kixlidatos 24 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Αδελφια Αφρικανοι και φιλοι συνχομπιστες μου,επιτελους σας παρουσιαζω το ενυδρειο μου ΕΝΥΔΡΕΙΟ - AnubiaΔΙΑΣΤΑΣΗ-180-60-65 cm.702 λιτρα,καθαρα 600 λιτρα περιπουΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣΦΙΛΤΡΑ-1) RENA XP 3,1350 λιτρα την ωρα.2) RENA XP 4,1650 λιτρα την ωραΘΕΡΜΑΝΣΗ-2 jager 300 wat ,ο ενας ειναι αρκετος.ΑΕΡΑΝΤΛΙΑUPS 1000 watUV λαμπα νομιζω 15 wat.Δεν ειναι σε λειτουργειαΦΩΤΙΣΜΟΣ-4 λαμπες Τ5 του μετρου και 4 λαμπες Τ5 60 ποντουςΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΝΕΡΟΥPH-8.2NO2-0N3/N4-0NO3-40Υποστρωμα-χονδρο λευκο χαλικι μεχρι 2,5 ποντους.Αλλαγη νερου καθε εβδομαδα το 30%.Θερμοκρασια νερου 25-27 CΔΙΑΚΟΣΜΙΣΗ-Πετρες απο λαβα κοκκινες,μαυρες,πορτοκαλιες.ΓΛΥΠΤΑ της φυσηςΦΙΛΟΞΕΝΩ τα ακολουθα ψαρια (Ολα μου τα ψαρια ειναι ζευγαρια.)Labidocromis yellowLabidocromis hongi (μαλλον)MaiganoScianochromis fryeriPlacidochromis phenochilus mdokaAulonocara red ruby (νομιζω)BorleyVenustusSocolofiFrondozaCyrtocara moriiCynodontis (3 ατομα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 24 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Πολυ ομορφο!!!! Βαλε και καμια φωτογραφια απο τα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 24 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 24 Οκτωβρίου 2010 (edited) Δωσε μας και καμμια φωτο να δουμε τα ψάρια!Απο που τα προμηθευτικες αληθεια αν επιτρεπεται?Ελλαδα ΄εξωτερικο?Μου κανει εντυπωση που βρηκες πχ Placidochromis phenochilus mdoka. Ωραιες πετρες επισης! Έγινε επεξεργασία 24 Οκτωβρίου 2010 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 24 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Βασίλη έχεις βρεί μερικά καταπληκτικά ψάρια και ειδικά στην Σαντορίνη μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Οι πέτρες επίσης είναι εξαιρετικές και ιδανικές για τα νταμάρια της Αφρικής. Για τον βυθό τα έχουμε πει, πρέπει να γίνει η αλλαγή σε χοντρόκοκκη άμμο. Επίσης οι μεγάλες πέτρες που βρίσκονται ψηλά, θα μ'αρεσε περισσότερο να βρίσκονται κάτω. Εσύ πως σκέφτεσαι να διαμορφώσεις την σύνθεση; Ποια από τα ψάρια που έχεις θα ήθελες οπωσδήποτε να μείνουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 24 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 24 Οκτωβρίου 2010 πολυ ωραιο μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 24 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 24 Οκτωβρίου 2010 ομορφο σαν τη σαντορινη!!!!!!!!(α ρε πατριδα!!)(φολεγανδρο-σαντορινη,γιαυτο λεω α ρε πατριδα) αν και δεν ειμαι πολυ της αφρικης και στα λιτρα σου θα εστηνα ενα δισκαδικο μουρλια..... οφειλω να παραδεχτω οτι εχεις κανει καλη δουλεια να εισαι καλα και να το χερεσε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Οκτωβρίου 2010 Author #7 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Φιλοι μου το ενυδρειο το ξεκινησα πριν σας γνωρισω,ηξερα λιγα πραγματα για Αφρικανες.Τις ερωτευτηκα οταν πριν 10 χρονια ενας καλος πετσοπας μου τις ειχε δωσει για ενα κοινωνικο ενυδρειο (450 λιτρα) που ειχα.Αποτελεσμα γνωστο ,εγινε χαμος,αλλα δυστυχως ολες μου ψωφησανε,λαθος νερα λαθος συνθεση,γενικα ολα ηταν λαθος.Το μονο κερδος που ειχα ηταν ο ερωτας μου με την Αφρικη.Αλλα παλι στο νεο μου ξεκινημα δεν απεφυγα τα λαθη.Το ενυδρειο το εστησα τον φλεβαρη και στο φορουμ εγινα μελος τον Απριλη.Απο τοτε εδω μεσα μαθαινω,και τωρα που μεγαλωσαν τα ψαρια βλεπω πολυ εντονα τα λαθη μου. Και τωρα η ιστορια του,με φοτωγραφιες. Εχαν ερθει 4 νταγλαραδες να μου τα βαλουν σπιτι αλλα δεν μπορεσαν και εφερα γερανο για να μπει σπιτι απο το μπαλκονι. Εδω επιτελους μπηκε μεσα. Εδω μονταρα την βαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 24 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Φιλοι μου το ενυδρειο το ξεκινησα πριν σας γνωρισω,ηξερα λιγα πραγματα για Αφρικανες.Τις ερωτευτηκα οταν πριν 10 χρονια ενας καλος πετσοπας μου τις ειχε δωσει για ενα κοινωνικο ενυδρειο (450 λιτρα) που ειχα.Αποτελεσμα γνωστο ,εγινε χαμος,αλλα δυστυχως ολες μου ψωφησανε,λαθος νερα λαθος συνθεση,γενικα ολα ηταν λαθος.Το μονο κερδος που ειχα ηταν ο ερωτας μου με την Αφρικη.Αλλα παλι στο νεο μου ξεκινημα δεν απεφυγα τα λαθη.Το ενυδρειο το εστησα τον φλεβαρη και στο φορουμ εγινα μελος τον Απριλη.Απο τοτε εδω μεσα μαθαινω,και τωρα που μεγαλωσαν τα ψαρια βλεπω πολυ εντονα τα λαθη μου. Και τωρα η ιστορια του,με φοτωγραφιες. Εχαν ερθει 4 νταγλαραδες να μου τα βαλουν σπιτι αλλα δεν μπορεσαν και εφερα γερανο για να μπει σπιτι απο το μπαλκονι. Εδω επιτελους μπηκε μεσα. Εδω μονταρα την βαση αυτα ειναι και εγω σκευτομαι για 1,80-2 μετρο αλλα φοβαμε μην απο τον τριτο βρεθω στο ισογειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Οκτωβρίου 2010 Author #9 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Εδω ειναι το φωτιστικο του Επιτελους μπηκε στην θεση του Εδω αρχιζει το πρωτο λαθος,κατοπιν Κακης συμβουλης εβαλα πετσετα. Αρχισε το στησιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 24 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Παρακαλω να μην χαλαμε το θεμα του φιλου με ποδοσφαιρικα. Γιατι εβαλες πετσετα;; Στην αλλαγη που θα κανεις με αμμο,βγαλτην και θα ελεγα αμεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Οκτωβρίου 2010 Author #11 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Συνεχιζω να σας δειχνω τα κοσμηματα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Οκτωβρίου 2010 Author #12 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Δεν παιρνει αλλες φοτο,τι να κανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 24 Οκτωβρίου 2010 #13 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Δεν παιρνει αλλες φοτο,τι να κανω; Κάνε έναν λογαριασμό στο photobucket και ανέβαζε τες εκεί. Μετά βάζεις τα λινκ εδώ. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στείλε μου πμ να σε βοηθήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Οκτωβρίου 2010 #14 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Kραταμε το θεμα καθαρο. Καθε ασχετο ποστ θα διαγραφεται αμεσα,και χωρις εξηγησεις.Νομιζω ειναι αυτονοητο Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 24 Οκτωβρίου 2010 #15 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Φιλε μου πολυ ωραιο το τεραστιο νταμαρι σου.....Μπραβο....Συνεχισε την καλη δουλεια..... Περιμενουμε φωτο απο τα ψαρακια σου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 24 Οκτωβρίου 2010 #16 Share 24 Οκτωβρίου 2010 δωσε μας και φωτο απο τα ψαρακια! πολυ ομορφη η συνθεση που εκανες στης πετρες! ναι η πετσετα πρεπει να φυγει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 24 Οκτωβρίου 2010 #17 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Αλλαγη νερου καθε εβδομαδα το 30%. γραφεις.....δεν ειναι υπερβολικο???? μπραβο που εβαλες ups συνδεσε το μονο με την αεροαντλια για να κραταει πολυ περισοτερο ειναι η γνωμμη μου. τα φιλτρα και τα υπολιπα δεν παθενουν κατι αν δεν οξυγωνοθουν αλλα τα ψαρια μεσα χρειαζονται οξυγωνο ηδικα στα νισια που εχουν μεγαλες διακοπες ρευματος... οσο αφορα τα ψαρακια εχεις την εμπιρια με το παραπανο απ οτι βλεπω για να κανεις διορθοσεις.... μπραβο ακομη 1 φορα για το αφρικανικο ενυδριο σου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 24 Οκτωβρίου 2010 #18 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Πατριωτη εχεις κανει πολυ ωραια δουλεια!!! Πανεμορφα τα κομματια της λαβας... Δωσε φωτογραφιες να το χορτασουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 24 Οκτωβρίου 2010 #19 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Αν και δεν ειμαι λατρης του ειδους εχεις κανει πολυ καλη δουλεια!!! αληθεια ως προς τι η πετσετα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Οκτωβρίου 2010 Author #20 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστω για τα καλα σας λογια,θα σας τα πω ολα,αλλα να τελειωσω με τις φοτο πρωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 24 Οκτωβρίου 2010 #21 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Τρομερές πέτρες, και πολύ επιβλητικό το μαύρο νταμάρι!!! Θέλουμε φώτο από τα ψάρια σου. Στη μιά φωτογραφία διακρίνω ξύλινο πάτωμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Africanos 24 Οκτωβρίου 2010 #22 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Λαβα και τα μυαλα στα καγκελα!!! υπεροχο στησιμο ... πανεμορφο το τερας!!!! Ανυπομονω να δω φωτο απο χαρουμενα ψαρακια.... καλη συνεχεια.... ps και μετραω τις μερες για την αποστολη σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 24 Οκτωβρίου 2010 #23 Share 24 Οκτωβρίου 2010 φανταστικό το νταμάρι! ξήλωσε μόνο το χαλίκι ASAP! Απορώ πως μπορείς και το βλέπεις τόσο καιρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ritoras 24 Οκτωβρίου 2010 #24 Share 24 Οκτωβρίου 2010 εχεις μερακι πολυ καλο φιλε μου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn 24 Οκτωβρίου 2010 #25 Share 24 Οκτωβρίου 2010 πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.... Προσκυνώ! Όσα λάθη κι αν έκανες.. είναι φοβερό!!! Όπως είπαν τα παιδιά, έχεις μεγάλη εμπειρία και γνώση πλέον ώστε η version 3 να αφήσει ακόμα πιο πολύ κόσμο άφωνο. Περιμένω κι άλλες φώτος... και κρίμα τόσο καιρό μας έκανες ντροπές κι έκρυβες τέτοιο θησαυρό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος