viciouscircle 1 Νοεμβρίου 2010 #51 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Ωραία, άρα αυτοί που θα το κολλήσουν πρέπει να έχουν το καπάκι να δουν πως θα βγει η κατασκευή, πιθανές κόντρες κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 1 Νοεμβρίου 2010 Author #52 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Μου εχει μεινει το φωτιστικό και τα flaps αλλα δεν νομίζω να κάνουν για καπάκι γιατι εφάρμοζαν σε μια βάση στο πάνω ακρο του ενυδρείου Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Νοεμβρίου 2010 #53 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Μου εχει μεινει το φωτιστικό και τα flaps αλλα δεν νομίζω να κάνουν για καπάκι γιατι εφάρμοζαν σε μια βάση στο πάνω ακρο του ενυδρείου Μη σε ανησυχει αυτο Παυλο.. λίνεται. Απλα εγω θα ρωτησω... εχουμε ή μπορουμε να βρουμε μεγαλυτερο καπακι?? Γιατι αφου η εδρα ειναι 128cm.... ας την εκμεταλευτουμε ολοκληρη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 1 Νοεμβρίου 2010 #54 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Αν θέλετε διαθέτω ένα ενυδρείο καινούργιο 128Χ40Χ45 ύψος χωρίς φωτιστικό με μπλε πλάτη καινούργιο . Όποιοι έρθετε στη συνάντηση θα μπορέσετε να το δείτε για να αποφασίσετε αν σας κάνει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 1 Νοεμβρίου 2010 Author #55 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Αν θέλετε διαθέτω ένα ενυδρείο καινούργιο 128Χ40Χ45 ύψος χωρίς φωτιστικό με μπλε πλάτη καινούργιο . Όποιοι έρθετε στη συνάντηση θα μπορέσετε να το δείτε για να αποφασίσετε αν σας κάνει . Θα έρθω την Τετάρτη να το δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 2 Νοεμβρίου 2010 #56 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Ωραία, άρα αυτοί που θα το κολλήσουν πρέπει να έχουν το καπάκι να δουν πως θα βγει η κατασκευή, πιθανές κόντρες κλπ. αυτοι που θα το κολλησουν????δεν θα συμμετεχεις? Αν θέλετε διαθέτω ένα ενυδρείο καινούργιο 128Χ40Χ45 ύψος χωρίς φωτιστικό με μπλε πλάτη καινούργιο . Όποιοι έρθετε στη συνάντηση θα μπορέσετε να το δείτε για να αποφασίσετε αν σας κάνει . Σταματη,εισαι απιστευτος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 3 Νοεμβρίου 2010 #57 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Που εχει μεινει το θεμα ;;; πως παει ;;; κανα νεο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Νοεμβρίου 2010 #58 Share 13 Νοεμβρίου 2010 Η ομάδα του Aquazone συνεχίζει να ασχολείται με το θέμα αυτό. Απλά επειδή βρίσκεται σε έναν ευαίσθητο χώρο, σε Δημοτικό σχολείο, δεν πρέπει να γίνουν βεβιασμένες κινήσεις και κυρίως πρέπει να γίνουν κινήσεις κάτω από ορισμένες διαδικασίες που συνήθως είναι χρονοβόρες. Αλλα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως όλα προχωράνε σωστά. Έτσι λοιπόν ανεβάσαμε τη λίστα με το τι θα χρειαστούμε.... Περιμένουμε τη συμμετοχή σας.... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=468180 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 26 Νοεμβρίου 2010 #59 Share 26 Νοεμβρίου 2010 Τα πραγματα εφτασαν !!! ενα μεγαλο μπραβο στο watar-inn και σε οσους ασχοληθηκαν με το θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 26 Νοεμβρίου 2010 #60 Share 26 Νοεμβρίου 2010 (edited) Το θέμα εδώ κλείνει. Σύντομα θα έχετε αναλυτικό ρεπορτάζ. Η συνέχεια ΕΔΩ Έγινε επεξεργασία 26 Νοεμβρίου 2010 - dimitrig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts