Jump to content

Τελικά εννούμε λίτρα ή χώρο?????

Recommended Posts

Διάβαζα χθες ένα ποστ και μου δημιουργήθηκε μια απορία. Στο ποστ έλεγε ο φίλος ότι είχε ενα ενυδρείο 60 λίτρων με μία ανεμώνη και δύο clown, αλλά επειδή ήτανε λίγα τα λίτρα σύνδεσε αυτό το ενυδρείο μ' ένα άλλο 120 λίτρων και τώρα έχει συνολικά 240 λίτρα. Έπειτα προσθεσε κι άλλα ψάρια και κοράλλια.

Δηλαδή όταν λέμε ότι για να έχεις Χ ψάρια σε Χ λίτρα, αν εγώ έχω 3 ενυδρεία που συνολικά δίνουν 400 λίτρα είναι το ίδιο με ένα ενυδρείο 400 λίτρων????? Είναι τελικά θέμα ενιαίου χώρου ή απλά λίτρων?????????

Δηλαδή αν μένω δίπλα στη θάλασσα και έχω ένα ενυδρείο 30 λίτρων συνδεδεμένο μ ένα λάστιχο ώστε να παίρνω νερό συνεχώς απ εκεί, τι πάει να πει ότι μπορώ να βάλω και φάλαινα? :):lmao:

Σημαντικότερος παράγοντας είναι ο χώρος πάντα σε συνάρτηση με τα λίτρα, που όσο πιο πολλά είναι τόσο οι συνθήκες του νερού είναι πιο σταθερές.

Δηλαδή αν μένω δίπλα στη θάλασσα και έχω ένα ενυδρείο 30 λίτρων συνδεδεμένο μ ένα λάστιχο ώστε να παίρνω νερό συνεχώς απ εκεί, τι πάει να πει ότι μπορώ να βάλω και φάλαινα? :):lmao:

Σημαντικότερος παράγοντας είναι ο χώρος πάντα σε συνάρτηση με τα λίτρα, που όσο πιο πολλά είναι τόσο οι συνθήκες του νερού είναι πιο σταθερές.

:D:hysterical::hysterical:

Oσο πιο πολλα λιτρα τοσο καλυτερη εξομοιωση των σταθερων συνθηκων της θαλασσας εχουμε.

Ο χωρος που πρεπει να διαθετουμε εξαρταται απο το ποσο αναγκη για κινηση εχουν καποιοι οργανισμου που φιλοξενουμε.Καποια ψαρια πχ κολυμπουν στη θαλασσα πολλα χλμ καθημερινα.Αυτα θα προσπαθησουμε να τα παρεχουμε οσο πιο πολυ χωρο μπορουμε.

Η ιδεα ενος ενυδρειου με sump ολη τη θαλασσα τριγυρναει στο μυαλο μου πολυ καιρο.

Ενα σπιτι διπλα πανω στο κυμα θελω μονο και τα αλλα τα βρισκω ;)

Κ εγώ θέλω ένα πλωτό σπίτι με αυτόματη αναπλήρωση... κάπου στη Χαλκιδική

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...