GXSARA 17 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 17 Οκτωβρίου 2010 Στο σκαλαροενυδρειο μου εχω μερικα apple snail που μου εδωσε ο φιλος μας delta66. Και τον ευχαριστώ.αλλα αυτά δεν είναι σαλιγκαρια ολο κουφα πραγματα κανουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 17 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 17 Οκτωβρίου 2010 Το τι εχουν δει τα ματια μου με τα apple δεν λεγεται και δεν περιγραφεται ουτε με εικονες....ισως με κανα βιντεακι κι αυτο με καλη ποιοτητα... τι ορειβατες..τι ακροβατες....τα παντα ολα ειναι αυτα τα παιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 17 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 17 Οκτωβρίου 2010 καλα τα μηλοσαλιγκαρα δεν παιζονται σε τετοια θεματα! κρεμονται απο μια κλωστη και φαινεται να εχουν μεγαλυτερη νοημοσυνη απο τα αλλα σαλιγκαρια που ειχα μεχρι τωρα, αφου μπορουν να πεσουν οποτε θελουν να πανε καπου και να αναποδογηρησουν ενω ας πουμε καποια απο τα zebra μου αμα γυρισουν αναποδα και δεν τα επαναφερω, τοτε ..... επισης περνουν αερα ποτε ποτε και επιπλεουν και μετα τον βγαζουν και παλι κατω... ειναι διασκεδαστες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 17 Οκτωβρίου 2010 Author #4 Share 17 Οκτωβρίου 2010 (edited) υποτιθεται με τοο βαρος του σαλιγκαριου στο φυλλο στο οποιο ειναι επρεπε να κατεβαινεπρος τον πατο αλλα ξερει τον αερα που πρεπει να εχει μεσα το σαλιγκαρι για να κραταει ισσοροποια. απιστευτο ειδα σχεδον ολη την διαδρομη που εκανε.ανεβεικαι στην κρεμυδα μου που τα φυλλα της φτανουν το 1 μετρο και πηγε μεχρι την ακρη και μετα γυρισε πισω. Έγινε επεξεργασία 17 Οκτωβρίου 2010 - GXSARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 17 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 17 Οκτωβρίου 2010 υποτιθεται με τοο βαρος του σαλιγκαριου στο φυλλο στο οποιο ειναι επρεπε να κατεβαινεπρος τον πατο αλλα ξερει τον αερα που πρεπει να εχει μεσα το σαλιγκαρι για να κραταει ισσοροποια. απιστευτο ειδα σχεδον ολη την διαδρομη που εκανε.ανεβεικαι στην κρεμυδα μου που τα φυλλα της φτανουν το 1 μετρο και πηγε μεχρι την ακρη και μετα γυρισε πισω. πλακα κανεις???εδω εμενα ''ισσοροπει'' σε φυλλαρακι απο μος και κερατοφυλλο....!!!! δεν εχεις δει τπτ ακομη...Ειναι τρελα αυτα τα σαλιγκαρια..!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 18 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 18 Οκτωβρίου 2010 Έχω ακούσει για μια μυστική εκπαίδευση νίντζα που περνάει από γενιά σε γενιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 18 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 18 Οκτωβρίου 2010 Έχω ακούσει για μια μυστική εκπαίδευση νίντζα που περνάει από γενιά σε γενιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 18 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 18 Οκτωβρίου 2010 εμενα κανουν και τον ταρζαν απο το ενα φυλο τις vallisnerias στο αλλο και διανυουν αποστασεις , επισης κανουν και ελευθερες πτωσεις απο την κορυφη του ενυδρειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 18 Οκτωβρίου 2010 #9 Share 18 Οκτωβρίου 2010 Έχω ακούσει για μια μυστική εκπαίδευση νίντζα που περνάει από γενιά σε γενιά... Σςςςςςςςςςςςς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 28 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 28 Οκτωβρίου 2010 Έχω ακούσει για μια μυστική εκπαίδευση νίντζα που περνάει από γενιά σε γενιά... Σςςςςςςςςςςςς! Αυτός ο βουβός διάλογος δεν παίζεται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 28 Οκτωβρίου 2010 #11 Share 28 Οκτωβρίου 2010 (edited) Αυτός ο βουβός διάλογος δεν παίζεται!!! Έγινε επεξεργασία 28 Οκτωβρίου 2010 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος