sif 15 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 15 Οκτωβρίου 2010 4 γκαπυ (3 θυληκα 1 αρσενικο) 2 γκουραμι-trichogaster leeri 1 Pterygoplichthys gibbiceps Link to comment Share on other sites More sharing options...
sif 15 Οκτωβρίου 2010 Author #2 Share 15 Οκτωβρίου 2010 δυο απο τα γκαπυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sif 15 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 15 Οκτωβρίου 2010 και το αρσενικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος Β. 15 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 15 Οκτωβρίου 2010 Με γειά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 15 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 15 Οκτωβρίου 2010 με γεια και απο μενα!. προτηνω να ασχοληθεις και με αληθηνα φυτα μεσα και το αποτελεσμα θα σε εντιποσιασει συγουρα! καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sif 15 Οκτωβρίου 2010 Author #6 Share 15 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστω για την σημβουλη σου , φυτα θελω να βαλω αλλα δεν ειμαι και πολυ ενημερωμενος για φυτα και τς απιατησεις τους οταν θα ειμαι ετοιμος θα βαλω παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 15 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 15 Οκτωβρίου 2010 πολυ ωραιο και στη συνεχεια με αληθινα φυτα.ερωτηση.- αυτο το φιλτρο που εχεις στο ενυδρειο το εχω και εγω πανω του τι εχεις συνδεσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στέφανος 15 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 15 Οκτωβρίου 2010 Νομιζω οτι εχεις προβλημα με τη ψαροσυνθεση σου αλλα ας μιλησουν οι πιο εμπειροι πανω σ αυτο... Καλοριζικο και απο μενα φιλε μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sif 16 Οκτωβρίου 2010 Author #9 Share 16 Οκτωβρίου 2010 πολυ ωραιο και στη συνεχεια με αληθινα φυτα.ερωτηση.- αυτο το φιλτρο που εχεις στο ενυδρειο το εχω και εγω πανω του τι εχεις συνδεσει? εχω βαλει το λαστιχακι που εχει μεσα στο κουτι για να ριθμιζεις τις φυσαλιδες του φιλτρου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sif 17 Οκτωβρίου 2010 Author #10 Share 17 Οκτωβρίου 2010 μια εικονα με διακοσμηση... στο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaniacity 17 Οκτωβρίου 2010 #11 Share 17 Οκτωβρίου 2010 4 γκαπυ (3 θυληκα 1 αρσενικο) 2 γκουραμι-trichogaster leeri 1 Pterygoplichthys gibbiceps τα γαππυ εχουν προβληματα συμβιωσεις μετα τα αλλα ψαρακια που εχεις?? θελω να βαλω παρεα στα δικα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sif 17 Οκτωβρίου 2010 Author #12 Share 17 Οκτωβρίου 2010 τα γαππυ εχουν προβληματα συμβιωσεις μετα τα αλλα ψαρακια που εχεις?? θελω να βαλω παρεα στα δικα μου οχι ισα ισα τα πανε πολυ καλα δεν ενοχλει το ενα το αλλο ουτε τα γκαπυ φαινονται αγχωμενα μαζι με τα αλλα ψαρια σου προτεινω να βαλεις. Το ειδος αυτο των γκουραμι ειναι απο το πιο ηρεμα εξαλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος