GIN 3 Σεπτεμβρίου 2006 #1 Share 3 Σεπτεμβρίου 2006 Χθες κατα την αλλαγη νερου και θελοντας να βγαλω ενα μερος απ το κερατοφυλλο ανοιξα το ενυδρειο και ........ η μικρη μου η balloon molly ειχε κανει μωρακια τα οποια ηταν επανω στο κερατοφυλλο . Μπορεσα και μαζεψα καμια 10αρια οσα ηταν δλδ πανω στο κερατοφυλλο και τα υπολοιπα κυκλοφορουν μεσα στο ενυδρειο με τα τομαρια μου . Φυσικα ουτε αλλαγη νερου καναμε ουτε κοπηκε το κερατοφυλλο ολα εχουν μεταφερθει για την Δευτερα Τριτη που θα εχουν μερικα 24 ζωης και δεν θα κινδυνευουν να παθουν κατι . Τωρα περιμενω και την αλλη την κοκονα που ειναι ετοιμη να γεννησει , ελπιζω μονο να μην ειναι αυριο και πανε κι αλλο πισω οι εργασιες μου . Τα μωρακια ειναι πανεμορφο λευκα με λοριδες σκουρες και το ενα ειναι με κιτρινο κεφαλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 3 Σεπτεμβρίου 2006 #2 Share 3 Σεπτεμβρίου 2006 Τα συγχαρήτηρια μου στην νεα μανούλα Μπράβο και εις άλλα με υγεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 3 Σεπτεμβρίου 2006 #3 Share 3 Σεπτεμβρίου 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 3 Σεπτεμβρίου 2006 #4 Share 3 Σεπτεμβρίου 2006 Να σου ζήσουν Τζίνια τα μικρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 3 Σεπτεμβρίου 2006 #5 Share 3 Σεπτεμβρίου 2006 Άντε με το καλό να γεννήσει και η άλλη σου κόρη! Να σου ζήσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 3 Σεπτεμβρίου 2006 #6 Share 3 Σεπτεμβρίου 2006 Συγχαρητήρια Τζίνια! Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 3 Σεπτεμβρίου 2006 #7 Share 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μπραβο και συγχαρητηρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 3 Σεπτεμβρίου 2006 #8 Share 3 Σεπτεμβρίου 2006 ΜΠΡΑΒΟ πρεπει να ειναι φατσουλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 3 Σεπτεμβρίου 2006 #9 Share 3 Σεπτεμβρίου 2006 Συγχαρητηρια Τζινια για τη γεννα!! Να σου ζησουν τα μωρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
froso 3 Σεπτεμβρίου 2006 #10 Share 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μπράβο τζινια Καλότυχα τα μικρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 4 Σεπτεμβρίου 2006 Author #11 Share 4 Σεπτεμβρίου 2006 Σας ευχαριστω ολους αντε να δω και την αλλη μαμα ποτε θα γεννησει. Φυσικα θα δωθουν σε καλες οικογενειες τα μωρουλια μολις ειναι ετοιμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 15 Σεπτεμβρίου 2006 Author #12 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 Να και τα μωρουλια της Sugar μου , το πορτοκαλι εχει παρει απ την μανουλα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος