Jump to content

Καλησπέρα σε όλη την παρέα

sontem

Recommended Posts

Γεια σε όλους . Βρίσκομαι στην 12η μέρα στρωσίματος στο 180αρη μου .Το στρώνω με αμμωνία και προχθές έβαλα περίπου 20 φυτά που μου ήρθαν από αγορά μέσω Internet ( Γερμανία όλα σε άριστη κατάσταση , μεγάλη η έκπληξη γιατί δεν περίμενα να μην έχω ούτε μια απόλυα ) ;) . Κάλος σας βρήκα και ευχαριστώ για της πληροφορίες που βρήκα στο site .

Βάζω και μια Φώτο ,(καλώδια & θερμόμετρα ακόμα χύμα ) …

post-24219-1287248813_thumb.jpg

Καλώς ήρθες!

Ήδη φαίνεται πως το ενυδρείο σου θα γίνει τέλειο! ;)

Από ψαράκια έχεις σκεφτεί τι θες να βάλεις?

Πολύ ωραίο καλώς ήρθες

Τι έχεις πάνω στις πέτρες?

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια .

Από ψάρια σκέφτομαι δυο ομάδες κοπαδoψαρα το ένα με neon tetra το άλλο δεν το έχω αποφασίσει ακόμα , 2-3 ζευγάρια γκαπυ . Μου αρέσουν τα ψάρια της οικογένειας botia αλλά δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα με τα φυτά .

Τα ψάρια δεν θα μπουν όλα μαζί . Αφού στρώσει λέω για αρχή να βάλω τα γκαπυ.

Πάνω στις πέτρες έχω Java moss & star moss . Η java σε κάποια σημεία έχει γίνει καφέ αλλά δεν έχει σαπίσει οπότε την αφήνω ακόμα πάνω .

Καλός ήρθες!

Πολύ όμορφο!Μπράβο!

Να το χαίρεσαι και καλή συνέχεια!

Καλως ηρθες ..

Πολυ ωραιο ενυδρειο απο ψαρακια υπαρχουν πολλα ειδη κοπαδοψαρων και μικρα ψαρακια ωστε να βαλεις πολλα μεσα στο ενυδρειο σου.Ανοιξε ενα θεμα για να σε βοηθησουμε λεγοντας μερικα ειδη και μετα περνεις την τελικη αποφαση σου. ;);)

:thumbup: καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας :blink:;):thumbup:

Καλη συνεχειααααα :blink::););)

Ωραιο το ενυδρειο σου φιλε......

Να το χαιρεσε.....

Μια συμβουλη μονο : ψαξε για τα ψαρακια που προτιμας συνθηκες διαβιωσης και λιτρα που χρειαζονται για να τα βλεπεις ολα ευτυχησμενα....Και αυτα θα σε ανταμειψουν με χρωματα και συμπεριφορες για αρκετα χρονια....

Καλο ψαξιμο...

:thumbup: καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας :blink::blink::) Το ενυδρειο σου ειδη τα σπαει ;);)

Καλη συνεχειααααα ;):thumbup:

καλως ηρθες και απο μενα!! εχεις ξεκινησει με τα καλυτερα εφοδια να κανεις παπαδες και σου ευχομαι να τελειωσεις το στολιδι αυτο! προσεχε στην επιλογη των ψαριων, να διαβασεις καλα το προφιλ τους! ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...