plaYgirl 17 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 17 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα,υπαρχει προβλημα για τα ψαρακια μου και τις γαριδουλες μου να χρησιμοποιησω το κλασικο πλαστικο πλεγμα που πουλανε στα χρωματοπωλεια????Γιατι διαβασα σε ελληνικα και ξενα φορουμς και λενε για πλαστικο πλεγμα..αλλα δεν ειδα καπου καποια διευκρινηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 17 Οκτωβρίου 2010 τι προβλημα υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 17 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 17 Οκτωβρίου 2010 τι προβλημα υπαρχει? εννοεις πως δεν υπαρχει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 17 Οκτωβρίου 2010 Author #4 Share 17 Οκτωβρίου 2010 εννοεις πως δεν υπαρχει??? κανεις???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 17 Οκτωβρίου 2010 αα σορρυ τωρα καταλαβα.... θα πας να παρεις πλαστικη κουνουπιερα και θα εισαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 17 Οκτωβρίου 2010 Author #6 Share 17 Οκτωβρίου 2010 αυτο σημαινει πως δν κανει??? γιατι νομιζα πως εννοουσες με το τι προβλημα να υπαρχει πως δεν υπαρχει..και ξεκινησα να φτιαχνω.. το χει χρησιμοποιησει κανεις....????..υπαρχει περιπτωση να εχει κατι που να μου βλαψει τα ζωντανουλια μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 17 Οκτωβρίου 2010 βαλε καλου και κακου αυτο το πλεγμα που σου λεω και μην πειραματιζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 17 Οκτωβρίου 2010 τι θες να φτιαξεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 17 Οκτωβρίου 2010 Author #9 Share 17 Οκτωβρίου 2010 τι θες να φτιαξεις? θελω να φτιαξω χαλι και πλατη...με ricia και moss.. Και επειδη ειδα διαφορων ειδων πλαστικα σε διαφορα ξενα και ελληνικα sites και επειδη..δεν ξερω που να βρω την σιτα που μου λες(εκτος ebay)και επειδη ξεκινησα ειδη...μαλλον θα το κανω το εγκλημα.. Εκτος αν το χει δοκιμασει καποιος κι εχει αρνητικη εμπειρια ή ξερει καποιος τι μπορει να μου ''αφησει'' ημικο η μη στο ενυδρειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 17 Οκτωβρίου 2010 κοιτα για να μην λες οτι λεω χαζομαρες check out και οταν αναπτυχθει η riccia μπορεις να μου κρατησεις ενα κομματακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 17 Οκτωβρίου 2010 #11 Share 17 Οκτωβρίου 2010 Στα χρωματοπωλεια υπαρχει σιτα πλαστικη με ματι 1 χιλιοστο που ειναι καταλληλη. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...ost&id=4990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 17 Οκτωβρίου 2010 Author #12 Share 17 Οκτωβρίου 2010 κοιτα για να μην λες οτι λεω χαζομαρες check out και οταν αναπτυχθει η riccia μπορεις να μου κρατησεις ενα κομματακι? Γιατι να πω οτι λες χαζομαρες..???δεν το πιασα... Παιδιαααααα ειμαι ξανθιααααα...λιγη κατανοησηηηηηη Φυσικα να σου κρατησω οση θες...αν και εχω σκοπο να ντυσω 3ενυδρεια... Αλλα με βλεπω να αγοραζω κι αλλη..γιατι ειμαι πολυ ανυπομονη οταν βαζω κατ στο μυαλο μου Στα χρωματοπωλεια υπαρχει σιτα πλαστικη με ματι 1 χιλιοστο που ειναι καταλληλη. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...ost&id=4990 Αυτο ειναι σιτα εε..???χμμμ πως την ζηταω...???Σιγουρα εχουν..??δν μου εχει τυχει να την δω ποτε...σε χρωματοπωλειο.. Παει οπως το πλεγμα..??με το μετρο..??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 17 Οκτωβρίου 2010 #13 Share 17 Οκτωβρίου 2010 Με το μετρο την ειχα παρει εγω. Την ειχε μαζι με το πλαστικο πλεγμα, αυτο που βαζουμε στα καγκελα της βεραντας για τα πιτσιρικια. Φαναζομαι οτι αν ζητησεις πλαστικη σιτα, θα καταλαβει αν εχει. Για να ξερεις, δεν ειναι μαλακη σαν πανι αλλα πιο σκληρη/χονδρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Οκτωβρίου 2010 #14 Share 17 Οκτωβρίου 2010 σκεφτομαι και εγω το ιδιο να κανω αλλα δεν βρισκω μοςς και ρισσια. αυτη η συτα ποσο κανει? και κατι αλλο που ειναι απορια εδω και καιρο η ρισσια ποτε βγαζει φυσαλιδες οξυγονου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 17 Οκτωβρίου 2010 Author #15 Share 17 Οκτωβρίου 2010 βγαζει φυσαλιδες οξυγονου οταν εχει πολυυυυ φως...εγω με 2 25αρες λαμπες για φυτα σε 54λ κι οταν την ειχα κατω..(προσπαθησα να την κρατησω στη αμμο χωρις πλεγμα-παναθεμα με )δεν ειχα δει φυσαλιδες.οταν ομως πηγε στην επιφανεια...ηταν γεματη φυσαλιδες...!!!!! Δηλ..για να καταλαβω....(εκει επιμενω..)να αποκλεισω το πλαστικο πλεγμα..>???εβαλα ειδη λιγο .να το βγαλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Οκτωβρίου 2010 #16 Share 17 Οκτωβρίου 2010 αν εχεις και δευτερο ενυδρειο βγαλε τα ψαρακια βαλτα στο αλλο και δοκιμασε το ετσι με την λειτουργια του κανονικα και αναλογως πραττεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 17 Οκτωβρίου 2010 #17 Share 17 Οκτωβρίου 2010 Καπου 0,5 € το μετρο την ειχα παρει πριν 4-5 χρονια. Αντε να σου στοιχισει 1 ευρω συνολικα. Η riccia βγαζει φυσσαλιδες οταν φωτοσυνθετει στο ΦΟΥΛ. Αυτο σημαινει πολυ φως, λιπασματα, διοξειδιο κλπ Εγω με 1βατ/λιτρο, διοξειδιο με μπουκαλα και ολη τη σειρα λιπασματων σε καθημερινη δοσολογια, δεν ειχα καταφερει να δω φυσσαλιδες παρα ελαχιστες φορες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Οκτωβρίου 2010 #18 Share 17 Οκτωβρίου 2010 οκ αλλα ρισσια πουθενα δεν μπορω να βρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 17 Οκτωβρίου 2010 Author #19 Share 17 Οκτωβρίου 2010 αν εχεις και δευτερο ενυδρειο βγαλε τα ψαρακια βαλτα στο αλλο και δοκιμασε το ετσι με την λειτουργια του κανονικα και αναλογως πραττεις εχω κι αλλο αλλα ειναι κι αυτο φουλ... αλλα και να βγαλω τα ψαρακια πως θα καταλαβω οτι κατι δεν παει καλα????Υπαρχει περιπτωση να μου ανεβασει αμμωνια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 17 Οκτωβρίου 2010 Author #20 Share 17 Οκτωβρίου 2010 οκ αλλα ρισσια πουθενα δεν μπορω να βρω \ δεν ξερω που ακριβως μενεις αλλα εγω την πηρα πριν κανα 2 βδομαδς σ ενα πετ στον Πειραια...πανω στην Ηρωων Πολυτεχνιου...αμα θυμηθω το ονομα θα στο στειλω... Μεσα απο το φορουμ μας το ειχα βρει..εκει που λεει για τα καταστηματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 17 Οκτωβρίου 2010 #21 Share 17 Οκτωβρίου 2010 Το πλεγμα δεν θα σου βγαλει αμμωνια, δεν αποκλειεται ομως να σου βγαλει κατι τοξικο. Δυστυχως δεν μπορεις να το προβλέψεις.... Εγω θα επερνα σε ασπρο χρωμα και θα το εχωνα τουλαχιστον 1-2 βδομαδα σε ενα κουβα με νερο (με αλλαγη του νερου καθε μερα). ΟΧΙ οτι αυτο μας εξασφαλιζει 100% αλλα ΙΣΩΣ προλαβουμε κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 17 Οκτωβρίου 2010 Author #22 Share 17 Οκτωβρίου 2010 Το πλεγμα δεν θα σου βγαλει αμμωνια, δεν αποκλειεται ομως να σου βγαλει κατι τοξικο. Δυστυχως δεν μπορεις να το προβλέψεις.... Εγω θα επερνα σε ασπρο χρωμα και θα το εχωνα τουλαχιστον 1-2 βδομαδα σε ενα κουβα με νερο (με αλλαγη του νερου καθε μερα). ΟΧΙ οτι αυτο μας εξασφαλιζει 100% αλλα ΙΣΩΣ προλαβουμε κατι... οκ....το εμπεδωσα... παω για σιτα αυριο κιολας!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Οκτωβρίου 2010 #23 Share 17 Οκτωβρίου 2010 \ δεν ξερω που ακριβως μενεις αλλα εγω την πηρα πριν κανα 2 βδομαδς σ ενα πετ στον Πειραια...πανω στην Ηρωων Πολυτεχνιου...αμα θυμηθω το ονομα θα στο στειλω... Μεσα απο το φορουμ μας το ειχα βρει..εκει που λεει για τα καταστηματα... δυστυχως γαλατσι μενω και δεν μπορω να παω πειραια με τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 17 Οκτωβρίου 2010 Author #24 Share 17 Οκτωβρίου 2010 δυστυχως γαλατσι μενω και δεν μπορω να παω πειραια με τιποτα βαλε καμοια αγγελια μηπως περισσευει σε κανεναν .....εγω μολις ξεκινησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Οκτωβρίου 2010 #25 Share 17 Οκτωβρίου 2010 ουουουου καλα εισαι εβαλα 5 αγγελιες με διαφορετικο τιτλο αλλα φως δεν ειδα πουθενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος