tsoum 20 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 20 Οκτωβρίου 2010 Μια έξυπνη πατέντα, πολυ ελληνική! "....ΕΙΔΑΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ; ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧOYΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ. ΜΑΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2310521010 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΠΑΚΕΤΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ. ΜΟΥ ΤΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ." Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 20 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 20 Οκτωβρίου 2010 κατι ασχετο το ενυδρειο ειναι απο τα τζαμπο χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 21 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 21 Οκτωβρίου 2010 ΧΑΧΑΧΑ απίστευτο! έλεος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgemarousi 21 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 21 Οκτωβρίου 2010 .. φτάνει να μην καλέσει πρώτα άλλος το νούμερο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 21 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 21 Οκτωβρίου 2010 Οοοοοοοοοοοοκ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος