zakkap 19 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 19 Οκτωβρίου 2010 Σορρυ ξερω πως υπηρχε παλι ενα τοπικ αλλα ξεχασα τι εγραφε.τα φυτα απο το ικεα θα πρεπει να τους βγαζω το σφουγγαρι και την γλαστρα πριν τα φυτεξω?αν τα αφησω ετσι οπως ειναι υπαρχει περιπτωση να μολυνθει το νερο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 19 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 19 Οκτωβρίου 2010 Το βγάζεις,όπως σε όλα τα φυτά για ενυδρειακή χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 20 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 20 Οκτωβρίου 2010 Το βγάζεις,όπως σε όλα τα φυτά για ενυδρειακή χρήση. Οπως σου ειπε ο φιλος Φωτης θα το βγαλεις το βαμβακι..Να ξερεις οτι σιγουρα δεν θα εχουν ριζες αλλα σιγα σιγα μεσα στο ενυδρειο θα βγαλουν..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 20 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 20 Οκτωβρίου 2010 εγω ειχα ανοιξει το τοπικ που ελεγες και θελω να μας βαλεις αν μπορεις μια φοτο απο το φυτο σου γιατι υπαρχει και περιπτωση να μην σου αντεξει για πολυ καθως εχω διαβασει σε αλλα φορουμ οτι πολοι πηραν απο τα ικεα φυτα και δν ηταν ακριβως για ενυδρειακη χρηση.... φιλικα πετρος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
idamanos 20 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 20 Οκτωβρίου 2010 γεια σας και απο μενα τα 4 κλαδακια που ειχε μεσα στο "κεσεδακι" με τα φυτακια του ικεα τα εχω 4 εβδομαδες μεσα στο ενυδρειο και μεχρι στιγμης δεν δειχνουν καμια αδυναμια συνυπαρξης με τα υπολοιπα ενυδρειακα φυτα.... θα αφισω να περασουν μερικες μερες ακομα και θα σας ποσταρω φωτο για να εχετε και εσεις μια εικονα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 20 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 20 Οκτωβρίου 2010 και εγω αυτο το φυτο που πηρα απο τα ικεα το εχω γυρο στις 3μισι βδομαδες και αυριο μεθαυριο θελει κλαδεμα...το σαββατο που μας περασε ξαναπηγα στα ικεα οχι για να αγορασω φυτο αλλα φθανοντας στα φυτα δελεαστηκα ετσι ωραια που τα ειδα αλλα και παλι λυπηθηκα τα 5 ευρω...πηρα το θαρος και ρωτησα ενα υπευθηνο του ικεα αν μπορουσα να κοψω ενα κολοναρακι απο τα εκθεματα που ηταν ηδη πολυ μεγαλο και με αφησε....το εχω φυτεψει στο ενυδρειο και επιασε θα αγορασω και καμια ταμπλετουλα και θα ειναι κομπλε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakkap 20 Οκτωβρίου 2010 Author #7 Share 20 Οκτωβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 20 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 20 Οκτωβρίου 2010 νομιζω πως κανει και ξερω οτι μεγαλωνει και πολυ γρηγορα γιατι το εχει και μια συνχομπιστρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakkap 20 Οκτωβρίου 2010 Author #9 Share 20 Οκτωβρίου 2010 να σου πω την αληθεια δν εχω ιδεα απο φυτα και αυτο ειναι το πρωτο μου,θα πειραζε να επαιρνα και αλλα απο το ικεα ?επισης νομιζω πως τα γκαπυ θα το κλαδεψουν για τα καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 20 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 20 Οκτωβρίου 2010 τι να σου πω προτιμησε καλυτερα τα πετσοπ ετσι κι αλλιως δν εχουν μεγαλη διαφορα στις τιμες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος