Jump to content

Εναρξη Aquazone Meeting

TAN

Recommended Posts

• Απαντήσεις 694
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ετσι παιδια να μαζευομαστε..!!

Τέλεια περνάμε! Μόνο που πρέπει να βάλουμε ξυπνητήρι στις 12...Κάθε φορά καιγόμαστε.... <_<

Αντε να μαζευόμαστε οι νέοι!!!! :D

UP λέμε!!!!!! <_<

Είμαι από αυτούς που πήγα πρόσφατα για πρώτη φορά.

Όχι για κάποιο άλλο λόγο αλλά αποκλειστικά λόγω απόστασης δεν είχε ταιριάξει να βρεθώ σε meeting.

Πρέπει να πω ότι καλό το forum αλλά τα meeting είναι κάτι άλλο. Θα δείτε και θα γνωρίσετε κόσμο που πραγματικά αγαπάει το χόμπυ, είναι πολύ φιλικοί, πολύ καλά παιδιά,δεν κάνουν επίδειξη γνώσεων αλλά συζητούν χαλαρά και ειδικά οι αρχάριοι μπορούν σε μια κουβέντα με τα παιδιά να συμπυκνώσουν ημέρες ολόκληρες παρουσίας στο forum.

Να τονίσω επίσης ότι η παρουσία σας τονώνει και δίνει δύναμη σε όλους αυτούς που στηρίζουν όλη αυτήν την προσπάθεια. Μην ξεχνάμε ότι το Forum αυτό που που μας κάνει παρέα καθημερινά και δωρεάν δεν υφίσταται με παρθενογένεση, υπάρχει κόσμος από πίσω που αφιλοκερδώς γράφει,μελετάει, διαβάζει, ψάχνει, αρθρογραφεί, απαντάει,ταξινομεί, πειραματίζεται, πληρώνει από την τσέπη του, καταναλώνει ελεύθερο χρόνο αλλά με μεράκι και αγάπη για να δημιουργηθεί και να υπάρχει όλη αυτή η βάση δεδομένων που όλοι εμείς αντλούμε εύκολα πληροφορίες και εμπειρία για το χόμπυ μας.

Δεν γράφω τίποτα από όλα αυτά έχοντας κάποιο συμφέρον, ίσα ίσα μια γνωριμία έκανα με κάποια παιδιά και κάποιους mods, έχω την επαφή που έχουμε όλοι μας με τα forum.

Η παρουσία λοιπόν είναι σημαντική και για τα μέλη και για την ομάδα του forum.

Να πηγαίνετε και μακάρι να μπορούσα να πηγαίνω κάθε φορά!

Ειδικά οι κάτοικοι λεκανοπεδίου κάντε τη βόλτα σας, ένας καφές είναι, θα μιλήσετε,θα κάνετε φίλους και έχει και χαβαλέ.

Χαρήκαμε πολύ που σε γνωρίσαμε Μιχάλη!Μας ήρθες από πολύ μακρυά αλλά μπήκες αμέσως στο κλίμα.Μακάρι να σε βλέπαμε σε κάθε συνάντηση,αλλά η απόσταση μας χωρίζει.

Όσοι Αθηναίοι επιθυμούν να γνωριστούμε από κοντά δεν πρέπει να διστάζουν.

Δε νομίζω οτι κάποιος στην παρέα μας θα αισθανθεί αμήχανος.

Σας περιμένουμε σε κάθε συνάντηση μας!

Είμαι από αυτούς που πήγα πρόσφατα για πρώτη φορά.

Όχι για κάποιο άλλο λόγο αλλά αποκλειστικά λόγω απόστασης δεν είχε ταιριάξει να βρεθώ σε meeting.

Πρέπει να πω ότι καλό το forum αλλά τα meeting είναι κάτι άλλο. Θα δείτε και θα γνωρίσετε κόσμο που πραγματικά αγαπάει το χόμπυ, είναι πολύ φιλικοί, πολύ καλά παιδιά,δεν κάνουν επίδειξη γνώσεων αλλά συζητούν χαλαρά και ειδικά οι αρχάριοι μπορούν σε μια κουβέντα με τα παιδιά να συμπυκνώσουν ημέρες ολόκληρες παρουσίας στο forum.

Να τονίσω επίσης ότι η παρουσία σας τονώνει και δίνει δύναμη σε όλους αυτούς που στηρίζουν όλη αυτήν την προσπάθεια. Μην ξεχνάμε ότι το Forum αυτό που που μας κάνει παρέα καθημερινά και δωρεάν δεν υφίσταται με παρθενογένεση, υπάρχει κόσμος από πίσω που αφιλοκερδώς γράφει,μελετάει, διαβάζει, ψάχνει, αρθρογραφεί, απαντάει,ταξινομεί, πειραματίζεται, πληρώνει από την τσέπη του, καταναλώνει ελεύθερο χρόνο αλλά με μεράκι και αγάπη για να δημιουργηθεί και να υπάρχει όλη αυτή η βάση δεδομένων που όλοι εμείς αντλούμε εύκολα πληροφορίες και εμπειρία για το χόμπυ μας.

Δεν γράφω τίποτα από όλα αυτά έχοντας κάποιο συμφέρον, ίσα ίσα μια γνωριμία έκανα με κάποια παιδιά και κάποιους mods, έχω την επαφή που έχουμε όλοι μας με τα forum.

Η παρουσία λοιπόν είναι σημαντική και για τα μέλη και για την ομάδα του forum.

Να πηγαίνετε και μακάρι να μπορούσα να πηγαίνω κάθε φορά!

Ειδικά οι κάτοικοι λεκανοπεδίου κάντε τη βόλτα σας, ένας καφές είναι, θα μιλήσετε,θα κάνετε φίλους και έχει και χαβαλέ.

Ευχαριστουμε Μιχάλη για τα καλα λόγια!!

Επιασες το νοημα!!

Αυτος ειναι ο λογος που υπαρχει ο χώρος αυτος!!

Κριμα που δεν σε γνωρισα κι εγω απο κοντα.

Την επομενη φορα!! <_<

Kαλησπερα...παιδεια επειδη ειμαι απο Λαρισα και θελω να ερθω και εγω σε μια συναντιση...που μπορω να μαθω καθε ποτε γινετε??Βασικα για Θεσσαλονικη ενδιαφερομαι...μιας και ειμαι αρκετα κοντα της...!

11 Ιουνίου <_< ...Αquazone Θεσαλονικη σου ερχομε :D θα φερω και παρεα...καφετερια ειναι??

11 Ιουνίου <_< ...Αquazone Θεσαλονικη σου ερχομε :D θα φερω και παρεα...καφετερια ειναι??

Η παρέα εννοείται! Μη ρωτάς. Στη Θεσσαλονίκη γίνονται οι συναντήσεις σε καφετέρια... για την ώρα! :huh:

Η παρέα εννοείται! Μη ρωτάς. Στη Θεσσαλονίκη γίνονται οι συναντήσεις σε καφετέρια... για την ώρα! <_<

ωραια επειδη ξερω και κατι ψιλα απο θεσσαλονικα δεν πηστευω να χαθω :huh::D ...!!Εγω ελεγα με την παρεα μου να το κανουμε σαν τουρ :huh: ...να ερθουμε και για μπανακι περεα αλλα και να ερθουμε στο meeting ...5 η ωρα ειναι??

ωραια επειδη ξερω και κατι ψιλα απο θεσσαλονικα δεν πηστευω να χαθω :D<_< ...!!Εγω ελεγα με την παρεα μου να το κανουμε σαν τουρ :D ...να ερθουμε και για μπανακι περεα αλλα και να ερθουμε στο meeting ...5 η ωρα ειναι??

5.30-6 :huh:

Εγώ 6,30 θα είμαι εκεί!

Θέλει κανένας φυτά λίμνης ή χρυσόψαρα ; :huh::huh:

5.30-6 :D

Εγώ 6,30 θα είμαι εκεί!

Θα ηθελα να τσιμπησω κανενα φυτακι :huh:<_<

5.30-6 :D

Εγώ 6,30 θα είμαι εκεί!

Θα ηθελα να τσιμπησω κανενα φυτακι :huh:<_<

Ο ένας μιλάει για Θεσσαλονίκη, ο άλλος για Αθήνα... Να δω πως και πότε θα βρεθείτε :D

Ο ένας μιλάει για Θεσσαλονίκη, ο άλλος για Αθήνα... Να δω πως και πότε θα βρεθείτε :D

χαχαχα κορυφή...... :huh::huh::D

αντε να γνωρίσουμε και άλλους σήμερα!!

εγώ θα κατεύω πάντος :huh:<_<

Ο ένας μιλάει για Θεσσαλονίκη, ο άλλος για Αθήνα... Να δω πως και πότε θα βρεθείτε <_<

:huh::huh: τωρα το ειδα :D

Μια χαρα περασαμε παλι σημερα!!

Με πολλα νεα μελη και φιλους απο τα παλια!!

<_<:D

Μια χαρα περασαμε παλι σημερα!!

Με πολλα νεα μελη και φιλους απο τα παλια!!

<_<:D

Ακριβως!

Πολυ ωραια και σημερα,ραντεβου την επομενη Τεταρτη. :huh:

Ακόμα μια υπέροχη συνάντηση!

Αν και δεν έμεινα πολύ κάναμε ωραίες συζητήσεις, όπως πάντα, με παλιούς γνώριμους αλλά και νέους. Το γεγονός πως κάθε συνάντηση "τραβάει" μέχρι αργά δείχνει πόσο όμορφα περνάει η ώρα. Γιαυτό ακόμα και οι πιό νέοι φίλοι του φόρουμ δεν θα πρέπει να το σκέφτονται ιδιαίτερα να εμφανιστούν. Στις συναντήσεις αυτές δίνεται η δυνατότητα σε όλους να γνωρίσουν τους ανθρώπους πίσω από τα ψευδώνυμα και τους υπολογιστές. Και αυτό είναι κάτι που θέλει στήριξη από όλους εμάς, τα μέλη του Aquazone.

Καλό το πληκτρολόγιο αλλά αυτή η ανθρώπινη συνάντηση είναι πολλά επίπεδα παραπάνω.

Δυστυχώς από την άλλη εβδομάδα θα μου είναι δύσκολο να έρχομαι τις Τετάρτες, αλλά θα βρίσκομαι εκεί στις μηνιαίες συναντήσεις. <_<

Περάσαμε πολύ ωραία χθες με ωραίες συζητήσεις με παλιούς καλούς φίλους..

Μπορώ να πω πως μου είχατε λείψει πάρα πολύ και με βλέπω από εδώ και πέρα να γίνομαι τακτικός πελάτης <_<

Το κλίμα ήταν θαυμάσιο!Συγχαρητήρια!Τα λέμε πάλι την άλλη βδομάδα!!!!!!!!!!!!

Το ευχάριστο κλίμα προκύπτει απο την δικία σας παρουσία!!!!!.Απο την δικά σας παρουσία στο χώρο προκύπτουν ωραίες συζητήσεις.Αλλες φορές εχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και άλλες φορές πολύ γέλιο! <_<

Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και σας περιμένουμε καθε Τετάρτη.

Ο ένας μιλάει για Θεσσαλονίκη, ο άλλος για Αθήνα... Να δω πως και πότε θα βρεθείτε <_<

:D:huh:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...