Heli-division 15 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 15 Οκτωβρίου 2010 καλησπέρα σας!αποφάσισα ότι τα ψαρια που θέλω να ασχοληθώ, και μου αρέσουν είναι τα oscar. θα ήθελα να μου ανοίξετε τα ματια αν υπάρχει κάποιο κείμενο που να λέει τι ψάρι είναι, που κατατάσσεται, ιδανικές συνθήκες νερού και βυθού . όπως επίσης και το διαιτολόγιο του ευχαριστώ εκ τον προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 15 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 15 Οκτωβρίου 2010 εδώ έχει πληροφορίες για oscar http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry323425 Link to comment Share on other sites More sharing options...
invman 15 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 15 Οκτωβρίου 2010 θελει αρκετα λιτρα αυτο το ειδος μερικες πληροφοριες εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heli-division 15 Οκτωβρίου 2010 Author #4 Share 15 Οκτωβρίου 2010 σας ευχαριστώ πολύ παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
divak 16 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 16 Οκτωβρίου 2010 Πολλή καλή επιλογή τα Astronotus ocellatus. Ενυδρείο έχεις βρει? Φίλτρο? Μπορώ να σε βοηθήσω στα ηλεκτρικά, αυτοματισμούς και λίγο στα υδραυλικά. Υ.Γ Χειροποίητα πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 9 Απριλίου 2011 #6 Share 9 Απριλίου 2011 καλησπέρα σας!αποφάσισα ότι τα ψαρια που θέλω να ασχοληθώ, και μου αρέσουν είναι τα oscar. θα ήθελα να μου ανοίξετε τα ματια αν υπάρχει κάποιο κείμενο που να λέει τι ψάρι είναι, που κατατάσσεται, ιδανικές συνθήκες νερού και βυθού . όπως επίσης και το διαιτολόγιο του ευχαριστώ εκ τον προτερων υπέροχο ψαράκι!!! έχω στην κατοχή μου δυο τερατάκια τέτοια!! Tiger στην ακρίβεια..! Έχουν πολλή χαρακτήρα!! θα τρελαθείς!! Ήδη εμενα τρώνε από το χέρι! Αλλα για περισσότερα καλύτερα να dis τα links που σου έδωσαν τα παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 9 Απριλίου 2011 #7 Share 9 Απριλίου 2011 υπέροχο ψαράκι!!! έχω στην κατοχή μου δυο τερατάκια τέτοια!! Tiger στην ακρίβεια..! Έχουν πολλή χαρακτήρα!! θα τρελαθείς!! Ήδη εμενα τρώνε από το χέρι! Αλλα για περισσότερα καλύτερα να dis τα links που σου έδωσαν τα παιδιά. Το ενυδρείο με τα Οσκαρς http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=59317 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 20 Ιουλίου 2011 #8 Share 20 Ιουλίου 2011 (edited) Φιλε Karftaittee τη ακριβως ποσταρεις;;; Έγινε επεξεργασία 20 Ιουλίου 2011 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 20 Ιουλίου 2011 #9 Share 20 Ιουλίου 2011 Ενα πολυ ενδιαφερων λινκ για τους λατρες αυτου του θηριου: Oscarfish.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος