Jump to content

Οι δολοφόνοι με το αγγελικό πρόσωπο

Recommended Posts

Ρε σεις.... μαςεχετε τρελανει!!

Σταματηστε!!! :buttrock:

Τραβά στο θαλασσινό σου ΕΣΥ

:buttrock:

• 1 month later...

Τα tropheus ( μεγάλο γένος ) είναι εξαιρετικά ψάρια.Πραγματικά ένας χομπίστας θα δει και συμπεριφορές και γέννες που θα τον γεμίσουν χαρά.Ψάρια που έχουν όμως τις ιδαιτερότητες τους και δεν απευθύνονται σε αρχάριους χομπίστες.

:)

Επιεικώς.... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!! Όταν με το καλό στήσω κάποια στιγμή Αφρική, σίγουρα η επιλογή μου θα είναι κάποιο από την οικογένεια των tropheus!

Ευχαριστούμε για τις όμορφες εικόνες :)

δεν απευθύνονται σε αρχάριους χομπίστες.

Αρχάριους χομπίστες ή αρχάριους Αφρικάνους?

Έγινε επεξεργασία - stormtrooper

Επιεικώς.... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!! Όταν με το καλό στήσω κάποια στιγμή Αφρική, σίγουρα η επιλογή μου θα είναι κάποιο από την οικογένεια των tropheus!

Ευχαριστούμε για τις όμορφες εικόνες :)

Αρχάριους χομπίστες ή αρχάριους Αφρικάνους?

Αρχαριους χομπιστες γιατι ειναι ψαρι με ιδιαιτεροτητες,αλλα και αρχαριους Αφρικανους αν δεν διαβασουν και μαθουν πρωτα καποια πραγματακια :thumbup:

Αρχαριους χομπιστες γιατι ειναι ψαρι με ιδιαιτεροτητες,αλλα και αρχαριους Αφρικανους αν δεν διαβασουν και μαθουν πρωτα καποια πραγματακια :)

Συμφωνώ με τον Στράτο και θα πω ότι είπα και για τους Δίσκους. Δεν υπάρχουν ψάρια που είναι για λίγους. Αν διαβάσεις, ακούσεις τους εμπειρότερους και προσφέρεις στα ψάρια αυτό ακριβώς που χρειάζονται, κρατάς τα πάντα.

:thumbup:

Δια σε αυτες τις φωτο ειναι τα red moliro που πηρες απο τον nidal?

Τα ψαρια αυτα ειναι του φιλου Σωκρατη :)

Δολοφόνοι χωρίς αγγελικό πρόσωπο.................... ;)B)

Tropheus moorii "Livua bloodchest"

normal_livua.jpg

normal_livua2.jpg

Αυτα τα ψαρια υπαρχουν?Ειναι γνωστα με καποιο αλλο ονομα?Ψαχνω στο net πληροφοριες για αυτο το ειδος αλλα δεν βρισκω τπτ.

Έγινε επεξεργασία - nubair

Αυτα τα ψαρια υπαρχουν?Ειναι γνωστα με καποιο αλλο ονομα?Ψαχνω στο net πληροφοριες για αυτο το ειδος αλλα δεν βρισκω τπτ.

Το ιδιο ειχαμε στο μυαλο μας,επαθα κι εγω πλακα με τα συγκεκριμενα αλλα οσο και να εψαξα στο google δεν βρηκα τιποτα.

Tropheus sp RED (Livua ) Blood throat http://www.tropheus.ro/old/files/pp_245425.html

Στη τελευταία γραμμή κάτω το πρώτο , μαζί με τα δείγματα Red ,για δείτε μήπως είναι αυτό.

;)

post-6075-1293005270_thumb.jpgγια δειτε και αυτο....

>Συγνωμη για την ποιοτητα της φοτο ;)

Η παρουσίαση του ενυδρείου μου εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry487313

:P

Η παρουσίαση του ενυδρείου μου εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry487313

:)

Εξαιρετικη παρουσιαση :thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...