nikoloutso 13 Οκτωβρίου 2010 Author #26 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Ρε σεις... Εχετε καει!!! Γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Τωρα λεω να ξεκινησω καστλβανια.... Για να δουμε... για πειτε κι αλλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 14 Οκτωβρίου 2010 #27 Share 14 Οκτωβρίου 2010 call of duty ολη τη σειρα στο ps3 resident evil ολη τη σειρα στο ps3, και φυσικα ποδοσφαιρακι.atari και μετα την θαυματουργη amiga τα 80's ps1,ps2,ps3, κατα σειρα.οταν γυναικα και κορη κοιμουνται αναλαμβανω τις πιο επικυνδινες αποστολες και κυνηγαω αιμοδιψη ζομπι,και περνω και αμαλαχι το τσαμπιονς λιγκ με το θρυλο στο pes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 14 Οκτωβρίου 2010 #28 Share 14 Οκτωβρίου 2010 (edited) PC σταθερά με 21' οθόνη και μερικές φορές ''κοτσάρω'' πάνω και την 27'....Από παιχνίδια : COD4 με ομάδα για χαβαλέ και σε τουρνουά (search and destroy promod live, για όσους γνωρίζουν),τώρα πάμε να μπούμε και στο COD MW2 αλλα χωρίς dedicated servers αργούμε. Και τέλος F1 2010 πάλι online με φίλους για χαβαλέ.. Όποιος έχει xfire ας μου πεί... Έγινε επεξεργασία 14 Οκτωβρίου 2010 - Shadow_1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 14 Οκτωβρίου 2010 #29 Share 14 Οκτωβρίου 2010 PC σταθερά με 21' οθόνη και μερικές φορές ''κοτσάρω'' πάνω και την 27'....Από παιχνίδια : COD4 με ομάδα για χαβαλέ και σε τουρνουά (search and destroy promod live, για όσους γνωρίζουν),τώρα πάμε να μπούμε και στο COD MW2 αλλα χωρίς dedicated servers αργούμε. Και τέλος F1 2010 πάλι online με φίλους για χαβαλέ.. Όποιος έχει xfire ας μου πεί... Καλο το pc δεν λεω....αλλα κομματακι ευκολο....Στο ps3 ειναι ποιο δυσκολο...promod τι εννοεις? hardcore search and destroy Rules!!! m1014 χρυσο στο mw1 οπως κ gold title στο mw2..ειναι η αρρωστια μου! Run&BAnG!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 14 Οκτωβρίου 2010 #30 Share 14 Οκτωβρίου 2010 το promod είναι σαν το hardcore σε δυσκολία αλλά δεν έχει όλα τα όπλα και κάθε ομάδα έχει μόνο 1 sniper και καραμπίνα....shooter games δεν μ'αρέσει να παίζω με χειριστήριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 14 Οκτωβρίου 2010 Author #31 Share 14 Οκτωβρίου 2010 Για πειτε μου κι αλλα παιχνιδια.... Γι απαμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος