GIN 4 Σεπτεμβρίου 2006 #1 Share 4 Σεπτεμβρίου 2006 και αλλη γεννησε Σημερα γεννησε η φουσκα μου το πλατυ μου, ειναι δικο μου μωρακι και ειναι 1,5 χρονων η Σαλη (ο Χαρουλης μας αφησε προχθες ). Ανοιξα το καπακι για να κανω επιτελους αυτη την αλλαγη και τσουπ να σου τα μωρα στο κερατοφυλλο Καποια ειναι λευκα σαν τον μπαμπα του ελπιζω να εχουν παρει κι ολα τα χαρακτηριστηκα γιατι ο κυριος ειναι long fin και κουκλος. Τωρα κανουν παρεα με τα υπολοιπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 4 Σεπτεμβρίου 2006 #2 Share 4 Σεπτεμβρίου 2006 Άντε με το καλό να κολυμπήσουν ελεύθερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 4 Σεπτεμβρίου 2006 #3 Share 4 Σεπτεμβρίου 2006 Συγχαρητηρια για τη γεννα,να σου ζησουν τα μωρα!! Περιμενουμε και φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 4 Σεπτεμβρίου 2006 #4 Share 4 Σεπτεμβρίου 2006 (edited) Ενα μεγαλο μπραβο για την Σαλη. Έγινε επεξεργασία 4 Σεπτεμβρίου 2006 - ioannis1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 5 Σεπτεμβρίου 2006 #5 Share 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μπραβο βρε Τζινια!! Καμια photo θα δουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 5 Σεπτεμβρίου 2006 Author #6 Share 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν εχω καλη φωτογραφικη και φαινονται σαν ψειρες ]Αν καταφερω να παρω καποιου αλλου την μηχανη θα σας τα βαλω αλλοιως οταν θα γινουν μεγαλα μωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 15 Σεπτεμβρίου 2006 Author #7 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 Να και μια φωτο απ τα μωρα μου. Εδω καταφερα να βγαλω φωτο μονο το ενα πλατυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος