bestaner 20 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 20 Οκτωβρίου 2010 παιδια γεια σας, χτες ενας φιλος με παρακαλεσε να του κρατησω 4 αρλεκινους.. εγω εχω guppy k platy.. εντομεταξυ εχω τρελαθει με τους αρλεκινους μ αρεσουν πολυ.. ξερω οτι δεν ταιριαζουν.. αν τα κρατησω τι θα συμβει? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsikaboom 20 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 20 Οκτωβρίου 2010 παιδια γεια σας, χτες ενας φιλος με παρακαλεσε να του κρατησω 4 αρλεκινους.. εγω εχω guppy k platy.. εντομεταξυ εχω τρελαθει με τους αρλεκινους μ αρεσουν πολυ.. ξερω οτι δεν ταιριαζουν.. αν τα κρατησω τι θα συμβει? ευχαριστω Τί παραμέτρους νερού έχεις (kH, gH, pH); Πόσο φως; Πόσα λίτρα; Το νερό είναι καθαρό; (NH4,NO2,NO3) Πάντως αν το νερό είναι σκληρό, το νερό μέτριο και το ενυδρείο μικρό και με πολύ φως, δε θα το πρότεινα. Επιπλέον ο αριθμός 4 είναι από μόνος του ένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bestaner 20 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 20 Οκτωβρίου 2010 Τί παραμέτρους νερού έχεις (kH, gH, pH); Πόσο φως; Πόσα λίτρα; Το νερό είναι καθαρό; (NH4,NO2,NO3) Πάντως αν το νερό είναι σκληρό, το νερό μέτριο και το ενυδρείο μικρό και με πολύ φως, δε θα το πρότεινα. Επιπλέον ο αριθμός 4 είναι από μόνος του ένα πρόβλημα. ph 7 kh 6 gh δεν ξερω θα δω ομως μια 20αρα λαμπα σε 100 λιτρα φυτεμενο αμμωνια 0 νο2 0 νο3 10 γιατι ειναι προβλημα τα 4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 20 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 20 Οκτωβρίου 2010 οχι....τον αρλεκινων το ρΗ ειναι πολυ χαμηλο! 5-6 !δεν ταιριαζει και καποια απο τα ψαρια σου δεν θα περνουν καλα! γκαπυ 8+ ρΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsikaboom 20 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 20 Οκτωβρίου 2010 γιατι ειναι προβλημα τα 4? Είναι κοπαδόψαρο και αισθάνεται ασφάλεια σε ομάδες τουλάχιστον 8-10 ατόμων, πράγμα που είναι ακόμη πιο σημαντικό όταν αλλάζουν περιβάλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 22 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 22 Οκτωβρίου 2010 Αν οι αρλεκίνοι σου αρέσουν τόσο πολύ, τα λίτρα σου είναι μια χαρά γι' αυτούς! Όμως πρεπει να γίνουν μεγαλες αλλαγές όπως σου είπαν και παραπάνω. Δηλαδή: Διώχνεις τα ζωοτόκα και κατεβάζεις pH και σκληρότητες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 22 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 22 Οκτωβρίου 2010 Πόσο καιρό έχει ο φίλος σου τους αρλεκίνους και σε τι παραμέτρους νερού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bestaner 24 Οκτωβρίου 2010 Author #8 Share 24 Οκτωβρίου 2010 τους εχει σε 100 λιτρα με πεχα 6.. τα αλλα δεν τα ξερω.. οποτε το ξεχναω ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος