θανασης 18 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 18 Οκτωβρίου 2010 Εχω 4 ψαρακια αυτου του ειδους και το ενα απο αυτα εδω και καιρο εχει φουσκομενη κοιλια Σημερα το βλεπω να κρυβεται μεσα στη βααλισνερια και τα υποληπα το τρυγυρηζουν. Τη μπορει να συμβενει? Εγω τη μπορω να κανω σε περιπτοση γεννας? Ειμαι απο επαρχεια και τα μεσα λιγοστα.Μια αμεση σημβουλη απο καποιο φιλο θα με βοηθουσε παρα πολη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 18 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 18 Οκτωβρίου 2010 Εχω 4 ψαρακια αυτου του ειδους και το ενα απο αυτα εδω και καιρο εχει φουσκομενη κοιλια Σημερα το βλεπω να κρυβεται μεσα στη βααλισνερια και τα υποληπα το τρυγυρηζουν. Τη μπορει να συμβενει? Εγω τη μπορω να κανω σε περιπτοση γεννας? Ειμαι απο επαρχεια και τα μεσα λιγοστα.Μια αμεση σημβουλη απο καποιο φιλο θα με βοηθουσε παρα πολη. Πολλά μπορεί να ευθύνονται για το φούσκωμα της κοιλιάς, το πιο πιθανό είναι κάποια ασθένεια. Η περίπτωση γέννας που λες είναι μάλλον απίθανη. Συμπλήρωσε στην Φόρμα Διάγνωσης Ασθένειας όσα περισσότερα στοιχεία γνωρίζεις. Μεταφέρω το θέμα σου στη σωστή κατηγορία για να πάρεις πιο γρήγορα τις απαντήσεις που θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος