Torm 1 Σεπτεμβρίου 2006 #1 Share 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορείτε να δείτε στο παρακάτω videaki το λόγο για τον οποίο είναι διάσημα τα puffer. Προσοχή, είναι περίπου 8,5 ΜΒ. http://jwitech.com/Media/Videos/Smoochie.puffed.mov Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 3 Σεπτεμβρίου 2006 #2 Share 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορείτε να δείτε στο παρακάτω videaki το λόγο για τον οποίο είναι διάσημα τα puffer. Προσοχή, είναι περίπου 8,5 ΜΒ. http://jwitech.com/Media/Videos/Smoochie.puffed.mov Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 3 Σεπτεμβρίου 2006 #3 Share 3 Σεπτεμβρίου 2006 Καταπληκτικο videaκι, ελπιζω να μην το τραυματισε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 3 Σεπτεμβρίου 2006 #4 Share 3 Σεπτεμβρίου 2006 Φοβερο ψαρακι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oranda 3 Σεπτεμβρίου 2006 #5 Share 3 Σεπτεμβρίου 2006 γιατι μας εκοψες την επιστροφη του ψαριου? δεν το βλεπετε οτι γυρνα , βλεπει να χαμογελά????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizart 4 Σεπτεμβρίου 2006 #6 Share 4 Σεπτεμβρίου 2006 Πολυ ωραιο το βιντεακι Torm! Το pufferακι ειναι δικο σου? Tetraodon lineatus δεν ειναι? Παντως θα συμφωνησω με τον oranda πως θα επρεπε να δουμε και την συνεχεια! δεν γινεται ενα αστακουδι να μας την πεφτει ετσι και να μην βλεπουμε πως το πληρωνει! Τελεια και παυλα τα puffer ειναι .......!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torm 5 Σεπτεμβρίου 2006 Author #7 Share 5 Σεπτεμβρίου 2006 Όχι δεν είναι ο δικός μου στο video. Θα ήθελα και εγώ να δώ τη συνέχεια αλλά πιστεύω ότι μπορείτε να τη φανταστείτε και μόνοι σας. Δε νομίζω να την έβγαλε καθαρή ο αστακός.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizart 5 Σεπτεμβρίου 2006 #8 Share 5 Σεπτεμβρίου 2006 Ο αστακουλης εχει γινει ηδη "ακαθαρσια" για να μην το πω πιο λαϊκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος