Jump to content

πως το χρησιμοποιω?

giorginakos

Recommended Posts

παιδια εχω αυτο το ταμπλετες http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1607 . και ενα απο τα πολλα φυτα που εχω στο ενυδρειο μου καιγεται στα φυλλα σιγα σιγα και μετα ποιανει και κατι σαν μουχλα στα φυλλα του με αποτελεσμα την επομενη μερα να βλεπω φυλλα στην επιφανεια.τι να κανω ? μπορω να χρησιμοποιησω αυτες τις ταμπλετες ? αν ναι πρεπει να βγαλω τα ψαρια απο το ενυδρειο ? το φυτο μου ειναι το roseafolia. ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Έγινε επεξεργασία - giorginakos

παιδια εχω αυτο το ταμπλετες http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1607 . και ενα απο τα πολλα φυτα που εχω στο ενυδρειο μου καιγεται στα φυλλα σιγα σιγα και μετα ποιανει και κατι σαν μουχλα στα φυλλα του με αποτελεσμα την επομενη μερα να βλεπω φυλλα στην επιφανεια.τι να κανω ? μπορω να χρησιμοποιησω αυτες τις ταμπλετες ? αν ναι πρεπει να βγαλω τα ψαρια απο το ενυδρειο ? το φυτο μου ειναι το roseafolia. ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Τις ταμπλέτες τις βάζεις 3-4 εκατοστά μακρυά από τη ρίζα του φυτού.

Τα ψάρια δε χρειάζεται να τα βγάλεις.

Από φως πως πας;

Οκ. Αν ήταν άμμος νομίζω δεν πρέπει να βάλεις. Anyway. Η ποσότητα έχει να κάνει και με την ποσότητα των φυτών και τα λίτρα. Όπως σου είπαν δεν πρέπει να τη βάλεις ακριβώς στη ρίζα γιατί θα στην κάψει. 3 εκατοστά περίπου καλά είναι. Την βυθίζεις στο αμμοχάλικο. Πόσα φυτά έχεις? Μπορεί να μην πρέπει να βάλεις ολόκληρη την ταμπλέτα.

Λογικά με 1 ταμπλέτα είσαι οκ. Σπάσ' την στα 3 και βάλε τα κομμάτια. Το κουτί τι λέει για αναλογία λίτρων/φυτών και ταμπλέτας?

δεν αναφερει για λιτρα απλα λεει οτι πρεπει να τοποθετησω 3-4 μπαλακια κοντα στις ριζες αναλογα με το μεγεθος του φυτου

Τι μέγεθος είναι περίπου? Σαν ασπιρίνη? 1,5 ταμπλέτα είναι καλά πιστεύω.

1 καλά είναι. Κόφτη σε 3 κομμάτια με 4 και άπλωσέ τη στο βυθό. Όχι δίπλα ακριβός σε ρίζα. Περίμενε όμως λίγο μήπως την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος τη συγκεκριμένη να σου πει από πρώτο χέρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...