και καθε Τεταρτη. Mια χαρα ειστε ...!!αρα εγω παω μονο 11 του μηνος Θεσσαλονικη ...απλα ελεγα αν μπορω να παω καμια Τεταρτη extra Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 1 Ιουνίου 2011 #407 Share 1 Ιουνίου 2011 Σήμερα περιμένω να έρθουν πολλοί !!! Πρέπει να γίνει χαμός !!! Εκτός από τους λαχνούς που ξεκίνησε η διανομή τους απο τη προηγούμενη Τετάρτη , για τη κλήρωση που θα γίνει για το ενυδρείο που μας έδωσε το κατάστημα ΑΒΥΣΣΟΣ και που θα κληρωθεί το επόμενο Σάββατο 11-06-11 στη κεντρική συνάντηση του μήνα , θα έχουμε και τη TETRA που θα μας κάνει μια παρουσίαση με νέα προϊόντα . Θα ακολουθήσει συζήτηση και η διανομή των δώρων που θα μας δώσει η TETRA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 1 Ιουνίου 2011 #408 Share 1 Ιουνίου 2011 Γίνει δεν γίνει εγώ λέω να έρθω με το ποδήλατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Nts 1 Ιουνίου 2011 #409 Share 1 Ιουνίου 2011 Δηλωνω παρων..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Ιουνίου 2011 #410 Share 1 Ιουνίου 2011 Δηλωνω παρων..! Ελα να σε γνωρισουμε. Σε λιγο ξεκηναω. Τα λεμε εκει ψαροκαμμμενοι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Nts 2 Ιουνίου 2011 #411 Share 2 Ιουνίου 2011 Ωραια ηταν και χθες.... πολλα ακουσαμε πολλα μαθαμε, μπυρα ηπιαμε τον Φωτη παλιγο να μην δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 2 Ιουνίου 2011 #412 Share 2 Ιουνίου 2011 Ωραια ηταν και χθες.... πολλα ακουσαμε πολλα μαθαμε, μπυρα ηπιαμε τον Φωτη παλιγο να μην δουμε... Αφου ειδες εμενα... δεν θα εχανες και κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Nts 2 Ιουνίου 2011 #413 Share 2 Ιουνίου 2011 Μπορω να πω οτι ειχα να σε δω καιρο και μου αρεσε αυτη η επανασυνδεση...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 2 Ιουνίου 2011 #414 Share 2 Ιουνίου 2011 Αργοπορημένος αλλά πρόλαβα τα καλά!.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 5 Ιουνίου 2011 #415 Share 5 Ιουνίου 2011 Ανεβάσαμε θερμοκρασίες βλέπω... Ευκαιρία να δροσιστούμε με παγωμένη μπυρίτσα στο γνωστό μας πλέον μέρος! Ραντεβού την Τετάρτη λοιπόν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 10 Ιουνίου 2011 #416 Share 10 Ιουνίου 2011 Παιδια αυριο Σαββατο θα ερθω θεσσαλονικη με την παρεα μου στο Meeting...!!Καποιες πληροφοριες θα ηθελα για να σας βρω !! Σε ποια οδο ειναι??? Πως λεγετε η καφετερια?? Τι ωρα ειναι το meeting εμεις λεγαμε να ερθουμε κατα τις 6!! Υ.Γ ελπιζω να μην χαθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 10 Ιουνίου 2011 #417 Share 10 Ιουνίου 2011 Παιδια αυριο Σαββατο θα ερθω θεσσαλονικη με την παρεα μου στο Meeting...!!Καποιες πληροφοριες θα ηθελα για να σας βρω !! Σε ποια οδο ειναι??? Πως λεγετε η καφετερια?? Τι ωρα ειναι το meeting εμεις λεγαμε να ερθουμε κατα τις 6!! Υ.Γ ελπιζω να μην χαθω Δες εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=59057 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 10 Ιουνίου 2011 #418 Share 10 Ιουνίου 2011 Δες εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=59057 Eυχαριστω...στο καφε λα σκαλα λοιπον αυριο..τι ωρα να ερθω περιπου??δεν θελω να ειμαι και απο τους πρωτους...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Ιουνίου 2011 #419 Share 10 Ιουνίου 2011 Eυχαριστω...στο καφε λα σκαλα λοιπον αυριο..τι ωρα να ερθω περιπου??δεν θελω να ειμαι και απο τους πρωτους...! Θελεις να κανεις αισθητη την παρουσια σου ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 10 Ιουνίου 2011 #420 Share 10 Ιουνίου 2011 Αύριο στις 5 είναι η μηνιαία συνάντηση. Επειδή υπάρχουν κάποιες εργασίες που πρέπει να γίνουν στον μέσα χώρο, (πρέπει να βάλουμε μια τάξη) κάποιοι από εμάς θα ήμαστε εκεί από τις 3. Όποιος θέλει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 10 Ιουνίου 2011 #421 Share 10 Ιουνίου 2011 Αύριο στις 5 είναι η μηνιαία συνάντηση. Επειδή υπάρχουν κάποιες εργασίες που πρέπει να γίνουν στον μέσα χώρο, (πρέπει να βάλουμε μια τάξη) κάποιοι από εμάς θα ήμαστε εκεί από τις 3. Όποιος θέλει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 10 Ιουνίου 2011 #422 Share 10 Ιουνίου 2011 Θελεις να κανεις αισθητη την παρουσια σου ε Oχι απλως εχω κανονισει...παποια πραγματα(Μπανακι κτλ) Και να ξερω...ελεγα κατα τις 6 να ερθω...αλλα οπως κατσι βασικα μπορει και να ειμαι και απο τους πρωτους Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Ιουνίου 2011 #423 Share 10 Ιουνίου 2011 Φωτογραφίες από τη συνάντηση της Τετάρτης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 10 Ιουνίου 2011 #424 Share 10 Ιουνίου 2011 Γειά σου ρε Φώτη με τα ψώνια από την λαική... Πάλι μας έφτιαξες. Ακόμα μια όμορφη βραδιά με ωραίες κουβέντες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 12 Ιουνίου 2011 #425 Share 12 Ιουνίου 2011 Εγω παλι...ηρθα στην Θεσσαλονικη...αλλα επειδη...αλλου κανονιζαμε να παμε για μπανιο...και καταληξαμε χαλκιδικη κοντα...καπου στα φλορινα καπως ετσι...!αργησαμε να γηρισουμε πισω...και οταν πηγα στο cage la skala ...ηταν δυο τρεις παρεες...ρωτησα μια σερβιτρωρα εκει(hot) και μου ειπε δεν γνωριζει κατι...ρε παιδεια που εισασταν? Πηγα και λιγο αργα...στις 11..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος