mimisvas 18 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 18 Οκτωβρίου 2010 (edited) Σε ενυδρειο 170 λίτρα υπάρχει ήδη ένα ζευγάρι brichardi kai ena leleupi... (και ένα Frontosa ) γνωρίζει κανέις που να εχει εμπεiρία στις Τανγκανίκες αν μπορώ να βάλω ακόμα ένα ζευγάρι calvus και ενα Julidochromis; στο Βlog μου εχω πολλες φωτο του ενυδρειου... Η Ιστοσελίδα μου Έγινε επεξεργασία 18 Οκτωβρίου 2010 - mimisvas Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 18 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 18 Οκτωβρίου 2010 (edited) Σε ενυδρειο 170 λίτρα υπάρχει ήδη ένα ζευγάρι brichardi kai ena leleupi... (και ένα Frontosa ) γνωρίζει κανέις που να εχει εμπιερία στις Τανγκανίκες αν μπορώ να βάλω ακόμα ένα ζευγάρι calvus και ενα Julidochromis; στο Βlog μου εχω πολλες φωτο του ενυδρειου... Πρωτα θα προτεινα να βγαλεις την φροντοζα και να μας δωσεις διαστασεις του ενυδρειου σου.Τσακωμοι δεν υπαρχουν με τα υπαρχοντα ψαρια? Έγινε επεξεργασία 18 Οκτωβρίου 2010 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 18 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 18 Οκτωβρίου 2010 Φίλε μου όπως σου απάντησα στο άλλο θέμα που άνοιξες εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...ic=48912&hl η σύνθεση είναι προβληματική. Η φροντόζα κακώς είναι μόνη της και σε τόσα λίγα λίτρα. Θα σε συμβούλευα να μην προσθέσεις κανένα αλλο είδος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 18 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 18 Οκτωβρίου 2010 170 λίτρα για φροντοζα δεν φτάνουν ούτε για ζήτω, δυστυχώς! Αν δε, τις αγαπάς τόσο πολύ τότε ετοιμάσου για κάτι κατά πολύ μεγαλύτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimisvas 18 Οκτωβρίου 2010 Author #5 Share 18 Οκτωβρίου 2010 (edited) Ακούστε παιδιά... γνωρίζω πολύ καλά ότι οι Φροντοζες δεν κάνουν για το ενυδρειο μου... γι' αυτο και θα φτιάξω ένα 500 λίτρων, αλλά θα πάρει λίγο χρόνο... να ξεκαθαρίσω ότι δεν παρεξηγούμαι απλά έχω αρκετή εμπειρία για να ξέρω ότι... μεγαλόσωμα ψάρια (ποσο μάλλον όταν προτιμούν να ζουν σε ομάδες) δεν μπαίνουν σε μικρά ενυδρεία... Τσακωμούς έχουμε ανάμεσα στο Leleupi και το Forntosa... o leleupi του εχει γινει Κολαούζο (δεν του την πεφτει απλά τον ακολουθεί) και ο Φροντοζα τον κρατάει σε απόσταση... με τα bricahrdi δεν υπάρχει κανενα προβλημα... νομίζω ότι αν μπουν και άλλα τρια τέσσερα ψαρακια στο ενυδρειο θα σπασει λίγο και η τεταμένη ατμοσφαιρα... τονίζω έπίσης ότι οι συνθήκες του ονειρου είναι πολύ καλές... μετρησα μάλιστα και την σκληρότητα για την οποία δεν ήμουν σίγουρος σε προηγούμενη τιμη που σας ανεφερα και ειν 18 dH... pH 8+, νιτρικα 12,5... το ενυδρειο είναι 100 χ 38 χ 45 ... σκέφτομαι το επομενο να γινει γυρω στο 170 χ 60 χ 50... αλλα θα πάρει λίγο χρονο... Έγινε επεξεργασία 18 Οκτωβρίου 2010 - mimisvas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 18 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 18 Οκτωβρίου 2010 Ακούστε παιδιά... γνωρίζω πολύ καλά ότι οι Φροντοζες δεν κάνουν για το ενυδρειο μου... γι' αυτο και θα φτιάξω ένα 500 λίτρων, αλλά θα πάρει λίγο χρόνο... να ξεκαθαρίσω ότι δεν παρεξηγούμαι απλά έχω αρκετή εμπειρία για να ξέρω ότι... μεγαλόσωμα ψάρια (ποσο μάλλον όταν προτιμούν να ζουν σε ομάδες) δεν μπαίνουν σε μικρά ενυδρεία... Τσακωμούς έχουμε ανάμεσα στο Leleupi και το Forntosa... o leleupi του εχει γινει Κολαούζο (δεν του την πεφτει απλά τον ακολουθεί) και ο Φροντοζα τον κρατάει σε απόσταση... με τα bricahrdi δεν υπάρχει κανενα προβλημα... νομίζω ότι αν μπουν και άλλα τρια τέσσερα ψαρακια στο ενυδρειο θα σπασει λίγο και η τεταμένη ατμοσφαιρα... τονίζω έπίσης ότι οι συνθήκες του ονειρου είναι πολύ καλές... μετρησα μάλιστα και την σκληρότητα για την οποία δεν ήμουν σίγουρος σε προηγούμενη τιμη που σας ανεφερα και ειν 18 dH... pH 8+, νιτρικα 12,5... το ενυδρειο είναι 100 χ 38 χ 45 ... σκέφτομαι το επομενο να γινει γυρω στο 170 χ 60 χ 50... αλλα θα πάρει λίγο χρονο... Να ρωτήσω το εξής τα brichardi που είναι ζευγάρι έχουν κάνει γέννες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 18 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 18 Οκτωβρίου 2010 Ακούστε παιδιά... γνωρίζω πολύ καλά ότι οι Φροντοζες δεν κάνουν για το ενυδρειο μου... γι' αυτο και θα φτιάξω ένα 500 λίτρων, αλλά θα πάρει λίγο χρόνο... να ξεκαθαρίσω ότι δεν παρεξηγούμαι απλά έχω αρκετή εμπειρία για να ξέρω ότι... μεγαλόσωμα ψάρια (ποσο μάλλον όταν προτιμούν να ζουν σε ομάδες) δεν μπαίνουν σε μικρά ενυδρεία... Τσακωμούς έχουμε ανάμεσα στο Leleupi και το Forntosa... o leleupi του εχει γινει Κολαούζο (δεν του την πεφτει απλά τον ακολουθεί) και ο Φροντοζα τον κρατάει σε απόσταση... με τα bricahrdi δεν υπάρχει κανενα προβλημα... νομίζω ότι αν μπουν και άλλα τρια τέσσερα ψαρακια στο ενυδρειο θα σπασει λίγο και η τεταμένη ατμοσφαιρα... τονίζω έπίσης ότι οι συνθήκες του ονειρου είναι πολύ καλές... μετρησα μάλιστα και την σκληρότητα για την οποία δεν ήμουν σίγουρος σε προηγούμενη τιμη που σας ανεφερα και ειν 18 dH... pH 8+, νιτρικα 12,5... το ενυδρειο είναι 100 χ 38 χ 45 ... σκέφτομαι το επομενο να γινει γυρω στο 170 χ 60 χ 50... αλλα θα πάρει λίγο χρονο... Ακόμα και όταν βγάλεις τις φροντοζες, να ξέρεις πως το Leleupi θα κηνυγά άλλο ψάρι! Είναι πολυ περιοχικό και θεωρεί όλο το ενυδρειο δικό του!!! Όταν λες ζευγάρια εννοεις 2 ψάρια τον αριθμο ή αρσενικό-θηλυκό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος