MrGe07 14 Ιανουαρίου 2011 #51 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Πριν καν στήσω το ενυδρείο μου πήγα και πήρα το μεγάλο μπουκάλι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 14 Ιανουαρίου 2011 #52 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Πριν καν στήσω το ενυδρείο μου πήγα και πήρα το μεγάλο μπουκάλι.. Κι εμεις που εχουμε ενυδρείο..... δε βρισκουμε γιατι το περνετε εσεις που δεν εχετε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 14 Ιανουαρίου 2011 #53 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Κι εμεις που εχουμε ενυδρείο..... δε βρισκουμε γιατι το περνετε εσεις που δεν εχετε!!! Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 25 Ιανουαρίου 2011 #54 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Παιδια βρισκομαι στην διαδικασια στρωσηματος ενος Mini reef (σε καμια εβδομαδα θα ειμαι ετοιμος για το πρωτο ψαρακι). Θα βοηθουσε λετε την ολη διαδικασια αν εριχνα απο αυτο το σκευασμα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Ιανουαρίου 2011 #55 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Παιδια βρισκομαι στην διαδικασια στρωσηματος ενος Mini reef (σε καμια εβδομαδα θα ειμαι ετοιμος για το πρωτο ψαρακι). Θα βοηθουσε λετε την ολη διαδικασια αν εριχνα απο αυτο το σκευασμα??? Θα βοηθουσε λογικα Δημητρη. Ειναι ζωντανα διαφορα βακτηρια το συγκεκριμενο σκευασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 26 Ιανουαρίου 2011 #56 Share 26 Ιανουαρίου 2011 Θα βοηθουσε λογικα Δημητρη. Ειναι ζωντανα διαφορα βακτηρια το συγκεκριμενο σκευασμα. Ευχαριστω Νικολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter7 29 Ιανουαρίου 2011 #57 Share 29 Ιανουαρίου 2011 σημερα το πηρα και εγω για το νανο μου.εχω την εξης ερωτηση το ριχνουμε κατευθειαν στο ενυδρειο γιατι κατι λεει μετα απο 24ωρες μετα το αλατι.αυτο ισχυει μονο για νεα ενυδρεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 29 Ιανουαρίου 2011 #58 Share 29 Ιανουαρίου 2011 Σε θαλασσινά ενυδρεία χάνει μέρος από την ικανότητά του λόγω του αλατιού, γιαυτό λέει ότι πρέπει να αυξηθεί η δόση σε θαλασσινά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 29 Ιανουαρίου 2011 #59 Share 29 Ιανουαρίου 2011 Για όσους το χρησιμοποιούν.. ή θέλουν να μάθουν, να οι οδηγίες στα Ελληνικά σε ελεύθερη μετάφραση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 29 Ιανουαρίου 2011 #60 Share 29 Ιανουαρίου 2011 σημερα το πηρα και εγω για το νανο μου.εχω την εξης ερωτηση το ριχνουμε κατευθειαν στο ενυδρειο γιατι κατι λεει μετα απο 24ωρες μετα το αλατι.αυτο ισχυει μονο για νεα ενυδρεια? Και τις αλλαγές νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 30 Ιανουαρίου 2011 #61 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Ετυχε να το αγοράσω χθες καθώς ήμουν σε κατάστημα. Είχα μερικές απορίες για το ενυδρείο μου και μου το πρότεινε. Ο λόγος που αποφάσησα να το χρησιμοποιήσω είναι λόγου του ενυδρείου μου το οποίο είναι 60lt, το οποίο το θεωρώ ασταθεί με όχι πολύ δυνατή βιολογία. Πιστεύω κακό δεν θα κάνει αλλα μόνο καλό. Εννοείται πως η αλλαγές νερού καλό είναι να γίνονται όπως και πριν. Και ναι... ΒΡΟΜΑΕΙ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 15 Φεβρουαρίου 2011 #62 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Επειδή το είχα απορία και δεν έβρισκα πουθενά την συγκεκριμένη πληροφορία,έστειλα στην εταιρία παραγωγτής mail ερώτησης, σχετικά με το εαν το προιόν χρειάζεται ψυγείο μετά το άνοιγμα. Η απάντησή τους ήταν ΟΧΙ ,εκτός και εαν στο σημείο που το αποθηκεύουμε κάνει πολύ μεγάλη ζέστη, οπότε και καλό θα είναι να μπεί σε ψυγείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 15 Φεβρουαρίου 2011 #63 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Επειδή το είχα απορία και δεν έβρισκα πουθενά την συγκεκριμένη πληροφορία,έστειλα στην εταιρία παραγωγτής mail ερώτησης, σχετικά με το εαν το προιόν χρειάζεται ψυγείο μετά το άνοιγμα. Η απάντησή τους ήταν ΟΧΙ ,εκτός και εαν στο σημείο που το αποθηκεύουμε κάνει πολύ μεγάλη ζέστη, οπότε και καλό θα είναι να μπεί σε ψυγείο. Λογικά αφού πρόκειται για βακτήρια,μετά το άνοιγμα καλό είναι να βρίσκεται στο ψυγείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 21 Νοεμβρίου 2011 #64 Share 21 Νοεμβρίου 2011 παιδια θα ηθελα μια βοηθεια πανω στο συγκεκριμενο προιον!το ενυδρειο μου ειναι στα 450 λιτρα αρα θα χρειαστει να ριξω περιπου 100ml σε ποσα καπακια αντιστοιχει?ποσα μλ ειναι το καπακι?και κατι ακομα θελει κλειστο σκιμμερ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 21 Νοεμβρίου 2011 #65 Share 21 Νοεμβρίου 2011 Τις οδηγίες προφανώς τις είδες από εδώ... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=49331&view=findpost&p=503709 Πάρε ένα μικρό ογκομετρικό να κάνεις σωστά τη δουλειά σου.. και όσο για το skimmer καλό είναι να κλείνει για ένα διάστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 21 Νοεμβρίου 2011 #66 Share 21 Νοεμβρίου 2011 Το χρησιμοποιησα πριν κανα 9μηνο γστην αρχη του ενυδρειου μου για ενισχυση της βιολογιας του με μαλλον θετικα αποτελεσματα. Ωστοσο μετα απο κανα 2μηνο διεκοψα την χρηση του. Τωρα που ανοιξα παλι το μπουκαλακι εχει μια μυρωδια παλι εντονη αλλα διαφορετικη απο την αρχικη. Σαν μουχλα... Αραγε χαλασε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 21 Νοεμβρίου 2011 #67 Share 21 Νοεμβρίου 2011 Και εγώ παρατήρησα μούχλα κάτω από το καπάκι και έχει σίγουρα περάσει δίμηνο από τότε πού το αγόρασα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 21 Νοεμβρίου 2011 #68 Share 21 Νοεμβρίου 2011 Εγώ το είχα ανοιχτό για περίπου 5 μήνες σε δροσερό ντουλάπι.Παρατήρησα μούχλα στο καπάκι και η θεσπέσια μυρωδιά που είχε ( ) είχε πλέον χαθεί. Ενίσχυσα λοιπόν τη βιολογία του κάδου σκουπιδιών..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 21 Νοεμβρίου 2011 #69 Share 21 Νοεμβρίου 2011 Εγώ το είχα ανοιχτό για περίπου 5 μήνες σε δροσερό ντουλάπι.Παρατήρησα μούχλα στο καπάκι και η θεσπέσια μυρωδιά που είχε ( ) είχε πλέον χαθεί. Ενίσχυσα λοιπόν τη βιολογία του κάδου σκουπιδιών..... Χαχαχαχα..... Παντως το περιεργο ειναι οτι λεει πως διατηρειτε 1 χρονο μετα το ανοιγμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 21 Νοεμβρίου 2011 #70 Share 21 Νοεμβρίου 2011 Καλά αφού είναι βακτήρια δεν θέλει μετά το άνοιγμα συντήρηση στο ψυγείο; :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 1 Ιανουαρίου 2012 #71 Share 1 Ιανουαρίου 2012 Γραφει πουθενα στην συσκευασια την ημερομηνια κατασκευης του? Τελικα χρεαζεται ψυγειο μετα το ανοιγμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 1 Ιανουαρίου 2012 #72 Share 1 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα και απο εμενα και καλη χρονια.. να το δοκιμασουμε και σε γαριδαδικο η θα εχουμε κανα απροοπτο....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 2 Ιανουαρίου 2012 #73 Share 2 Ιανουαρίου 2012 Γραφει πουθενα στην συσκευασια την ημερομηνια κατασκευης του? Τελικα χρεαζεται ψυγειο μετα το ανοιγμα? Οχι, δεν χρειάζεται.Απλά να το έχεις σε δροσερό μέρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 4 Ιανουαρίου 2012 #74 Share 4 Ιανουαρίου 2012 Οχι, δεν χρειάζεται.Απλά να το έχεις σε δροσερό μέρος. Γιατι αραγε χανεται η "θεσπεσια" μυρωδια του μετα απο λιγους μηνες? Και γιατι να πιανει μουχλα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 12 Ιανουαρίου 2012 #75 Share 12 Ιανουαρίου 2012 Αν το βγαλουμε στο μπαλκονι με τετοιο κρυο θα υπαρξει προβλημα? ΕΠισης πουθενα δεν αναφερεται ποτε κανουμε την πρωτη αλλαγη νερου μετα την οπροσθηκη της πρωτης δοσης..Σε επικοινωνια που ηρθα με μερικους φιλους απο εδω μεσα που το χρησιμοποιησαν, αλλοι ειπαν οτι για 1 μηνα (μεχρι να ολοκληρωθει η θεραπεια) δεν εκαναν αλλαγη νερου...αλλοι λετε καθε εβδομαδα/...εγω ειπα να κανω μια αλλαγη νερου 20% στις 15 μερες...Τελικα τι ειναι πιο σωστο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος