nysis 17 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 17 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα στο τεαμ.Ειμαι νεος στο χομπυ και ενω το ενυδρειο τρεχει 15 μερες παρατηρησα ενα καφε πραμα σαν χαλι στον αραγωνιτη παρακατω στην φωτο μπορειτε να το δειτε.τι ειναι ? εχει πανω του κατι σαν μικρες φυσαλιδες οι οποιες δεν διακρινονται στην φωτο.Να ανυσηχισω ? ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 17 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 17 Οκτωβρίου 2010 (edited) Ειναι κυανοβακτηριο φιλε μου αλλα θα κανη τον κυκλο του και θα φυγει,καλλη κυκλοφορια καλο skimer και υπομονη!!! εμφανιζετε σε ολα τα καινουργια συστηματα 7 δημοσιευση http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...=16502&st=0 Έγινε επεξεργασία 17 Οκτωβρίου 2010 - kostas disc Link to comment Share on other sites More sharing options...
nysis 17 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 17 Οκτωβρίου 2010 Ειναι κυανοβακτηριο φιλε μου αλλα θα κανη τον κυκλο του και θα φυγει,καλλη κυκλοφορια καλο skimer και υπομονη!!! εμφανιζετε σε ολα τα καινουργια συστηματα 7 δημοσιευση http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...=16502&st=0 να σε καλα φιλαρακι μου.οκ δεν ανυσηχω τοτε cheers ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 17 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 17 Οκτωβρίου 2010 Κάνε και μια αναζήτηση στο φόρουμ με τη λέξη ''cyano'' και θα βρεις αρκετά πράματα.Επίσης εκτός από αυτά που σου είπε ο κώστας και η αλλαγή νερού θα βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 18 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 18 Οκτωβρίου 2010 Κάνε και μια αναζήτηση στο φόρουμ με τη λέξη ''cyano'' και θα βρεις αρκετά πράματα.Επίσης εκτός από αυτά που σου είπε ο κώστας και η αλλαγή νερού θα βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nysis 19 Οκτωβρίου 2010 Author #6 Share 19 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστω salamander να σε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος