Savou 30 Απριλίου 2011 #351 Share 30 Απριλίου 2011 Εγω δυστιχος δεν θα μπορεσω να ερθω.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 30 Απριλίου 2011 #352 Share 30 Απριλίου 2011 Για να βλέπουμε κόσμο!! Τους καφέδες τους φτιάχνω εγώ αυτή τη φορά, μη φοβάστε Και ο καφες ειναι τελειος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 4 Μαίου 2011 #353 Share 4 Μαίου 2011 Να φέρω κανένα κλάδεμα για λίμνη; Θέλετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
skoros 4 Μαίου 2011 #354 Share 4 Μαίου 2011 (edited) κανένα κερατοφιλο περισσεύει για σήμερα? Έγινε επεξεργασία 4 Μαίου 2011 - skoros Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 5 Μαίου 2011 #355 Share 5 Μαίου 2011 Οριστε και μεριες φωτογραφίες απο τη χθεσινη συναντηση!! Αν και ελειπε ο φωτης, ειπα να τραβιξω εγω μερικες απο το κινητο!!! Στις δυο πρωτες φωτογραφιες ο κυριος Διαχειριστής μας αναλύει και μας μαθαινει το πως τύλιξε το κοκκορετσακι το ΠΑσχα!!! Αλλα τον πετυχα την ωρα που εδειχνε πως καθαριζουν τα αντερακια!!! Εδω βλεπεπουμε μια συναντηση δύο κυρίων που ειχε χρονια να γινει!! Γιαννη.... welcomeback!!! Και στη συνεχεια ακολουθουν οι υπολοιπες οπου ειναι εμφανη και η παρουσια νεων μελων του φορουμ!!! Αλλα και με γνωριμους απο τα παλια που εχουν παρει απουσιες τωρα τελευταια!!! Χαρηκα πολυ που γνωρισα νεα μελη με εμπειρια στο χωρο που εχουν πολλα να μοιραστουν μαζι μας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Μαίου 2011 #356 Share 5 Μαίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 5 Μαίου 2011 #357 Share 5 Μαίου 2011 Πηρες απουσια Στραατουκο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Μαίου 2011 #358 Share 5 Μαίου 2011 Πηρες απουσια Στραατουκο... Θα σου φερω χαρτι απο τον κηδεμονα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 11 Μαίου 2011 #359 Share 11 Μαίου 2011 Σήμερα θα είμαι παρών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 11 Μαίου 2011 #360 Share 11 Μαίου 2011 Σήμερα θα είμαι παρών. Κοίτα να δεις σύμπτωση... Κι εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 11 Μαίου 2011 #361 Share 11 Μαίου 2011 Ναι ε?...Ε τότε δεν έρχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 11 Μαίου 2011 #362 Share 11 Μαίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 11 Μαίου 2011 #363 Share 11 Μαίου 2011 Θα σου φερω χαρτι απο τον κηδεμονα μου Δεν το εφερες σημερα!! Αλλα λογο της καλης παρεας που εφερες μαζι σου.... το ξεχναμε το χαρτι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 12 Μαίου 2011 #364 Share 12 Μαίου 2011 Ωραία περάσαμε πάλι και η παρέα όλο μεγαλώνει. ΥΓ1 Μας πέθανε ο Βαγγέλης (vaggef) με τις ιστορίες του, συκώτι δεν μας έμεινε.. YΓ2 Οι συναντήσεις θα έπρεπε να λέγονται Αfrican Meeting.... και κλάμα οι θαλασσινοί και οι φυτεμένοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 12 Μαίου 2011 #365 Share 12 Μαίου 2011 Ωραία περάσαμε πάλι και η παρέα όλο μεγαλώνει. ΥΓ1 Μας πέθανε ο Βαγγέλης (vaggef) με τις ιστορίες του, συκώτι δεν μας έμεινε.. YΓ2 Οι συναντήσεις θα έπρεπε να λέγονται Αfrican Meeting.... και κλάμα οι θαλασσινοί και οι φυτεμένοι Πολυ ωραια ηταν οντως και χθες,μην ξεχνιομαστε,το Σαββατο σχεδον εφτασε. Africa United,για να μαζευομαστε και οι λοιπες μειοψηφικες δυναμεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Μαίου 2011 #366 Share 12 Μαίου 2011 Δεν το εφερες σημερα!! Αλλα λογο της καλης παρεας που εφερες μαζι σου.... το ξεχναμε το χαρτι!! Αυτο να λεγεται Νικολαε. Ααα και που'σαι.Το χαρτι δε μου το ζητησες.Μαζι μου το ειχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
landscape 12 Μαίου 2011 #367 Share 12 Μαίου 2011 χάρηκα πολύ παιδιά που σας γνώρισα και το μόνο που έχω να πω είναι ευχαριστώ για όλα ,και τα υπόλοιπα από κοντά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 12 Μαίου 2011 #368 Share 12 Μαίου 2011 Τα περασαμε πολυ ωραια εχθες.χανουν οσοι δεν ερχονται.δεν υπαρχει κατι καλυτερο. Οι φωτο που βρισκονται?να δει ο κοσμος πως τα περναμε.ευχαριστω φωτη και ολο το team που ηταν εκει.το σαββατο δυστυχώς δεν θα μπορεσω να ερθω εχω βαπτιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Μαίου 2011 #369 Share 12 Μαίου 2011 χάρηκα πολύ παιδιά που σας γνώρισα και το μόνο που έχω να πω είναι ευχαριστώ για όλα ,και τα υπόλοιπα από κοντά! Και δικη μας η χαρα που σε γνωρισαμε!! Αν και πολυ νεος μέλος, ηρθες να τα πουμε απο κοντα χωρις ντροπες και λοιπα!! Σου ειπα οτι θες... μη φοβηθεις να το ρωτησεις!! Χαρα μας να γνωριζουμε νεα μελη!! ετσι θα δεθουμε και καλύτερα σαν ομαδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 18 Μαίου 2011 #370 Share 18 Μαίου 2011 Σας περιμένουμε όλους σήμερα!!! Μερικές φωτογραφίες από την προηγούμενη συνάντηση.Λίγο καθυστερημένες αλλά ποτέ δεν είναι αργά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
landscape 19 Μαίου 2011 #371 Share 19 Μαίου 2011 Και αυτή την Τετάρτη που πέρασε όλα ήταν υπέροχα , εποικοδομητικές συζητήσεις για όλους ,αρχάριους ,αλλά και ποιο έμπειρους ,σχέδια για DIY απίστευτα ,ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις γνώσεις για να μπορείς να κάνεις μια συζήτηση , απαραίτητη είναι η όρεξη για συζήτηση και διατύπωση αποριών..... Όσοι δεν ήρθατε απλά χάσατε.... Την επόμενη Τετάρτη θα είμαι εκεί,και θα χαρώ να είναι και όλα τα άλλα νέα μέλη, όπως είμαι και εγώ!!! και πάλι χάρηκα που σας ξαναείδα παιδιά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 19 Μαίου 2011 #372 Share 19 Μαίου 2011 Ετσι είναι landscape πράγματι χάνουν όσοι δεν έρχονται . Σας περιμένουμε όλους !!! Ο χώρος είναι για όλα τα μέλη και μη . Χαρά μας είναι να βλέπουμε συμμετοχή με τη φυσική παρουσία των μελών μας , ας μη μείνουμε μόνο στην οθόνη και στο πληκτρολόγιο . Στην επόμενη μηνιαία συνάντηση θα κληρώσουμε και ένα ενυδρείο που μας προσέφερε το κατάστημα ΑΒΥΣΣΟΣ , όπως γνωρίζουν όσοι έρχονται . Θα ακολουθήσουν κι άλλα πράγματα που έχουν συζητηθεί στης συναντήσεις μας τις Τετάρτες και σιγά σιγά θα υλοποιηθούν . Το σιγά σιγά μπορεί να γίνει και γρήγορα γρήγορα , εξαρτάτε από τη συμμετοχή του κάθε ενός από εμάς . Έχουμε ένα δικό μας χώρο και μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε ......... φτάνει να θέλουμε !!! Να υπενθυμίσω προς τις γυναίκες του φόρουμ οτι έχουν ένα θέμα εδώ σε εκκρεμότητα και καλό είναι να το οργανώσουν όπως νομίζουν μεταξύ τους . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 19 Μαίου 2011 #373 Share 19 Μαίου 2011 Να κανω και εγω μια ερωτηση. Τωρα με τις εξετασεις και αυτα δεν μπορουμε να ερθουμε. Για καλοκαιρι θα κλησετε φετος? Θα προλαβουμε να σας δουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 19 Μαίου 2011 #374 Share 19 Μαίου 2011 Όσο υπάρχει προσέλευση δεν κλείνει ο χώρος μας !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 19 Μαίου 2011 #375 Share 19 Μαίου 2011 Όσο υπάρχει προσέλευση δεν κλείνει ο χώρος μας !!! Ε τοτε λογικα μολις τελιωσουν οι εξετασεις θα τα ξαναπουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος