Nick S3 24 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα!Έχω ένα ενυδρείο 540λίτρα και μέσα υπάρχουν 6 δίσκοι και 4 σκαλάρια.Πριν απο δύο μήνες έβαλα μέσα 2 Red turquoise....στην αρχή όλα καλά αλλά τώρα δεν βλέπω τους άλλους δίσκους μπροστά γιατί αν βγουν τρώνε ξύλο απο αυτους τους δύο.Τι να κάνω? Οι διαστάσεις του ενυδρείου είναι 130x60x70 ύψος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 24 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 24 Οκτωβρίου 2010 μηπως υπαρχει ερωτας με τα 2 ψαρια που εβαλες και θελουν να ζευγαρωσουν, και οποιος πλησιαζει τις τρωει;;λεω μηπως;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 24 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Μου πέρασε απο το μυαλό αλλά δεν είναι και συνέχεια μαζί όπως το ζευγάρι με τα σκαλάρια που έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 24 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Παρακολουθα τα και θα δειξει αν ισχυει κατι τετοιο...υπαρχει και τοθεμα ιεραρχιας-αρχηγιας του κοπαδιου φυσικα. Δεν εχεις και πολλες επιλογες απο το να περιμενεις να ηρεμισουν,βεβαια δεν σου κρυβω οτι ειναι αρκετα τα ψαρια που εχεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 24 Οκτωβρίου 2010 Author #5 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Παρακολουθα τα και θα δειξει αν ισχυει κατι τετοιο...υπαρχει και τοθεμα ιεραρχιας-αρχηγιας του κοπαδιου φυσικα. Δεν εχεις και πολλες επιλογες απο το να περιμενεις να ηρεμισουν,βεβαια δεν σου κρυβω οτι ειναι αρκετα τα ψαρια που εχεις.... Οκ θα περιμένω...αλλά δεν πιστεύω οτι είναι αρκετά τα ψάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 24 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Οκ θα περιμένω...αλλά δεν πιστεύω οτι είναι αρκετά τα ψάρια οκ κανενα προβλημα για τον πλυθησμο,οποτε βλεποντας και κανοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 24 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Παρακολουθα τα και θα δειξει αν ισχυει κατι τετοιο...υπαρχει και τοθεμα ιεραρχιας-αρχηγιας του κοπαδιου φυσικα. Δεν εχεις και πολλες επιλογες απο το να περιμενεις να ηρεμισουν,βεβαια δεν σου κρυβω οτι ειναι αρκετα τα ψαρια που εχεις.... Ρε Κωστη γιατι με πικραινεις παλικαρι μου? 540 λιτρα ( 6 δισκους + 4 σκαλαρια ) μια χαρουλα ειναι ρε κουζουλε σχεδον 50 λιτρα ανα ψαρι ( τι καλυτερο ) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 24 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 24 Οκτωβρίου 2010 +2 red ..ειπε αν δεν κανω λαθος = 12..αν κατλαβα λαθος, συγνωμη!!!αλλα και παλι ειπα οκ για τον πλυθησμο...και 12 να ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris 24 Οκτωβρίου 2010 #9 Share 24 Οκτωβρίου 2010 τι μεγεθος εχουν οι δισκοι σου? Βαλε και μια φωτο απο το ενυδρειο σου να δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 24 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 24 Οκτωβρίου 2010 +2 red ..ειπε αν δεν κανω λαθος = 12..αν κατλαβα λαθος, συγνωμη!!!αλλα και παλι ειπα οκ για τον πλυθησμο...και 12 να ειναι. Κωστη αν δεν κανω λαθος το παιδι λεει οτι τωρα εχει μεσα ( Έχω ένα ενυδρείο 540λίτρα και μέσα υπάρχουν 6 δίσκοι και 4 σκαλάρια ) οπου τα 2 απο αυτα ειναι τα τιρκουαζ . Ας μας διαφωτισει να μην φαμε τα μουστακια μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 24 Οκτωβρίου 2010 #11 Share 24 Οκτωβρίου 2010 (edited) εδω προσπαθουμε να βοηθησουμε το φιλο μας και οχι να φαμε τα μουστακια μας και δεν υπαρχει τουλαχιστον απο μερους μου κανενα προβλημα... οοουυυστ ρεμαλι Έγινε επεξεργασία 24 Οκτωβρίου 2010 - kostaszoidos Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 24 Οκτωβρίου 2010 #12 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Οκ θα περιμένω...αλλά δεν πιστεύω οτι είναι αρκετά τα ψάρια οκ κανενα προβλημα για τον πλυθησμο,οποτε βλεποντας και κανοντας Ρε Κωστη γιατι με πικραινεις παλικαρι μου? 540 λιτρα ( 6 δισκους + 4 σκαλαρια ) μια χαρουλα ειναι ρε κουζουλε σχεδον 50 λιτρα ανα ψαρι ( τι καλυτερο ) ? Κωστη αν δεν κανω λαθος το παιδι λεει οτι τωρα εχει μεσα ( Έχω ένα ενυδρείο 540λίτρα και μέσα υπάρχουν 6 δίσκοι και 4 σκαλάρια ) οπου τα 2 απο αυτα ειναι τα τιρκουαζ . Ας μας διαφωτισει να μην φαμε τα μουστακια μας Όλα καλά με λίτρα και δίσκους , τα έχουμε πει τόσες φορές ………….ας πάμε παρακάτω ….. Παρακαλώ ….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Οκτωβρίου 2010 #13 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 24 Οκτωβρίου 2010 #14 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Στο ενυδρειο εχεις ξυλα?Ειναι χωρισμενα σε μεριες?Το λεω για να εχουν μερος να ηρεμησουν ακομη και αν τα κυνηγησουν.Σε μεγεθος εχουν διαφορα απο τα αλλα?Τρεφονται τα υπολοιπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 24 Οκτωβρίου 2010 Author #15 Share 24 Οκτωβρίου 2010 τι μεγεθος εχουν οι δισκοι σου? Βαλε και μια φωτο απο το ενυδρειο σου να δουμε. Είναι περίπου 9cm. Ορίστε μερικές φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 25 Οκτωβρίου 2010 #16 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Ωραια ψαρια και ωραια διακοσμηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 25 Οκτωβρίου 2010 Author #17 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Οκτωβρίου 2010 #18 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Πολυ ομορφο ενυδρειο φιλε μου.Να το χαιρεσαι. Πηρε το ματι μου κατι μικρες κιχλιδες.Ποιες ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 25 Οκτωβρίου 2010 Author #19 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Εχω μέσα 4 μικρά geophagus brasiliensis και 15 Hemigrammus bleheri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 25 Οκτωβρίου 2010 #20 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Φανταστικο στησιμο μου αρεσει πολυ,μπραβο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 25 Οκτωβρίου 2010 #21 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Εχω μέσα 4 μικρά geophagus brasiliensis και 15 Hemigrammus bleheri. Προσοχη στους γεωφαγους,ακομη και αν τρωνε ξυλο τωρα,αν ζευγαρωσουν δεν θα τους αναγνωριζεις..... Καλη συνεχεια και να το χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος