gante 20 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 20 Οκτωβρίου 2010 Καλημερα εχω ενα nano cube 30l και θελω να βαλω ενα εξωτερικο φιλτρο αλλα το ποιο μικρο σε ογκο. Ψαχνοντας στο internet βρηκα αυτο. Aquarium Mini External Filter 200L/H Max.60L Ειναι Κινεζικο αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι, μηπος κανεις το ξερει ή το εχει δει σε καταστημα στην Ελλαδα? Αν οχι τι αλλο αντιστοιχο υπαρχει? και τι μου προτεινεται? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
lion_ 20 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 20 Οκτωβρίου 2010 Έχω το αυθεντικό ιταλικό Eden 501 εδώ και ένα χρόνο σε 50 λίτρα και είναι πολύ καλό. Το πήρα απο ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 20 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 20 Οκτωβρίου 2010 Σε τι τιμη ειναι αυτο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lion_ 21 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 21 Οκτωβρίου 2010 Σε τι τιμη ειναι αυτο?? Αν θυμάμαι καλά, 30 Ευρώ μαζί με τα μεταφορικά από Γερμανία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 22 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 22 Οκτωβρίου 2010 Καλημερα εχω ενα nano cube 30l και θελω να βαλω ενα εξωτερικο φιλτρο αλλα το ποιο μικρο σε ογκο. Ψαχνοντας στο internet βρηκα αυτο. Aquarium Mini External Filter 200L/H Max.60L Ειναι Κινεζικο αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι, μηπος κανεις το ξερει ή το εχει δει σε καταστημα στην Ελλαδα? Αν οχι τι αλλο αντιστοιχο υπαρχει? και τι μου προτεινεται? Ευχαριστω το πήρα σήμερα παιδιά 30ευρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 22 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 22 Οκτωβρίου 2010 το πήρα σήμερα παιδιά 30ευρο Απόποπυ το πήρες?? Πως το βλεπεις?? Θορυβο κανει?? Δωσε μας χαρακτηριστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 23 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 23 Οκτωβρίου 2010 http://www.resun-china.com/en/ProductInfo....mp;ProClass=124 Εχω το συγκεκριμενο περιπου ενα χρονο σε ενα 54λιτρο και τα παει μια χαρα.Στον ενα θαλαμο εβγαλα τον ανθρακα και το μακαρονι που ειχε και εβαλα substand pro. Το φιλτρο ανταπεξερχεται μια χαρα στα καθηκοντα του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 23 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 23 Οκτωβρίου 2010 το πήρα από ένα pet shop από θεσ/νικη αλλά εσταζε και το πήγα πίσω από δευτέρα θα μ φέρει άλλο και θα σας πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 28 Οκτωβρίου 2010 #9 Share 28 Οκτωβρίου 2010 ΑΠΠΠΠΠ!! Το εχει δει κανεις αθηνα ή μονο απο εξω γινεται παραγγελια? στο 54αρι μου θα τα σπαει!(αντικαθιστώντας το εσωτερικο=περισσοτερος χωρος-κ θα κανει καλυτερη δουλεια-λογικα!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 29 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 29 Οκτωβρίου 2010 ρύθμιση ροής έχει? με ενδιαφέρει και μένα για το 30λ μονομαχοενυδρείο μου.Μάλιστα έψαχνα και εγώ πριν από λίγο καιρό στην Αθήνα για τέτοιο φίλτρο αλλά δεν είχα βρει πουθενά όποιος έχει βρει ας μας πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 29 Οκτωβρίου 2010 #11 Share 29 Οκτωβρίου 2010 το φιλτρο παιδια ειναι μια χαρα τρεχει σε ενα 60λ δεν εχει βανακια και δεν εχει ρυθμιση για τη ροη του νερου αλλα ειναι οτι πρεπει για μικρα ενυδρεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος