manolo2002 17 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 17 Οκτωβρίου 2010 Έχω ένα φίλτρο Niagara 250 το οποίο ρουφάει νερό από τον πάτο του ενυδρείου που έχει τριμμένο κοράλλι. Το ενυδρείο μου έχει επίσης και ζωντανό βράχο. Μέσα στο φίλτρο υπάρχει ένα μαύρο ‘σφουγγαράκι’. Μαζί με το φίλτρο υπήρχε και ένα άλλο εξάρτημα με κάτι μαύρα κομματάκια μέσα (μάλλον άνθρακας) ωστόσο αυτός που μου το έδωσε μου είπε πως δεν χρειάζεται να το βάλω. Ήθελα να ρωτήσω μήπως χρειάζεται τελικά, καθώς και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ‘βελτιώσω’ το φίλτρο μου ή μήπως χρειάζομαι και ένα εξωτερικό φίλτρο. Σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 19 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 19 Οκτωβρίου 2010 Επειδη η απαντηση ειναι παντα σχετικη με το ενυδρειο που εχεις,δωσε μας αν θελεις καποιες πληροφοριες για το ενυδρειο σου και το τι οργανισμους φιλοξενει Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolo2002 20 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 20 Οκτωβρίου 2010 Το ενυδρείο μου είναι 30L και τρέχει 2 μήνες . Αλλάζω 5 λίτρα νερού την εβδομάδα, δεν έχω skimmer. Έχω 2 Amphiprion ocellaris, 3-3.5 κιλά ζωντανό βράχο, μετρήσεις: pH-8.2, salinity-1023, Nitrite:0, Nitrate: 20-25, αμμονία: 0. Κυκλοφορία 250L/h. Δεν θέλω να βάλω κορράλια. Το ενυδρείο λειτουργεί μόνο με βυθοφίλτρανση, έχει ένα πλέγμα νομίζω στο πάτο και από πάνω τριμμένο άσπρο κορράλι (έτσι μου είπαν) το niagara 250 ρουφαέι νερό από τον πάτω και το βγάζει από πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 21 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 21 Οκτωβρίου 2010 Εδω σου εχω απαντησει σχετικως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος