lelos 19 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 19 Οκτωβρίου 2010 40 λιτ.φιτεμενο το ενιδριο το εχο φτιαξι μονοσ μου φοτισμοσ 1τ8 18w. 6 baloun 3 gapi τα φυτα 1 anubias 1 microsonum pteropus red 1 egeria dehsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 19 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 19 Οκτωβρίου 2010 μια χαρα φιλε αφου το εφτιαξες και μονος σου μπραβο! το φυτο αριστερα ειναι καλα? θυμασαι κελβιν τις λαμπας? εμενα μου αρεσει φιλε το ολο στησιμο. η γενηστρα για ποιο ειναι? μπορεις να βαλεις και κερατοφυλλο αντι για αυτην... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 19 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 19 Οκτωβρίου 2010 Ωραίο είναι! Βάλε και μια πλάτη πίσω(μαύρη προτείνω) και θα είναι ακόμα πιο όμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 19 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 19 Οκτωβρίου 2010 ωραιο αποτελεσμα!!! εγω θα ελεγα να εβγαζες την αεροπετρα γιατι διοχνει ολο το CO2 και το χρειαζονται να φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 20 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 20 Οκτωβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelos 22 Οκτωβρίου 2010 Author #6 Share 22 Οκτωβρίου 2010 στι γενιστρα εχο μορα μεα απο γενα.να βγαλο τιν αεραντλια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος