Jump to content

Family Guy  

8 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Έχει κανείς κόλλημα/κάψιμο με το Family Guy? Προσωπικά δηλώνω μεγάλος fan της σειράς. Έχω δει και τους 8 κύκλους συν τη μία ταινία/παρωδία στο Star Wars Episode 5.

Η σειρά ασχολείται με πολιτική, κοινωνική, θρησκευτική σάτιρα μέχρι δακρύων. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους δεν την έχουν δει.

Οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι:

- Ο Stewie Griffin, το μωρό της οικογένεια Griffin που είναι σατανικά ιδιοφυές και με σκοπό να ξεφύγει από την μητριαρχική αγάπη της μάνας του (προσπαθώντας να την σκοτώσει) και να κυριεύσει στον κόσμο ως δικτάτορας.

- Ο Glenn Quagmire, o σεξομανής γείτονας της οικογένειας Griffin με το ερωτικό κάλεσμα "giggity". Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν το μεγαλείο του!!!

- Ο Δήμαρχος Adam West... Δεν υπάρχουν λόγια!!! Απλά ο χαρακτήρας είναι αλλού! Εκκεντρικός, παρανοϊκός, ψυχωτικός και πλήρως ανεύθυνος! Το ίνδαλμά μου ;)

Από τα παραπάνω ψηφίζω Δήμαρχο Adam West ως την πιο παρακμιακή φιγούρα!

Peter Griffin:

200px-Peter_Griffin.png

Chris Griffin:

200px-Chris_Griffin.png

Stewie Griffin:

200px-Stewie_Griffin.png

Brian Griffin:

200px-Brian_Griffin.png

Glenn Quagmire:

200px-Glenn_Quagmire.png

Joe Swanson:

190px-Joe_Swanson.png

Adam West:

250px-Adam_West_on_Family_Guy.png

Herbert:

200px-Herbertthepervert.jpg

Evil Monkey:

380px-00-01-16.jpg

Επίσης η παρόδια που λες έχει και μέρος δεύτερο ;)

Ναι... Έχουν κάνει και το Episode 6 αλλά είναι μικρότερο σε διάρκεια για να μπορέσει να χαρακτηριστεί ολόκληρη ταινία. Στην ουσία είναι όσο δύο κανονικά επεισόδια.

Glen για πρωθυπουργός!

το blue Harvest το εχω δει το 2ο με θεματολογία Star wars πιο είναι;

Ναι... Έχουν κάνει και το Episode 6 αλλά είναι μικρότερο σε διάρκεια για να μπορέσει να χαρακτηριστεί ολόκληρη ταινία. Στην ουσία είναι όσο δύο κανονικά επεισόδια.

Κύκλος 8 επεισόδιο 20?

Το έχεις δει?

Αυτό και το Blue Harvest

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...