IoSpy 13 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Σήμερα μιας και έφυγε ο black ghost από το ενυδρείο μου έβαλα 4 neon tetra μέσα. Σε 10 λεπτά τα 2 τα είχαν σκοτώσει. Στο ένα του είχαν φάει το μάτι και το στομάχι και το άλλο μόνο το στομάχι. Και τα κυνήγαγαν και τα γατόψαρα. Οι δίσκοι δεν τα πάνε καλά με τα tetra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 13 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 13 Οκτωβρίου 2010 (edited) Σήμερα μιας και έφυγε ο black ghost από το ενυδρείο μου έβαλα 4 neon tetra μέσα. Σε 10 λεπτά τα 2 τα είχαν σκοτώσει. Στο ένα του είχαν φάει το μάτι και το στομάχι και το άλλο μόνο το στομάχι. Και τα κυνήγαγαν και τα γατόψαρα. Οι δίσκοι δεν τα πάνε καλά με τα tetra? Λογικα θα τα φανε.Και στις θερμοκρασιες απεχουν,τα νεον πανε πιο χαμηλα απο τους δισκους.Δοκιμασε αν θελεις καρδιναλιους,αν και εγω δεν εχω μαζι με τους δισκους μου. Καποιοι αναφερουν παντως επιθεσεις και προς του καρδιναλιους,κυριως σε γεννες.Προσωπικα οταν ειχα,δεν αντιμετωπισα προβλημα. Έγινε επεξεργασία 13 Οκτωβρίου 2010 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 13 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Τα έβαλα στη γεννήστρα τα 2 που επέζησαν. Θα δοκιμάσω και για cardinals στο μέλλον. Οπότε δεν ξανά δοκιμάζω neon έ? Ήταν και μικρόσωμα αυτά τα neon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 13 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 13 Οκτωβρίου 2010 ροδοστομοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 13 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Τα έβαλα στη γεννήστρα τα 2 που επέζησαν. Θα δοκιμάσω και για cardinals στο μέλλον. Οπότε δεν ξανά δοκιμάζω neon έ? Ήταν και μικρόσωμα αυτά τα neon. Θα κατεληγαν ζωντανη πρωτεινη για δισκους.....Καλυτερα καρδιναλιους αν θελεις να δοκιμασεις.Και παλι βεβαια προσοχη.Καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 13 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Λογικα θα τα φανε.Και στις θερμοκρασιες απεχουν,τα νεον πανε πιο χαμηλα απο τους δισκους.Δοκιμασε αν θελεις καρδιναλιους,αν και εγω δεν εχω μαζι με τους δισκους μου. Καποιοι αναφερουν παντως επιθεσεις και προς του καρδιναλιους,κυριως σε γεννες.Προσωπικα οταν ειχα,δεν αντιμετωπισα προβλημα. ουτε κι εγω ειχα ποτε προβλημα με τετοια μικρα ψαρακια (καρδιναλιους,ροδοστομους,νεον)με τους δισκους...ζουσαν μαζι μια χαρα και χωρις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 13 Οκτωβρίου 2010 Author #7 Share 13 Οκτωβρίου 2010 (edited) Εν τω μεταξύ υπάρχει πολύ κερατόφυλλο αλλά... δεν πρόλαβαν φαίνεται να κρυφτούν. Μόλις τελείωσα με την προσαρμογή κατέβηκα κάτω και μόλις ανέβηκα σπίτι μετά από 10 λεπτά είχαν πεθάνει τα 2. Και τα κυνηγούσαν και οι πακιστανοί μου τα γατόψαρα. Έγινε επεξεργασία 13 Οκτωβρίου 2010 - IoSpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 13 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 13 Οκτωβρίου 2010 (edited) Εγώ πάντα είχα καρδινάλιους με τους δίσκους , δυστυχώς όταν οι δίσκοι κάνουν αυγά οι καρδινάλιοι τους τα τρώνε και μετά το ζευγάρι όσους πιάνει τους εκτελεί.... το έχω ζήσει και το ζώ.. Έγινε επεξεργασία 13 Οκτωβρίου 2010 - south Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Οκτωβρίου 2010 #9 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Εγω θα προτιμουσα τους ροδοστομους Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 13 Οκτωβρίου 2010 Author #10 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Εγω θα προτιμουσα τους ροδοστομους Λινκ από το προφίλ τους? Μάλλον θα δοκιμάσω στο μέλλον καρδινάλιους. Όχι ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Οκτωβρίου 2010 #11 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Λινκ από το προφίλ τους? Μάλλον θα δοκιμάσω στο μέλλον καρδινάλιους. Όχι ακόμα. http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=739 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 13 Οκτωβρίου 2010 Author #12 Share 13 Οκτωβρίου 2010 http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=739 Λίγο πιο μεγάλα από καρδινάλιους είναι αυτά. Επίσης δεν θέλουν κάπως πιο σκληρό νερό? Εγώ είμαι με 3 ΚΗ και 6 με 7 GH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Οκτωβρίου 2010 #13 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Εαν δε σε ενδιαφερει αποκλειστικά και μονο το να ειναι ολα απο την ιδια περιοχή... μπορεις να δοκιμασεις και ενα κοπαδι αρλεκινους. Ειναι από ασία βέβαια, αλλα αν δε σε ενδιαφερει η καταγωγη του ειναι πολυ ομορφα σαν κοπαδι. Μια ερωτηση μόνο.... σε τι λιτρα μιλαμε και κυριως... για ποσα άτομα σε ενδιαφερει να βαλεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 13 Οκτωβρίου 2010 Author #14 Share 13 Οκτωβρίου 2010 σε αυτό δεν θα έβαζα περισσότερα. Στο 350λίτρα υπολόγιζα γύρω στα 15. Μπορείς να μου δώσεις λινκ γι' αυτά που λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Οκτωβρίου 2010 #15 Share 13 Οκτωβρίου 2010 σε αυτό δεν θα έβαζα περισσότερα. Στο 350λίτρα υπολόγιζα γύρω στα 15. Μπορείς να μου δώσεις λινκ γι' αυτά που λες? Πιο ειναι το αυτο που λες?? Δε θυμαμαι λιτρα.... Παντως τα ψαρακια που λέω ειναι αυτα... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry323417 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 13 Οκτωβρίου 2010 Author #16 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Αυτό πυο έχω και στο προφίλ μου. 90 μικτά με 2 δίσκους, 1 pleco και 2 γατοψαράκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Οκτωβρίου 2010 #17 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Αυτό πυο έχω και στο προφίλ μου. 90 μικτά με 2 δίσκους, 1 pleco και 2 γατοψαράκια Αστα προς το παρον τοτε έτσι.... μην προσθεσεις αλλα. Βεβαια... καλό ειναι να ρωτας και να παίρνεις ιδέες... αλλα αν δεν τα κανεις ενα αξιοπρεπες κοπαδι αυτα τα είδη... ουτε εσυ θα τα χαρείς ούτε εκεινα θα ειναι καλα. δυστηχως οταν δεν ειναι ομαδα νιωθουν αδυναμα και φοβουνται... Οταν πας σε 350λτρ που λες... τοτε βαλε 25-30 απο δαυτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 13 Οκτωβρίου 2010 Author #18 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Θα ανοιχτεί σχετικό θέμα εκεί όπου θα χρειαστώ πολύ τις συμβολές σας για εκείνο το ενυδρείο. Τώρα μένει ως έχει και αν δω ότι έχουν εγκλιματιστεί τα νεον μου μπορεί να κάνω καμιά κίνηση να βγουν από την γεννήστρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Οκτωβρίου 2010 #19 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Θα ανοιχτεί σχετικό θέμα εκεί όπου θα χρειαστώ πολύ τις συμβολές σας για εκείνο το ενυδρείο. Τώρα μένει ως έχει και αν δω ότι έχουν εγκλιματιστεί τα νεον μου μπορεί να κάνω καμιά κίνηση να βγουν από την γεννήστρα. Και το επομενο βημα?? (αφου τα βγαλεις απο τη γενηστρα) Να τα αυξησεις? Να τα δωσεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 13 Οκτωβρίου 2010 Author #20 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Και το επομενο βημα?? (αφου τα βγαλεις απο τη γενηστρα) Να τα αυξησεις? Να τα δωσεις?? Αν βγουν από τη γεννήστρα και δω ότι είναι οκ και έχουν προσαρμοστεί θα βάλω άλλα 2 ή 3 το πολύ μιας και δεν είναι για ζευγάρι και θα περιμένω να τα μεταφέρω στο 350 όπου εκεί πλέον θα μπουν πολλά ακόμα. Υ.Γ. το 350 το έχω όπως και τον εξοπλισμό του. Ξέρεις πως φουντώνω που δεν μπορώ να το στίσω ακόμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Οκτωβρίου 2010 #21 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Αν βγουν από τη γεννήστρα και δω ότι είναι οκ και έχουν προσαρμοστεί θα βάλω άλλα 2 ή 3 το πολύ μιας και δεν είναι για ζευγάρι και θα περιμένω να τα μεταφέρω στο 350 όπου εκεί πλέον θα μπουν πολλά ακόμα. Υ.Γ. το 350 το έχω όπως και τον εξοπλισμό του. Ξέρεις πως φουντώνω που δεν μπορώ να το στίσω ακόμα? Επειδη μιλησες πριν για προφιλ και απαιτησεις ψαριων... οριστε για τα νεον. Τουλαχιστον 10 ατομα..... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry335942 Γιατι δε μπορεις?? Αυριο κι ολας ερχομαι να το στησουμε μαζι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 13 Οκτωβρίου 2010 Author #22 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Επειδή 10 είναι αρκετά νομίζω γι αυτό το ενυδρείο. Δεν θέλω να το επιβαρύνω. Αλλά ούτε να βάλω πολλά ψάρια στην διαδικασία μεταφοράς στο 350. Χαχα ευχαριστώ αλλά είναι τεχνικώς δύσκολο. Θα στηθεί στο σπίτι μου όπου θα μείνω μόνος μου αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Υπολόγιζα ότι θα ήταν τέλη Αυγούστου έτοιμο αλλά δεν τελείωσε ακόμα. Γι αυτό τρελαίνομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Οκτωβρίου 2010 #23 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Επειδή 10 είναι αρκετά νομίζω γι αυτό το ενυδρείο. Δεν θέλω να το επιβαρύνω. Αλλά ούτε να βάλω πολλά ψάρια στην διαδικασία μεταφοράς στο 350. Χαχα ευχαριστώ αλλά είναι τεχνικώς δύσκολο. Θα στηθεί στο σπίτι μου όπου θα μείνω μόνος μου αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Υπολόγιζα ότι θα ήταν τέλη Αυγούστου έτοιμο αλλά δεν τελείωσε ακόμα. Γι αυτό τρελαίνομαι. Εγα θα σου προτεινα τα 2 που επεζησαν να τα χαρισεις σε μια αγγελια.... ειναι κριμα να μεινουν μονα εκει μεσα... Και οσο για το σπιτι.... μηχανικος ειμαι... κι εκει θα βοηθησω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 24 Οκτωβρίου 2010 Author #24 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Εχθές πήρα 2 πιο μεγάλα cardinals. Ενώ τα πλησίαζαν περίεργα μέχρι εχθές το βράδυ ήταν όλα καλά. Σήμερα το πρωί στο ένα του είχαν φάει τα μάτια. Την παλεύουν οι δίσκοι μου? Παίζει μόλις μπουν στο μεγάλο να αλλάξει η συμπεριφορά τους λόγο χώρου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 24 Οκτωβρίου 2010 #25 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Σαφως και θα αλλαξει η συμπεριφορα τους οταν μπουν σε μεγαλυτερο ενυδρειο και με ποιο πολλους δισκους μεσα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος