Jump to content

πλακακι δαπεδου

kwstas arta 13

Recommended Posts

μπορω να κολλησω με ενυδριακη σιλικονη, πλακακι δαπεδου για πλατη σε ενυδρειο;

νομιζω ναι αλλα τοσο ομορφο ειναι αυτο το πλακακι???? ανεβασε μας μια φωτο

θα ηθελα να το δω και εγω αυτο το πλακακι ;)

Θσ θέλαμε να μας πεις τι σχέδιο έχεις στο μυαλό σου αγαπητέ φίλε με αναλυτικές πληροφορίες.

Καλώς ήλθες στην Αφρική ;)

Εγω θα ελεγα οχι καλυετρα,διοτι το πλακακι ειναι κεραμικο υλικο απ'οσο γνωρισω και αργα ή γρηγορα θα διαλυθει μεσα στον νερο.Υπαρχουν ετοιμες πλατες εμποριου ή κι αλλα υλικα για την κατασκευη που σκεφτεσαι. ;)

Τα κεραμκα δεν διαλυονται στο νερο,εναι ψυμενα,και πολυ αθεκτικα.Και εγω θα ελεγα οχι σε πλακακι,γιατι οι αρμοι θα φενονται ασχημοι. ;) Αλλα εσυ ξερεις

Τα κεραμκα δεν διαλυονται στο νερο,εναι ψυμενα,και πολυ αθεκτικα.Και εγω θα ελεγα οχι σε πλακακι,γιατι οι αρμοι θα φενονται ασχημοι. ;) Αλλα εσυ ξερεις

Ισως,αλλα ρωτωντας λιγο καιρο πριν ατομο που ασχολειται με τοποθετησεις,μου ανέφερε οτι η κατω πλευρα-αυτη που κολλαμε-μπορει να γινει ευαλωτη στην συνεχομενη επαφη με το νερο.

Περα απο αυτο,προτιμω στο νερο μου να βαζω ενυδρειακα υλικα ;)

Έγινε επεξεργασία - DIMITRIOS

Ισως,αλλα ρωτωντας λιγο καιρο πριν ατομο που ασχολειται με τοποθετησεις,μου ανέφερε οτι η κατω πλευρα-αυτη που κολλαμε-μπορει να γινει ευαλωτη στην συνεχομενη επαφη με το νερο.

Περα απο αυτο,προτιμω στο νερο μου να βαζω ενυδρειακα υλικα ;)

Εαν εννοεις οτι μπορει να ξεκολλησει,ναι μπορει,αλλα για να διαλυθει οχι,γιατι ο αργιλος οταν ψηνεται γινεται αθανατος.Πολλες πισιναες εχουν πλακακια ;)

Εαν εννοεις οτι μπορει να ξεκολλησει,ναι μπορει,αλλα για να διαλυθει οχι,γιατι ο αργιλος οταν ψηνεται γινεται αθανατος.Πολλες πισιναες εχουν πλακακια ;)

Και να ξεκολλησει,αλλα και να παθει ζημια,αν δεν εχει την απολυτως σωστη κολληση.Εξαιρετικα δυσκολο να γινει η δουλεια που γινεται στις πισινες στο ενυδρειο.Αλλα και παλι αισθητικα το βλεπω λάθος. ;)

Και να ξεκολλησει,αλλα και να παθει ζημια,αν δεν εχει την απολυτως σωστη κολληση.Εξαιρετικα δυσκολο να γινει η δουλεια που γινεται στις πισινες στο ενυδρειο.Αλλα και παλι αισθητικα το βλεπω λάθος. ;)

;)

Εχω δεί πλακάκι κολλημένο σε ενυδρείο και ομολογώ πως όταν πιάσει άλγες δείχνει πολύ όμορφο....προφανώς ο φίλος εννοεί πλακάκι που τα "νερά" του μοιάζουν με βράχια......

Εμένα με προβληματίζει το βάρος που προστίθεται στο τζάμι του ενυδρείου που θα κολληθούν και αυτό που αναφέρει ο Δημήτριος για την κάτω πλευρά του πλακακίου...... ;)

Aν ανατρεξετε στο θεματικο μας,θα δειτε οτι καποιος το ειχε κανει παλαιοτερα και φυσικα το μετανοιωσε.

Εχω δεί πλακάκι κολλημένο σε ενυδρείο και ομολογώ πως όταν πιάσει άλγες δείχνει πολύ όμορφο....προφανώς ο φίλος εννοεί πλακάκι που τα "νερά" του μοιάζουν με βράχια......

Εμένα με προβληματίζει το βάρος που προστίθεται στο τζάμι του ενυδρείου που θα κολληθούν και αυτό που αναφέρει ο Δημήτριος για την κάτω πλευρά του πλακακίου...... ;)

Πραγματι υπαρχουν πολυ ομορφα πλακακια,που θα μπορουσαμε να βαλουμε στα ενυδρεια μας αφοβα,αλλα εμενα με χαλανε οι αρμοι.Βεβαια δεν ξερω αν με την αλγη καλυπτονται,αν ειναι ετσι,εναι πολυ καλη ιδεα ;)

Βάψτε την πλάτη του ενυδρείου και αφήστε τα πλακάκια για το μπάνιο.

;)

;):thumbup: καλοοοο

παιδια,καταρχην ηθελα να μαθω αν το πλακακι φερει κατι τοξικο πανω του,μετα δεν εχει να κανει με την ομορφια γιατι θα ειναι απομιμιση πετρας,θα ειναι ετσι στημενο κ θα φαινεται σαν γκρεμος που καταληγει σε λοφο που ειναι οι πετρες.το ειδα το καλοκαιρι σε πετ στην ιταλια.

Καλή επιτυχία φίλε Κώστα αν το επιχειρήσεις και θα έλεγα να μας παρουσιάσεις την δουλειά που θα κάνεις για να το συζητήσουμε βλέποντας και το αποτέλεσμα.

;)

βεβαια,θα υπαρχει φωτορεπορταζ βημα βημα.οσο για το βαρος στην πλατη σκεφτειτε τη βαρος δεχεται ο πατος!!!

Αν αποφασισεις να το φτιαξεις,θα ηθελα να μας πεις,αν η αλγη καλυπτει τους αρμους.Και κατι αλλο,την τοποθετιση μην την κανεις καθετα,αλλα ξαπλα το ενυδρειο με την πλατη κατω ;)

.Και κατι αλλο,την τοποθετιση μην την κανεις καθετα,αλλα ξαπλα το ενυδρειο με την πλατη κατω ;)

σωστος ο παιχτης.

Έγινε επεξεργασία - kostaszoidos

Aν ανατρεξετε στο θεματικο μας,θα δειτε οτι καποιος το ειχε κανει παλαιοτερα και φυσικα το μετανοιωσε.

;);):thumbup:

Επίσης το πλακάκι δεν κολλάει με σιλικόνη αλλά με κόλλα πλακιδίων (παρεμπιπτόντως)

Η σιλικόνη καθώς θα περνάει ο καιρός δεν θα αντέξει και το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό .....

Έγινε επεξεργασία - Andreas301

;);):thumbup:

Επίσης το πλακάκι δεν κολλάει με σιλικόνη αλλά με κόλλα πλακιδίων (παρεμπιπτόντως)

Η σιλικόνη καθώς θα περνάει ο καιρός δεν θα αντέξει και το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό .....

ναι αλλα και η κολα παλκιδιων δεν πιανει καλα πανω στο γυαλι ξεκολαει πολυ ευκολα...δεν εχει καλη προσφυση...νομιζω.

;):thumbup::blink:

Αυτο δεν το ξερω,αλλα εχω την εντυπωσει οτι πρεπει να κολλανε,γιατι η πισω πλευρα των πλακιδιων εναι πορωδες και δεν βλεπω τον λογο να μην κολλησουν.Υπαρχει τετοια πληροφορια;Και εαν ξερεις τον λογο. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...