plaYgirl 17 Οκτωβρίου 2010 Author #26 Share 17 Οκτωβρίου 2010 ουουουου καλα εισαι εβαλα 5 αγγελιες με διαφορετικο τιτλο αλλα φως δεν ειδα πουθενα χμμμμ.....τι να πω...μπορει να ειναι δυσκολη στην ''αναπαραγγωγη'' της...ή γενικα να μην την πολυπροτιμουν και να μην την εχουν....αμα πολλαπλασιαστει γρηγορα θα σου κρατησω..αλλα σου ευχομαι να χεις βρει μεχρι τοτε οχι τπτ αλλο..αλλα να μην περιμενεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 17 Οκτωβρίου 2010 #27 Share 17 Οκτωβρίου 2010 Παντως αν θελετε τη γνωμη μου, η riccia ειναι μεν πανεμορφη αλλα πολυ δυσκολη να την χειριστεις. Συνεχεια μαδαει, μεγαλωνει ΠΟΛΥΥΥΥΥ αργα και θελει ΠΟΛΥΥΥΥΥ φως. Εγω την ειχα στην επιφανεια να επιπλεει, την τουμπαριζα καθε μερα για να φωτιζεται και απο της δυο πλευρες και στο τελος την χαρισα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Οκτωβρίου 2010 #28 Share 17 Οκτωβρίου 2010 οχι και ετσι ειπαμε . εγω θελω να δημιουργησω ενα moss wall η ενα riccia wall και ελπιζω να πετυχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 17 Οκτωβρίου 2010 Author #29 Share 17 Οκτωβρίου 2010 οχι και ετσι ειπαμε . εγω θελω να δημιουργησω ενα moss wall η ενα riccia wall και ελπιζω να πετυχει οποτε καλυτερα να προτιμησεις την moss θα την ευχαριστηθεις...ειναι πανευκολη στην χρηση της..δεν εχει πολλες απαιτησεις και τουλαχιστον σε μενα μεγαλωνει ταχυτατα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 18 Οκτωβρίου 2010 #30 Share 18 Οκτωβρίου 2010 εγω την εχω 2 μηνες και ακομα στο ιδιο μεγεθος ειναι.τι πρεπει να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 18 Οκτωβρίου 2010 Author #31 Share 18 Οκτωβρίου 2010 εγω την εχω 2 μηνες και ακομα στο ιδιο μεγεθος ειναι.τι πρεπει να κανω? εμενα μου γινε τουλαχιστον τριπλασια.....εχω ομως αρκετο φωτισμο..2 25αρεσ τ5 σε 54λ μεικτα,diy co2 και λιπασματακι μηπως σου λειπει κατι απ τα 3??? επισης δεν ξερω κι αν παιζει το οτι η δικια μου ειναι cristmass moss...δεν ξερω αν εχουν καποια διαφορα στην ταχυτητα αναπτυξης τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 18 Οκτωβρίου 2010 #32 Share 18 Οκτωβρίου 2010 ναι μου λειπει και το εχω αναγκη. ειναι το co2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 18 Οκτωβρίου 2010 Author #33 Share 18 Οκτωβρίου 2010 ναι μου λειπει και το εχω αναγκη. ειναι το co2 Τοτε ειναι σαν να μη σου λειπει τπτ...γιατι ειναι πανευκολο..και οικονομικοτατο... Ξεκινα αμεσα και θα δεις τρομερη διαφορα... Μονο προσοχη το βραδυ...αεροπετρα καλου κακου...για να μην εχουν προβλημα και τα υπολοιπα ζωντανουλια σου.. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=37190 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 18 Οκτωβρίου 2010 #34 Share 18 Οκτωβρίου 2010 ποσο σου στοιχησε εσενα? ολη η κατασκευη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 18 Οκτωβρίου 2010 Author #35 Share 18 Οκτωβρίου 2010 (edited) ποσο σου στοιχησε εσενα? ολη η κατασκευη? Κοιτα στο 54λ..εβαλα και σκαλιτσα διαχυσης για καλυτερη διαχυση του co2..και μου στοιχισε 15ευρω.τα υπολοιπα υλικα πανω κατω ολοι τα χουμε...ζαχαρη,μαγια,βαλβιδα ανεπιστροφης,μπουκαλι αναψυκτικου και σωληνακι(ελπιζω να μην ξεχασα κατι )Συνολο να πουμε 20ευρω χοντρα χοντρα...Στο 30λ που σκεφτομαι να βαλω επισης,μαλλον δε θα βαλω σκαλα διαχυσης για να γλυτωσω χωρο αλλα θα βαλω αρχικα αεροπετρα..και στην πορεια μαλλον θα βαλω κατι τετοιο.. http://aquashop88.com/images/ANS%20CO2%20D...%20Nano%203.jpg δεν ξερω πως λεγεται αλλα το χω δει γυρω στα 5 ευρω... Αυτα...ελπιζω να σε κάλυψα Έγινε επεξεργασία 18 Οκτωβρίου 2010 - plaYgirl Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 18 Οκτωβρίου 2010 Author #36 Share 18 Οκτωβρίου 2010 Και για να επιστρεψω λιγο στο θεμα μου...επειδη δεν βρηκα σημερα λογο βροχης( δεν πηγα παρα σε ενα χρωματοπωλειο και δεν ειχε... )το διχτακι της sera που ειναι για βιολογικα υλικα κτλ..δεν εχω προβλημα να το χρησιμοποιησω..ετσι???? Ο λογος που με πιανει πανικος να βαλω συντομα την riccia μου παλι στο ενυδρειο ειναι οτι 3μερα σημερα...και ουτε την εχει δει αληθινο φως παρα μονο αυτο του σπιτιου και φοβαμαι μην μου χαλασει πριν την βαλω μεσα...ξανα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
like 22 Οκτωβρίου 2010 #37 Share 22 Οκτωβρίου 2010 Πηγαινε σε οποιοδηποτε χρωματοπωλειο και ζητα διχτυ πλαστικο ασπρο η' πρασινο με 1 χιλιοστο η καθε τρυπα.Σιγουρα θα βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 22 Οκτωβρίου 2010 #38 Share 22 Οκτωβρίου 2010 Δεν καταλαβα καλα... Τη riccia γιαιτ δεν τη βαζεις απλα στην επιφανεια να επιπλεει μεχρι να ετοιμαστεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 29 Οκτωβρίου 2010 Author #39 Share 29 Οκτωβρίου 2010 Δεν καταλαβα καλα... Τη riccia γιαιτ δεν τη βαζεις απλα στην επιφανεια να επιπλεει μεχρι να ετοιμαστεις? σορρυ...τωρα ειδα την ερωτηση σου... ειχες riccia ποτε???αμα ειχες θα καταλαβεις τι μπορει να επαθα στο ενυδρειο.....γεμισε ο τοπος...και πιανοταν και παντου...μου χε σπασειι τα νευρα ...και δυσκολευτικα πολυ να τη μαζεψω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 29 Οκτωβρίου 2010 #40 Share 29 Οκτωβρίου 2010 (edited) Για καλό σου το είπε...... Αν κόψεις ένα κομμάτι φελιζόλ σε σχήμα κουλουριού μπορείς να την περιορίσεις σε μια γωνία στην επιφάνεια χωρίς να σου σκορπίσει. Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2010 - lasal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος