VRILO 12 Ιανουαρίου 2012 #76 Share 12 Ιανουαρίου 2012 Προσωπικα εγω δεν το εχω βαλει σε ψυγειο , απλα το κραταω στο ντουλαπι. Οσο για την μουχλα που λετε .... δεν την εχω δει ποτε γιαιτι δεν προλαβαινει να μεινει 2 μηνες το καθε μπουκαλι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 12 Ιανουαρίου 2012 #77 Share 12 Ιανουαρίου 2012 Και οσο για τις αλλαγες νερου?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 12 Ιανουαρίου 2012 #78 Share 12 Ιανουαρίου 2012 (edited) To εχω ανοιχτο περιπου 5 μηνες και το διατηρω στο ψυγειο Δεν παρατηρησα κατι παραξενο βρε παιδια,εξακολουθει να εχει αυτη τη συγκεκριμενη <ευωδία> Έγινε επεξεργασία 12 Ιανουαρίου 2012 - Larrys Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 14 Ιανουαρίου 2012 #79 Share 14 Ιανουαρίου 2012 Και οσο για τις αλλαγες νερου?! Κανα σχόλιο για αυτη την ερωτηση!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 15 Ιανουαρίου 2012 #80 Share 15 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον! Κανονικά οι αλλαγές νερού εβδομαδιαία + Προσθήκη της αναλογούμενης δοσολογίας Special Blend αμεσως μετα την αλλαγη νερου... Με ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία που μου έδωσα! (το έγραψα για να μείνει στο site σε περίπτωση που το ψάξει κι άλλος...) Τα λέμε σε ενα μηνα που θα τελειώσει ο πρώτος κλυκλος θεραπείας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 29 Αυγούστου 2012 #81 Share 29 Αυγούστου 2012 κανενα νεο σε αυτο το θεμα? χρησιμοποιει κανεις αυτο το σκευασμα? Μολις το πηρα στα χερια μου και το χαζευω (προς το παρων δεν εχει πεσει σταγωνα μεσα στο ενυδρειο μου...! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Αυγούστου 2012 #82 Share 29 Αυγούστου 2012 μη το χαζευεις,δες τη δοσολογια κ βαλε την καταληλη για τα λιτρα σου! ειναι απο τα καλυτερα κ αποτελεσματικοτερα προιοντα που εχουν βγει.... το χρησιμοποιει πολυς κοσμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 29 Αυγούστου 2012 #83 Share 29 Αυγούστου 2012 Μου κανει εντυπωση που μειωνει και τα νιτρικα...!! (Ετσι γραφει στο κουτι τουλαχιστον...χεχε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Αυγούστου 2012 #84 Share 29 Αυγούστου 2012 οντως το κανει αλλα σε ενα σχετικο βαθος χρονου! μην περιμενεις να δεις τιποτα τρελλες σε μια η δυο εβδομαδες! παει σταδιακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος