Charalampos 16 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 16 Οκτωβρίου 2010 Καλημερα παιδια , δεν ξερω αν ειναι ο σωστος τοπος για να βαλω το ποστ μου , αν δεν ειναι να το μεταφερουν οι αρμοδιοι αν μπορουν... οπως λεει και ο τιτλος .. κανω παλι ενα ξεκινημα ενυδρειων γιατι καταλαβα πως ηταν μεγαλη βλακεια που αφησα αυτο το χομπι ... ετσι ξαναξεκινησα να μαζευω λεφτα , (75€) και προσπαθω και για αλλα για να φτιαξω ενα ενυδρειακι .. Ζητω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ , γιατι σας τα ειχα κανει πολλα με τις αγγελιες μου , ημουν αγενης .. ζητω συγνωμη και ειμαι μετανιωμενος ... πιστευω να ξανακανω μια καλη αρχη μαζι σας ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 16 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 16 Οκτωβρίου 2010 Καλημερα παιδια , δεν ξερω αν ειναι ο σωστος τοπος για να βαλω το ποστ μου , αν δεν ειναι να το μεταφερουν οι αρμοδιοι αν μπορουν... οπως λεει και ο τιτλος .. κανω παλι ενα ξεκινημα ενυδρειων γιατι καταλαβα πως ηταν μεγαλη βλακεια που αφησα αυτο το χομπι ... ετσι ξαναξεκινησα να μαζευω λεφτα , (75€) και προσπαθω και για αλλα για να φτιαξω ενα ενυδρειακι .. Ζητω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ , γιατι σας τα ειχα κανει πολλα με τις αγγελιες μου , ημουν αγενης .. ζητω συγνωμη και ειμαι μετανιωμενος ... πιστευω να ξανακανω μια καλη αρχη μαζι σας ... Εμείς θα είμαστε εδώ για να βοηθάμε...μήν ανησυχείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charalampos 16 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 16 Οκτωβρίου 2010 (edited) Το εκτιμω παρα πολυ .. Έγινε επεξεργασία 16 Οκτωβρίου 2010 - Charalampos Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 16 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 16 Οκτωβρίου 2010 Έχεις σκεφτεί τι ψαράκια θα ήθελες να βάλεις στο ενυδρείο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charalampos 16 Οκτωβρίου 2010 Author #5 Share 16 Οκτωβρίου 2010 πρωτα θα μαζεψω τα λεφτα ( γυρω στα 200 ) και μετα βλεπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 16 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 16 Οκτωβρίου 2010 Για ποσα λιτρα μιλας περιπου????????Για θαλασσινο πας οπως μου ειχες πει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charalampos 17 Οκτωβρίου 2010 Author #7 Share 17 Οκτωβρίου 2010 δεν ειμαι για θαλασσινο .. γλυκο ... και ενα μικρουλι ψαχνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 17 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 17 Οκτωβρίου 2010 δεν ειμαι για θαλασσινο .. γλυκο ... και ενα μικρουλι ψαχνω... Όταν λες μικρούλι..πόσα λίτρα εννοείς 20-30? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charalampos 17 Οκτωβρίου 2010 Author #9 Share 17 Οκτωβρίου 2010 εε ναι , καπου εκει .. βασικα τωρα εχω 135€ στην ακρη γιατι επιασα μερικα απο το στοιχημα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος