stormtrooper 15 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 15 Οκτωβρίου 2010 Έχει κανείς κόλλημα/κάψιμο με το Family Guy? Προσωπικά δηλώνω μεγάλος fan της σειράς. Έχω δει και τους 8 κύκλους συν τη μία ταινία/παρωδία στο Star Wars Episode 5. Η σειρά ασχολείται με πολιτική, κοινωνική, θρησκευτική σάτιρα μέχρι δακρύων. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους δεν την έχουν δει. Οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι: - Ο Stewie Griffin, το μωρό της οικογένεια Griffin που είναι σατανικά ιδιοφυές και με σκοπό να ξεφύγει από την μητριαρχική αγάπη της μάνας του (προσπαθώντας να την σκοτώσει) και να κυριεύσει στον κόσμο ως δικτάτορας. - Ο Glenn Quagmire, o σεξομανής γείτονας της οικογένειας Griffin με το ερωτικό κάλεσμα "giggity". Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν το μεγαλείο του!!! - Ο Δήμαρχος Adam West... Δεν υπάρχουν λόγια!!! Απλά ο χαρακτήρας είναι αλλού! Εκκεντρικός, παρανοϊκός, ψυχωτικός και πλήρως ανεύθυνος! Το ίνδαλμά μου Από τα παραπάνω ψηφίζω Δήμαρχο Adam West ως την πιο παρακμιακή φιγούρα! Peter Griffin: Chris Griffin: Stewie Griffin: Brian Griffin: Glenn Quagmire: Joe Swanson: Adam West: Herbert: Evil Monkey: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 15 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 15 Οκτωβρίου 2010 Stewie Griffin Επίσης η παρόδια που λες έχει και μέρος δεύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 15 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 15 Οκτωβρίου 2010 Επίσης η παρόδια που λες έχει και μέρος δεύτερο Ναι... Έχουν κάνει και το Episode 6 αλλά είναι μικρότερο σε διάρκεια για να μπορέσει να χαρακτηριστεί ολόκληρη ταινία. Στην ουσία είναι όσο δύο κανονικά επεισόδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 16 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 16 Οκτωβρίου 2010 Glen για πρωθυπουργός! το blue Harvest το εχω δει το 2ο με θεματολογία Star wars πιο είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 16 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 16 Οκτωβρίου 2010 Ναι... Έχουν κάνει και το Episode 6 αλλά είναι μικρότερο σε διάρκεια για να μπορέσει να χαρακτηριστεί ολόκληρη ταινία. Στην ουσία είναι όσο δύο κανονικά επεισόδια. Κύκλος 8 επεισόδιο 20? Το έχεις δει? Αυτό και το Blue Harvest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος