IoSpy 24 Οκτωβρίου 2010 Author #26 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Παίζει δηλαδή να μην τρώνε τους καρδινάλιους? Γιατί θέλω πολύ να κάνω ένα κοπαδάκι με καρδινάλιους και να βάλω και 5 δίσκους μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 24 Οκτωβρίου 2010 #27 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Παίζει δηλαδή να μην τρώνε τους καρδινάλιους? Γιατί θέλω πολύ να κάνω ένα κοπαδάκι με καρδινάλιους και να βάλω και 5 δίσκους μέσα. Δεν εισαι ο μονος που θα εχεις καρδιναλιους μαζι με δισκους Οταν οι καρδιναλιοι εχουν χωρο με βαση τη λογικη δεν θα ειναι ποιο ευκολο στο να κινουνται και να μην γινονται τροφη ? Να φερω ενα παραδειγμα με βαση το δικο μου ενυδρειο , με δισκους και αρλεκινους δεν εχω δει καμια επιθετικοτητα προς τους αρλεκινους . Το καλυτερο που εχω να σου προτεινω : Παρακολουθω τα θεματα σου ( εαν οχι ολα , τα περισσοτερα ) απο το καιρο που γραφτηκες . Και βλεπω οτι και εσυ ταλαιπωρησε και τα ψαρια σου , φροντισε οσο το δυνατον γρηγοροτερα να μπορεσεις να δωσεις τις καλυτερες συνθηκες διαβιωσης στα ψαρια που εχεις Η στα ψαρια που θες να αποκτησεις για να μπορεσεις σαν ανθρωπος και εσυ να χαρεις το ΧΟΜΠΙ . Μην πειραματιζεσαι απο τη στιγμη που δεν εχεις τα καταλληλα μεσα ( ενυδρειο ) ολοι μας οταν ξεκινησαμε καναμε λαθη , το θεμα ειναι το ποσο γρηγορα το πειραμε χαμπαρι και διορθωθηκαμε . Ολα τα παραπανω στα λεω εντελως φιλικα , χωρις να σε ξερω προσωπικα και χωρις να εχω τιποτα με σενα Καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 24 Οκτωβρίου 2010 Author #28 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Δεν εισαι ο μονος που θα εχεις καρδιναλιους μαζι με δισκους Οταν οι καρδιναλιοι εχουν χωρο με βαση τη λογικη δεν θα ειναι ποιο ευκολο στο να κινουνται και να μην γινονται τροφη ? Να φερω ενα παραδειγμα με βαση το δικο μου ενυδρειο , με δισκους και αρλεκινους δεν εχω δει καμια επιθετικοτητα προς τους αρλεκινους . Το καλυτερο που εχω να σου προτεινω : Παρακολουθω τα θεματα σου ( εαν οχι ολα , τα περισσοτερα ) απο το καιρο που γραφτηκες . Και βλεπω οτι και εσυ ταλαιπωρησε και τα ψαρια σου , φροντισε οσο το δυνατον γρηγοροτερα να μπορεσεις να δωσεις τις καλυτερες συνθηκες διαβιωσης στα ψαρια που εχεις Η στα ψαρια που θες να αποκτησεις για να μπορεσεις σαν ανθρωπος και εσυ να χαρεις το ΧΟΜΠΙ . Μην πειραματιζεσαι απο τη στιγμη που δεν εχεις τα καταλληλα μεσα ( ενυδρειο ) ολοι μας οταν ξεκινησαμε καναμε λαθη , το θεμα ειναι το ποσο γρηγορα το πειραμε χαμπαρι και διορθωθηκαμε . Ολα τα παραπανω στα λεω εντελως φιλικα , χωρις να σε ξερω προσωπικα και χωρις να εχω τιποτα με σενα Καλη συνεχεια Κάθε πρόταση δεκτή. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi 24 Οκτωβρίου 2010 #29 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Εχθές πήρα 2 πιο μεγάλα cardinals. Ενώ τα πλησίαζαν περίεργα μέχρι εχθές το βράδυ ήταν όλα καλά. Σήμερα το πρωί στο ένα του είχαν φάει τα μάτια. Δεν εισαι ο μονος που θα εχεις καρδιναλιους μαζι με δισκους Προτεινεις να βαλει κι αλλους? Να φερω ενα παραδειγμα με βαση το δικο μου ενυδρειο , με δισκους και αρλεκινους.. Σε τι θερμοκρασια εχεις του δισκους και τους αρλεκινους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 24 Οκτωβρίου 2010 #30 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Προτεινεις να βαλει κι αλλους? Σε τι θερμοκρασια εχεις του δισκους και τους αρλεκινους? Προτεινω να παει σε μεγαλυτερο ενυδρειο και μετα να βαλει καρδιναλιους . Στο ενυδρειο που εχει τωρα να μην βαλει τιποτα αλλο . 28 βαθμους τα εχω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 24 Οκτωβρίου 2010 #31 Share 24 Οκτωβρίου 2010 μέχρι να τα αλλάξεις θα σου πρότεινα να ταΐζεις πολύ καλά τους δίσκους σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 24 Οκτωβρίου 2010 Author #32 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Γενικά τους βάζω ποικιλία. Στο μενού από εχθές μπήκε και το tetra discus bits, και παράγγειλα και αυτό http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=938 για να ποτίζω την τροφή τους κάθε 2 μέρες. 3 διαφορετικές τροφές παίρνουν τώρα και βιταμίνες μόλις τις παραλάβω. Ο δεύτερος καρδινάλιος απεβίωσε και αυτός. Είδα κάτι σημάδια στο σώμα του και μάλλον τον είχαν χτυπήσει και αυτόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 22 Ιανουαρίου 2011 #33 Share 22 Ιανουαρίου 2011 (edited) Επειδη μιλησες πριν για προφιλ και απαιτησεις ψαριων... οριστε για τα νεον. Τουλαχιστον 10 ατομα..... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry335942 Γιατι δε μπορεις?? Γιατι αργα ή γρηγορα: Θερμοκρασία είμαι στους 29.5. Να ανεβάσω κι άλλο; http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=500267 Έγινε επεξεργασία 22 Ιανουαρίου 2011 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 22 Ιανουαρίου 2011 Author #34 Share 22 Ιανουαρίου 2011 Γιατι αργα ή γρηγορα: Δεν έχω neon μέσα. Και στην περίπτωση αυτή υπάρχει δεύτερο ενυδρείο όπου θα μπορούσαν να μεταφερθούν μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 22 Ιανουαρίου 2011 #35 Share 22 Ιανουαρίου 2011 Δεν έχω neon μέσα. Και στην περίπτωση αυτή υπάρχει δεύτερο ενυδρείο όπου θα μπορούσαν να μεταφερθούν μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία. Ευτυχως τοτε που δεν ακολουθησες τις προτασεις για αρλεκινους και neon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 22 Ιανουαρίου 2011 Author #36 Share 22 Ιανουαρίου 2011 Ευτυχως τοτε που δεν ακολουθησες τις προτασεις για αρλεκινους και neon. Έχω αρλεκίνους . Αν δω ότι πρέπει να αυξήσω θα τα μεταφέρω στο ενυδρείο που έχω δίπλα ακριβώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsar7 29 Ιανουαρίου 2011 #37 Share 29 Ιανουαρίου 2011 εγω εχω 4 τωρα πια δισκους με black neon tera και buenos aires terta.....ειναι σαφως πιο μεγαλωσομα απο τα neon ειδικα τα δευτερα και δεν εχω δει ουτε μια επιθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος