Jump to content

Special Blend

saradoulis

Recommended Posts

Με βαλατε σε σκεψεις και οι 2... και αυτο πιστευω ειναι το καλο που κανουν τα φορουμ.....

Οποτε θα παω μαλλον να παρω και το SB και να το ριξω κι εγω την επομενη εβδομαδα (την απαιτουμενη δωση).

Επαναλαμβανω οτι μετα την τελευταια θεραπεια, εριχνα καθημερινα MB7 για 15 μέρες και μετα ριχνω 1 φορα την εβδομαδα.

Προχθες εκανα αλλαγη 30% και εριξα πάλι... τωρα θα παρω το SB για να ριχνω εναλλαξ... ίδωμεν....

• Απαντήσεις 83
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι τοσο.Οταν τελειωσει το μπουκαλι που εχεις (που θα γινει σε καποιους μηνες μιας και εχεις μεγαλο ενυδρειο) παρε καποιο αλλο προιον.Οταν τελειωσει εκεινο,παρε αλλο ή γυρνα σε αυτο που δουλευες.

Παιδα το χρησιμοποιω 4 μερες τωρα.Εχει φοβερα αποτελεσματα.Το κυανο που πηγαινε να αρχισει(ειχε κανει ενα χαλακι στον αραγωνιτη)εξαφανιστηκε.

Παιδα το χρησιμοποιω 4 μερες τωρα.Εχει φοβερα αποτελεσματα.Το κυανο που πηγαινε να αρχισει(ειχε κανει ενα χαλακι στον αραγωνιτη)εξαφανιστηκε.

Και εγω πηγα και εβαλα 4 μερες τωρα για τον ιδιο λογο και επιδη φοβηθηκα να χρησιμοποιησω chemiclean.

Μεχρι τωρα δεν εχω δει τιποτα απο αυτα που αναφερονται ποιο πανω.

Ξεκινησα με 30ml και θα συνεχισω με 20 ανα εβδομαδα. (RSM-130)

τι να πω, θα δειξει......

Κοιτα να δεις.Σε ενα rsm 130αρι που εχω δει σε μαγαζι.Το ενυδρειο αρχες σεμπτεβριου ηταν παρατημενο τιγκα στην αλγη και τωρα μετα τη χρηση ενος μηνα ειναι ενα αξιοζηλευτο reefακι.Κανει θαυματα.Μεχρι και την bubble algae περιορισε σημαντικα.

• 2 months later...

παιδια να μπω κ εγω στη συζητηση, σημερα αγορασα το Special Blend μετα απο πολυ διαβασμα κ ερωτησεις ολοι λενε οτι ειναι το κατι αλλο (λιγο με τη βρωμα του δε θα την παλεψω ;) ).

Κι Εγω το πηρα σημερα.

Θα το δοκιμασω και τα λεμε. Πρωτη δόση σημερα.

Αλλα πολυ βρωμα ρε φιλε!!! ;)

Κι Εγω το πηρα σημερα.

Θα το δοκιμασω και τα λεμε. Πρωτη δόση σημερα.

Αλλα πολυ βρωμα ρε φιλε!!! :P

Από που το προμηθευόμαστε αυτό το θαυματουργό ζουμί ?

Από που το προμηθευόμαστε αυτό το θαυματουργό ζουμί ?

Από Θεσσαλονίκη δεν ξέρω αλλά μπορείς να το παραγγείλεις από εδώ νομίζω.Πάρε ένα τηλ. να σου συννενοηθείτε.

Πρόσφατα το αγόρασα και εγω γιά την συνηθισμένη εβδομαδιαία δόση ρουτίνας, αντικαθιστώντας κάποια άλλα βακτηρίδια που μέχρι τώρα έριχνα και δεν μπορώ να πω ότι δεν έκαναν δουλειά.

Η πρώτη δόση με αυτό το προιόν θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη και θα δω και εγω πως θα πάει και τι διαφορές θα έχει με το προηγούμενο προιόν,που χρησιμοποιούσα.

Έγινε επεξεργασία - Big Blue

Τι λέει εδώ αυτή η τιμούλα ?

http://www.aquariumline.com/catalog/microb...ks-p-10035.html

Είναι η ίδια με αυτή μαζί με τα μεταφορικά.

Ο ιταλός πόσο θέλει για μεταφορά;

Είναι η ίδια με αυτή μαζί με τα μεταφορικά.

Ο ιταλός πόσο θέλει για μεταφορά;

Ο ιταλός έxει ελάχιστα μεταφορικά με express διαδικασία 14,90 ευρώ. Δεν συμφέρει, όμως αν πάρεις και άλλα πράγματα με μικρό βάρος το κόστος παραμένει το ίδιο, οπότε μάλλον είναι καλούτσικα.

Ριξε μια ματια ΕΔΩ

Απο το πολύ γράψιμο που έχει γίνει για το συγκεκριμένο προϊόν στο forum στο παραπάνω κατάστημα δεν έχει μείνει ούτε για δείγμα. Μετά τις 10 Ιαν. του νέου έτους θα υπάρχει πλέον διαθέσιμο. Αναφέρω και τις τιμές όπως μου είπαν, το μικρό περίπου 12,50 και το μεγάλο περίπου 22,50.

Αγοράστε το απο Ελλάδα βρε παιδιά, που υπάρχει.

Η χρηματική διαφορά είναι ελάχιστη.

Αγοράστε το απο Ελλάδα βρε παιδιά, που υπάρχει.

Η χρηματική διαφορά είναι ελάχιστη.

Nαι,αλλά δεν υπάρχει πουθενά,ούτε ebay,μετά τις 10/1 μου είπαν...

όντως....άν το βρει κάποιος και ειδικα θεσσνικη ενημερώστε.

Τι λετε ρε παιδια? Στο Υδατινο Κοσμο στο Πειραια υπαρχει και μαλιστα και στα 3 μεγεθη οπως και ολοκληρη η σειρα Microbe lift.

Την περασμένη Πέμπτη έριξα και εγω γιά πρώτη φορά την δόση ρουτίνας, που μέσω των οδηγιών με παραπέμπουν γιά συντήρηση κάθε 15 ημέρες.

Θα ενημερώσω στην συνέχεια γιά τα αποτελέσματα.

• 2 weeks later...

Όντως η μπόχα δεν παλευεται... :wootwoot:

Για να δούμε...

Εγω δεν έχω πρόβλημα με αυτό, γιατί είμαι συνεχώς μπουκομένος με την μύτη μου!!! :wub:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...