Husky_Jim 15 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 15 Οκτωβρίου 2010 ...με δισκάδες βλάπτει.... ...εδώ ένα απίστευτο ζευγάρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 15 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 15 Οκτωβρίου 2010 Εξαιρετικο ζευγαρι,αντε και στα δικα σου Δημητρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discus.gr 15 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 15 Οκτωβρίου 2010 Αυτα ειναι...βλεπω οτι αλλαζεις σιγα σιγα ε....???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 15 Οκτωβρίου 2010 Author #4 Share 15 Οκτωβρίου 2010 Αυτα ειναι...βλεπω οτι αλλαζεις σιγα σιγα ε....???? Εγώ με δίσκους ξεκίνησα και ποτέ δέν έμεινα χωρίς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 15 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 15 Οκτωβρίου 2010 Άντε σιγά σιγά να ασχοληθείς και με τις σοβαρές Κιχλίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 15 Οκτωβρίου 2010 Author #6 Share 15 Οκτωβρίου 2010 Άντε σιγά σιγά να ασχοληθείς και με τις σοβαρές Κιχλίδες Άν και κάποτε είχα κάτι αυλονάκαρες, άν ποτέ ασχοληθώ με Αφρική θα είναι ΜΟΝΟ ΤΑΝΓΚΑΝΙΚΑ!!!!!!! Δέν υπάρχει άλλη λίμνη στην Αφρική για εμένα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 15 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 15 Οκτωβρίου 2010 (edited) Άν και κάποτε είχα κάτι αυλονάκαρες, άν ποτέ ασχοληθώ με Αφρική θα είναι ΜΟΝΟ ΤΑΝΓΚΑΝΙΚΑ!!!!!!! Δέν υπάρχει άλλη λίμνη στην Αφρική για εμένα..... Έχει κι ωραία γατόψαρα Έγινε επεξεργασία 15 Οκτωβρίου 2010 - karydas Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 15 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 15 Οκτωβρίου 2010 Έχει κι ωραία γατόψαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaniacity 15 Οκτωβρίου 2010 #9 Share 15 Οκτωβρίου 2010 αυτα που κολυμπανε διπλα στον δισκο σου ειναι τα παιδακια του?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 15 Οκτωβρίου 2010 Author #10 Share 15 Οκτωβρίου 2010 αυτα που κολυμπανε διπλα στον δισκο σου ειναι τα παιδακια του?? Ναί είναι η γέννα τους αλλά δέν είναι δικά μου ψάρια (άν και πολύ θα ήθελα)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 15 Οκτωβρίου 2010 #11 Share 15 Οκτωβρίου 2010 Ωραια ψαρια !!!! και ενα σκασμο μωρα !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 15 Οκτωβρίου 2010 #12 Share 15 Οκτωβρίου 2010 Απίστευτα ψάρια και εικόνες!!! Το χόμπυ σε όλο του το μεγαλείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος