ΚΩΣΤΗΣ 15 Μαρτίου 2011 #276 Share 15 Μαρτίου 2011 Μεγαλύτερε θαυμαστη μου... κανε ευθεως την ερωτηση.... μην ντρέπεσαι!! Η μαλλον... αστο... θα απαντήσω!!!! ΝΑΙ!! Θα είμαι παρόν!!! Ε τώρα έχω κάθε λόγο για να είμαι κι εγώ παρών Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 15 Μαρτίου 2011 #277 Share 15 Μαρτίου 2011 Ε τώρα έχω κάθε λόγο για να είμαι κι εγώ παρών Κι εσυ κρασι θα φερεις.... απο κανενα μαγεμένο Βουνό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 15 Μαρτίου 2011 #278 Share 15 Μαρτίου 2011 εγώ θα έρθω μόνο άμα μου εγγυηθείτε ότι δεν θα μου κάνετε καψόνι για το σημερινό αποτέλεσμα γιατί θέλω να περάσω καλά και να κάνω ψαροκουβέντες δεν θέλω να χαλάσω την διάθεση μου Ελπίζω αν μην είναι ο trooper αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 16 Μαρτίου 2011 #279 Share 16 Μαρτίου 2011 Ελπίζω αν μην είναι ο trooper αύριο Ε τώρα έχω κάθε λόγο για να είμαι κι εγώ παρών Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 16 Μαρτίου 2011 #280 Share 16 Μαρτίου 2011 Τώρα το πρόσεξα αυτό... Μόλις ένα μήνα μετά... Τελικά οι οριζόντιες ρίγες όντως παχαίνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAGGELIS BAL 16 Μαρτίου 2011 #281 Share 16 Μαρτίου 2011 Αλλη μια όμορφη συνάντηση τελείωσε με διάφορα πηγαδάκια και κουβέντες. Ελαμψαν δια τις απουσίας τους οι κάτωθι: FOTIS GT-δεν είχαμε φωτογραφίες karrot-λογικο μετα την χτεσινή πίκρα(2-3) stormtrooper-καλεσμένος σε pozer παρτυ με ρώσσικη μπύρα Nikoloutso νομίζω οτι περάσαμε πολύ ωραία.Τι λες και εσυ; Φτιάχτηκες καθόλου με το κρασάκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 16 Μαρτίου 2011 #282 Share 16 Μαρτίου 2011 Αλλη μια όμορφη συνάντηση τελείωσε με διάφορα πηγαδάκια και κουβέντες. Ελαμψαν δια τις απουσίας τους οι κάτωθι: FOTIS GT-δεν είχαμε φωτογραφίες karrot-λογικο μετα την χτεσινή πίκρα(2-3) stormtrooper-καλεσμένος σε pozer παρτυ με ρώσσικη μπύρα Nikoloutso νομίζω οτι περάσαμε πολύ ωραία.Τι λες και εσυ; Φτιάχτηκες καθόλου με το κρασάκι; Ρε συ... υπηρχε αμφιβολία?? Να σε ευχαριστησω δημοσια για το αφθονο κρασι που εφερες και ήπιαμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 17 Μαρτίου 2011 #283 Share 17 Μαρτίου 2011 stormtrooper-καλεσμένος σε pozer παρτυ με ρώσσικη μπύρα Έλειπα για προσωπικούς λόγους. Κι επειδή έχω πάρει αρκετές απουσίες, θα προσπαθήσω να έρθω στην επόμενη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 17 Μαρτίου 2011 #284 Share 17 Μαρτίου 2011 Δεν ήρθα όχι λόγο της πίκρας (αν και ακόμα έχω νεύρα ) αλλά λόγο κοπέλας αλλά και για να αποφύγω το κέρασμα θα έρθω και εγώ την επόμενη Τετάρτη....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Μαρτίου 2011 #285 Share 17 Μαρτίου 2011 Μια φορά έλειψα και το κάνατε θέμα! Τι να κάνουμε;Υγεία πάνω απ' όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 23 Μαρτίου 2011 #286 Share 23 Μαρτίου 2011 Μή ξεχνάτε σήμερα έχουμε και το σεμινάριο !!! Περίπου στις 7:00 ξεκινάμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgebruno 23 Μαρτίου 2011 #287 Share 23 Μαρτίου 2011 Μην ξεχάσετε το φωτορεπορτάζ για όσους είναι μακρυά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 25 Μαρτίου 2011 #288 Share 25 Μαρτίου 2011 Φωτογραφίες θα ανέβουν ΕΔΩ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 29 Μαρτίου 2011 #289 Share 29 Μαρτίου 2011 (edited) Είναι Τετάρτη πια ,μην ξεχνιόμαστε για το συνηθισμένο ραντεβού μας στο χώρο του Aquazone Έγινε επεξεργασία 29 Μαρτίου 2011 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 30 Μαρτίου 2011 #290 Share 30 Μαρτίου 2011 Πλησιαζει η ωρα αγαπητοι φιλοι,για να μαζευομαστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 30 Μαρτίου 2011 #291 Share 30 Μαρτίου 2011 Εγω θα ειμαι εκει απο νωρις.... Μου λειψατε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Απριλίου 2011 #292 Share 4 Απριλίου 2011 Μην ξεχνιόμαστε,να βλέπω παρουσίες για την Τετάρτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 4 Απριλίου 2011 #293 Share 4 Απριλίου 2011 Εγώ θα μαι εκεί Με κλαδεματάκια απο heteranthera και λίγο riccia Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 7 Απριλίου 2011 #294 Share 7 Απριλίου 2011 Ωραια ηταν εχθες στο στεκι τα περασαμε μια χαρα.καφεδακι τελειο για στα χερια σου.καλυτερα και απο καφετερια.ολοι εκει καθε τεταρτη.και καθε 2 σαββατο.φωτη περιμενουμε φωτογραφίες.ελπιζω να μην καηκε το φιλμ με εμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 7 Απριλίου 2011 #295 Share 7 Απριλίου 2011 Ωραια ηταν εχθες στο στεκι τα περασαμε μια χαρα.καφεδακι τελειο για στα χερια σου.καλυτερα και απο καφετερια.ολοι εκει καθε τεταρτη.και καθε 2 σαββατο.φωτη περιμενουμε φωτογραφίες.ελπιζω να μην καηκε το φιλμ με εμενα. Ησουν εκει?? Πριν παω ή αφου εφυγα πηγες?? Αλλα σιγρουρα ειναι τα πραγματα οπως τα λες!! Σαν να ειμαστε "στο σπιτι" μας νιώθουμε εκει μεσα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 7 Απριλίου 2011 #296 Share 7 Απριλίου 2011 Ησουν εκει?? Πριν παω ή αφου εφυγα πηγες?? Αλλα σιγρουρα ειναι τα πραγματα οπως τα λες!! Σαν να ειμαστε "στο σπιτι" μας νιώθουμε εκει μεσα!! 7:10 ημουν εκει και εφυγα 9:30.καλα δεν με ειδες δυσκολο να κρυφτω.μαζι με τον Φωτη και τον Σταματη ειμουνα πρωτο τραπεζι πιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 7 Απριλίου 2011 #297 Share 7 Απριλίου 2011 GXSARA ξέχασα να σου πώ αν ήθελες καμιά τροφή να πάρεις και ένιωθα ενοχές μόλις έφυγες και δεν σε ενημέρωσα . Χτες έμαθα και ότι κάποιο μέλος μας ρώτησε αν μπορεί να έρθει επειδή είναι νέο μέλος !!! Να το διευκρινίσουμε πρός όλα τα μέλη μας και μη ..... ο χώρος αυτός ανήκει σε όλους μας τις μέρες και τις ώρες που έχουμε γράψει οτι είναι ανοικτός . Ακόμα και άτομα που δεν είναι μέλη μας μπορούνε να έρθουν χωρίς κανένα πρόβλημα και να κάτσουμε να ανταλλάξουμε απόψεις . Είναι νομίζω καλό να υπάρχει ένας τέτοιος χώρος που να μας κάνει να τον νιώθουμε σαν δικό μας !!! Η ύπαρξή του όμως στηρίζετε και εξασφαλίζετε με τη συμμετοχή μας και μόνο . Οι 4 συναντήσεις το μήνα πήγαν πολύ καλά όλο το χειμώνα και μας έδωσε το δικαίωμα να προσθέσουμε και τη σαββατιάτικη συνάντηση του μήνα , πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι και να προσθέσουμε κι άλλη μέρα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 7 Απριλίου 2011 #298 Share 7 Απριλίου 2011 (edited) Ωραια ηταν εχθες στο στεκι τα περασαμε μια χαρα.καφεδακι τελειο για στα χερια σου.καλυτερα και απο καφετερια.ολοι εκει καθε τεταρτη.και καθε 2 σαββατο.φωτη περιμενουμε φωτογραφίες.ελπιζω να μην καηκε το φιλμ με εμενα. Οριστε σοβαρός άνθρωπος Μην ξανακούσω άσχημη κουβέντα για τον καφέ που φτιάχνω απο μερικούς κακοήθεις!! Εννοείται πως ολοι είναι καλοδεχούμενοι στον χώρο μας! Για όλους μας τον φτιάξαμε άλλωστε Έγινε επεξεργασία 7 Απριλίου 2011 - Astra Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 7 Απριλίου 2011 #299 Share 7 Απριλίου 2011 (edited) GXSARA ξέχασα να σου πώ αν ήθελες καμιά τροφή να πάρεις και ένιωθα ενοχές μόλις έφυγες και δεν σε ενημέρωσα . Χτες έμαθα και ότι κάποιο μέλος μας ρώτησε αν μπορεί να έρθει επειδή είναι νέο μέλος !!! Να το διευκρινίσουμε πρός όλα τα μέλη μας και μη ..... ο χώρος αυτός ανήκει σε όλους μας τις μέρες και τις ώρες που έχουμε γράψει οτι είναι ανοικτός . Ακόμα και άτομα που δεν είναι μέλη μας μπορούνε να έρθουν χωρίς κανένα πρόβλημα και να κάτσουμε να ανταλλάξουμε απόψεις . Είναι νομίζω καλό να υπάρχει ένας τέτοιος χώρος που να μας κάνει να τον νιώθουμε σαν δικό μας !!! Η ύπαρξή του όμως στηρίζετε και εξασφαλίζετε με τη συμμετοχή μας και μόνο . Οι 4 συναντήσεις το μήνα πήγαν πολύ καλά όλο το χειμώνα και μας έδωσε το δικαίωμα να προσθέσουμε και τη σαββατιάτικη συνάντηση του μήνα , πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι και να προσθέσουμε κι άλλη μέρα !!! Καταρχην δεν θελω να εχεις ενοχες.την επομενη φορα που θα καταφερω να ερθω θα τις παρω διπλες.:-D:-D Μου το ειπες δεν το ξεχασες. Οριστε σοβαρός άνθρωπος Μην ξανακούσω άσχημη κουβέντα για τον καφέ που φτιάχνω απο μερικούς κακοήθεις!! Εννοείται πως ολοι είναι καλοδεχούμενοι στον χώρο μας! Για όλους μας τον φτιάξαμε άλλωστε Ηταν και πολυ ωραιος παντος.οι αλλοι δεν ξερουν να πινουν φραπεδουμπα.Καλα ο φωτογραφος που ειναι με τις φωτο??? Έγινε επεξεργασία 7 Απριλίου 2011 - GXSARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Απριλίου 2011 #300 Share 7 Απριλίου 2011 Καλα ο φωτογραφος που ειναι με τις φωτο??? Άλλη μια φορά να το πεις θα τις ανεβάσω ασπρόμαυρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος