giorginakos 17 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 17 Οκτωβρίου 2010 (edited) παιδια εχω αυτο το ταμπλετες http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1607 . και ενα απο τα πολλα φυτα που εχω στο ενυδρειο μου καιγεται στα φυλλα σιγα σιγα και μετα ποιανει και κατι σαν μουχλα στα φυλλα του με αποτελεσμα την επομενη μερα να βλεπω φυλλα στην επιφανεια.τι να κανω ? μπορω να χρησιμοποιησω αυτες τις ταμπλετες ? αν ναι πρεπει να βγαλω τα ψαρια απο το ενυδρειο ? το φυτο μου ειναι το roseafolia. ευχαριστω για τις απαντησεις σας Έγινε επεξεργασία 17 Οκτωβρίου 2010 - giorginakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsikaboom 17 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 17 Οκτωβρίου 2010 παιδια εχω αυτο το ταμπλετες http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1607 . και ενα απο τα πολλα φυτα που εχω στο ενυδρειο μου καιγεται στα φυλλα σιγα σιγα και μετα ποιανει και κατι σαν μουχλα στα φυλλα του με αποτελεσμα την επομενη μερα να βλεπω φυλλα στην επιφανεια.τι να κανω ? μπορω να χρησιμοποιησω αυτες τις ταμπλετες ? αν ναι πρεπει να βγαλω τα ψαρια απο το ενυδρειο ? το φυτο μου ειναι το roseafolia. ευχαριστω για τις απαντησεις σας Τις ταμπλέτες τις βάζεις 3-4 εκατοστά μακρυά από τη ρίζα του φυτού. Τα ψάρια δε χρειάζεται να τα βγάλεις. Από φως πως πας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 17 Οκτωβρίου 2010 της dennerle εχω φωτισμο κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Οκτωβρίου 2010 Author #4 Share 17 Οκτωβρίου 2010 δηλαδη το θαβω στην αμμο και το αφηνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Οκτωβρίου 2010 Author #5 Share 17 Οκτωβρίου 2010 κανεις βρε παιδια ? ειναι αναγκη και χρειαζομαι πληροφοριες γρηγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 17 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 17 Οκτωβρίου 2010 Άμμο έχεις ή χαλίκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Οκτωβρίου 2010 Author #7 Share 17 Οκτωβρίου 2010 αμμο δεν το λες ουτε χαλικι.ειναι διασταυρωση και ειναι σαν αμμοχαλικο χρωμα μαυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 17 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 17 Οκτωβρίου 2010 Οκ. Αν ήταν άμμος νομίζω δεν πρέπει να βάλεις. Anyway. Η ποσότητα έχει να κάνει και με την ποσότητα των φυτών και τα λίτρα. Όπως σου είπαν δεν πρέπει να τη βάλεις ακριβώς στη ρίζα γιατί θα στην κάψει. 3 εκατοστά περίπου καλά είναι. Την βυθίζεις στο αμμοχάλικο. Πόσα φυτά έχεις? Μπορεί να μην πρέπει να βάλεις ολόκληρη την ταμπλέτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Οκτωβρίου 2010 Author #9 Share 17 Οκτωβρίου 2010 τοσα φυτα εχω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...st&id=49684 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 17 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 17 Οκτωβρίου 2010 Λογικά με 1 ταμπλέτα είσαι οκ. Σπάσ' την στα 3 και βάλε τα κομμάτια. Το κουτί τι λέει για αναλογία λίτρων/φυτών και ταμπλέτας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Οκτωβρίου 2010 Author #11 Share 17 Οκτωβρίου 2010 δεν αναφερει για λιτρα απλα λεει οτι πρεπει να τοποθετησω 3-4 μπαλακια κοντα στις ριζες αναλογα με το μεγεθος του φυτου Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 17 Οκτωβρίου 2010 #12 Share 17 Οκτωβρίου 2010 Τι μέγεθος είναι περίπου? Σαν ασπιρίνη? 1,5 ταμπλέτα είναι καλά πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Οκτωβρίου 2010 Author #13 Share 17 Οκτωβρίου 2010 ειναι 3 φορες μεγαλυτερο απ την ασπιρινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 17 Οκτωβρίου 2010 #14 Share 17 Οκτωβρίου 2010 1 καλά είναι. Κόφτη σε 3 κομμάτια με 4 και άπλωσέ τη στο βυθό. Όχι δίπλα ακριβός σε ρίζα. Περίμενε όμως λίγο μήπως την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος τη συγκεκριμένη να σου πει από πρώτο χέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Οκτωβρίου 2010 Author #15 Share 17 Οκτωβρίου 2010 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος