Jump to content

Αθλητισμός και πολεμικές τέχνες

Recommended Posts

εγώ είμαι μέσα γενικά μπορώ καθημερινά μετά τις 3-4

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας... Κανείς άλλος που να ασχολείται με κάποια αθλητική δραστηριότητα? ;)

εγω απ την αλλή πλευρά θα προτοτυπίσω γιατί κάνω (ice-hockey) ενεργα εδω και 3 χρόνια χειμωνα καλοκαιρι

Παίζω Κλωτσομπουνίδια-Περιστεριώτικα και στο παρελθόν είχα μπλέ στο TAE-KWON-DO....μουαχαχαχαχαχαχαχα

• 3 weeks later...

κανω 4 χρονια ταεκ βοντο και αλλα τοσα κικμποξινγκ ...αυτο που επωφελουμε απο αυτα τα ειδη προπονισης ειναι η βελτιωση της φυσικης καταστασης και της υγειας -ευεξειας ....θεωρω οτι με ανακουφιζουν απο στρες κλπ κλπ καθως ειναι εκτονωτικα ...το συμαντικοτερο σε ολα αυτα ειναι η απομυθοποιηση σχετικα με την βιαιοτητα τους ...συμαντικος παραγοντας ειναι ο δασκαλος που θα ''εμπνεει'' τους μαθητες και φυσικα ...να μην παροτρυνει να συμετεχουν σε αγωνες και με οτι αυτο συνεπαγεται

καλησπερα και απο μενα,,,ασχολουμαι 4 χρονια μονο με πυγμαχια,,,και εχω αρχισει εδω και κατι μηνες μαχη υποταγης,,ισως ασχοληθω με mma αλλα θελω πολυ δουλεια επειδη δεν εχω μαθει λακτισματα,,,και βαριεμαι πια,,,,,,μεγαλωσα,,,,πιο πολυ μου αρεσουν οι καφεδες και το ταβλι πλεον

Εγώ θα πρωτοτυπίσω και θα πώ για τον γιό μου και όχι για μένα...κατα καιρούς μου ερχόντουσαν κάτι mail που μου θύμιζαν πώς ζούσαν τα πραγματικά παιδιά απο την δεκαετία του 80 ακόμα και μέχρι το 85 και πρίν...κρυφτό αμπάριζα κυνηγητό μπάλα στην αλάνα σπασμένα γόνατα και σκισμένα ρούχα μπουγέλα μετά το σχολίο ποπάυ μικι μάους μπλέκ κτλ κτλ κτλ θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες anyway...Βλέποντας λοιπόν τον γιό μου να μεγαλώνει στην γενιά του ps του υπολογιστή των gormity και διάφορα άλλα και απο την στιγμή που δέν υπάρχουν πλέον εξωτερικά ερεθίσματα για να τραβήξουν το παιδί αποφάσισα και ας ακούγετε λίγο εγωιστικό να τον ξεκινήσω διάφορες ασχολίες που θα μπορεί να εξασκεί σώμα και μυαλό και έτσι ο μικρός μου πάει απο 4 μηνών κολυμβητήριο (ανοιχτό) χειμώνα καλοκαίρι και είναι ήδη 5 χρονών 2,5 χρόνια κάνουμε αναρήχηση (μήν φανταστείτε τρελλά πράγματα αλλά το έχει ο μικρός) και πρίν απο 4 μήνες τον ξεκίνησα τζουντο δέν ξέρω άν θα του αρέσει ή άν θέλει να το ακολουθήσει αλλά προσπαθώ να τον χώσω λίγο στο κλίμα που περιβάλλεται απο μία πολεμική τέχνη...αυτάαα

Water polo 15+ χρόνια απο τις τελευταίες καλές εποχές του Εθνικού Πειραιά, 5χ5 εταιρικά πρωταθλήματα μέχρι και το 2009, και από Δευτέρα kickboxing

Για μπάσκετ και εγώ μέσα...

Ειχες προλαβει τον Μιχαλη προπονητη στον Εθνικο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...