nikoloutso 13 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 13 Οκτωβρίου 2010 (edited) Ψαροκαμμενοι.... Οι καιροί είναι δύσκολοι.... εν μεσω οικονομικής κρίσης, πολλοι εχουν μείνει χωρίς δουλεια, με αποτελεσμα να εχουν περισσοτερο χρονο ελευθερο. Αλλοι εχουν μειωθει τα έσοδα τους με αποτέλεσμα να κοψουν τα έξοδα και τις εξόδους... αρα να μενουν περισσοερο μεσα στο σπιτι... Αρχιζει και χειμωνιαζει.... με αποτελεσμα το μενεις μεσα, με το τζακι αναμένο και εξω να βρεχει είναι το ιδανικότερο!! Έτσι λοιπόν.... αρκετοι.... αναμεσα τους κι εγω, λιωνω στο gaming!! Ειχα πολλα χρονια να το κανω..... από τοτε που ημουν φοιτητης.. και τωρα κατα καποιο τροπο το επαναλαμβανω..... Τι ζηταω τωρα απο εσας?? Να μου πείτε σε πια κονσολα λιωνετε... και κυριως... σε πιο παιχνιδι!!! Για να εχουμε επιλογές και γνωμες για νεα games!!! Ετσι ώστε μολις τερματισουμε αυτό που παίζουμε... να εχουμε ετοιμα αλλα games!!! Για παμε.... Υ.Γ. Παρακαλώ μη μετετρέψετε αυτη την για χαβαλε ψηφοφορία σε κοινωνικό θεμα.... Οσοι διαφωνουν απλα ας ψηφισουν. Έγινε επεξεργασία 13 Οκτωβρίου 2010 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Οκτωβρίου 2010 Author #2 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Εγω λοιπον... λιωνω στο xbox στο παιχνιδι SAW της κλασσικης πλεον σειράς ταινιων... αλλα και στο Wii... στο τεννις με τους φιλους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Επειδη βλεπω ψηφιζετε... Παρακαλώ γρψτε και σε πιο παιχνιδι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 13 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Εγώ λιώνω στο κυνηγητό, στο κρυφτό και στο πάλεμα με την κόρη μου και στα διαλείμματα (για ανάσες) χαζολογώ με τον μπέμπη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokion.v 13 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 13 Οκτωβρίου 2010 pes 2011 Καμία σχέση με τα προηγούμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 13 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Εγώ λιώνω στο κυνηγητό, στο κρυφτό και στο πάλεμα με την κόρη μου και στα διαλείμματα (για ανάσες) χαζολογώ με τον μπέμπη. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 13 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Εγώ λιώνω στο κυνηγητό, στο κρυφτό και στο πάλεμα με την κόρη μου και στα διαλείμματα (για ανάσες) χαζολογώ με τον μπέμπη. μια απο τα ιδια χωρις μπεμπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Χάσιμο πολύτιμου χρόνου και άσκοπη χρήση φαιάς ουσίας κατά τη γνώμη μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 13 Οκτωβρίου 2010 #9 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Βασικά τελειώνουμε με τη γυναίκα το RED DEAD REDEMPTION αυτήν την εποχή! PS3 εννοείται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 13 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Βάσκος αυτονομιστής josu sariegi σε PES11 και τα μυαλά στα μπλέντερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 13 Οκτωβρίου 2010 #11 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Βάσκος αυτονομιστής josu sariegi σε PES11 και τα μυαλά στα μπλέντερ ΧΑΧΑχΧΧΑχΑχαχαΧαχΑχαΧαΧΑχΑΧαχΧΑ όχι ρεεεεε.... έφυγε ο καφές στην οθόνη!!! αΧΑΧαχαχααχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Οκτωβρίου 2010 Author #12 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Βασικά τελειώνουμε με τη γυναίκα το RED DEAD REDEMPTION αυτήν την εποχή! PS3 εννοείται! Αυτα ειναι!!! 30φυλλε.... εχεις βρει το κολπο βλεπω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Οκτωβρίου 2010 Author #13 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Βάσκος αυτονομιστής josu sariegi σε PES11 και τα μυαλά στα μπλέντερ Πες και κονσολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 13 Οκτωβρίου 2010 #14 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Αν και για να φανεί το ταλέντο του Josu στην πραγματική του διάσταση θέλει μεγάλη οθόνη και κονσόλα, αυτή την περίοδο τον απολαμβάνω σε PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Οκτωβρίου 2010 #15 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Αν και για να φανεί το ταλέντο του Josu στην πραγματική του διάσταση θέλει μεγάλη οθόνη και κονσόλα, αυτή την περίοδο τον απολαμβάνω σε PC. [offtopic]Στην πραγματικότητα (δεν ξέρω για τα παιχνίδια), κάθε φορά που ο Josu διώχνει την μπάλα, δεν σου δίνεται η εντύπωση ότι θα του φύγει και το παπούτσι???[/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 13 Οκτωβρίου 2010 #16 Share 13 Οκτωβρίου 2010 (edited) Η τηλεοραση μου υπαρχει ΜΟΝΟ για το Ps3 αλλα εχω κ το x-box (το ειχα παρει τοτε που το Play εκανε 650 μιας κ το x-box ειχε μιση τιμη) Μετα απο χρονια καψιματος στο προ (05,06,08,09) ΤΟ Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α!!! Εχω παει σε ποιο δυσκολα αλλα κ απαιτητηκα Games οπως το ανεπανάληπτο Call of Duty modern warfare 2....Colin Macrae dirt (τιμονιερες κτλ) grand turismo 5 etc etc... Σημερα παιζω στο πρωτο τουρνουα cod:mw2 που διοργανώνεται στην ελλαδα απο σιτε κ οχι απο internet cafe(συνοικιακά)....Ναι...το Professional gaming ερχετε κ στην Ελλαδα!!(οχι οτι με ενδιαφερει....εγω για χαβαλε πηρα μερος λογο παρεας) Κανενας αλλος call of dutakias εδω ?!?!hardocοre search and destroy κανεις?!?!? ΥΓ: κ φυσικα εγω δεν επαιζα ποτε μου οσο ημουν στο νησακι μου! αλλα εδω στην αθηνα(σαν φοιτητης) δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ το εξω...οποτε βρηκα κατι αλλο να με καιει εκτος απο τα καυσαερια της βρωμοπολης. Έγινε επεξεργασία 13 Οκτωβρίου 2010 - PsyTrancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldPhoenix 13 Οκτωβρίου 2010 #17 Share 13 Οκτωβρίου 2010 PS3 Με την κοπελια λιωσαμε το Little Big Planet (πολυ γελιο), το Mod Nation Racers. Τωρα παιζω Castlevania (θεικα γραφικα), ετοιμαζομαι για το Call of Duty Black Ops. Περιμενουμε το Little Big Planet 2... Και ετοιμαζω την αγορα του Playstation Move για ατελειωτο ιδρώτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 13 Οκτωβρίου 2010 #18 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Εγώ λιώνω στο κυνηγητό, στο κρυφτό και στο πάλεμα με την κόρη μου και στα διαλείμματα (για ανάσες) χαζολογώ με τον μπέμπη. +1 μονο που και τα δυο ειναι αγορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 13 Οκτωβρίου 2010 #19 Share 13 Οκτωβρίου 2010 +1 μονο που και τα δυο ειναι αγορια Θα γίνονται ομηρικές μάχες Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 13 Οκτωβρίου 2010 #20 Share 13 Οκτωβρίου 2010 pro και παλι prooooooo τωρα το 11.... ειναι κορυφη....αλλα αν τυχει παιζω και cod....κυριως multiplayer to 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 13 Οκτωβρίου 2010 #21 Share 13 Οκτωβρίου 2010 (edited) στο ps3 μονο ------> pes 2011,pes 2010,killzone 2,god of war 3,resident evil 5,assassin's creed 2 και resistance 2....... καψιμο Έγινε επεξεργασία 13 Οκτωβρίου 2010 - giorginakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 13 Οκτωβρίου 2010 #22 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Εγώ λιώνω στο κυνηγητό, στο κρυφτό και στο πάλεμα με την κόρη μου και στα διαλείμματα (για ανάσες) χαζολογώ με τον μπέμπη. και εγω τα ιδια χωρις μπεμπη και στα διαλειματα εδω aquazone.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 13 Οκτωβρίου 2010 #23 Share 13 Οκτωβρίου 2010 xbox τα παιχνιδια castlevania και pes 2011 ps3 το buzz πολυ γελιο με παρεα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan0s 13 Οκτωβρίου 2010 #24 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Δεν λιώνω ποια , αλλα δεν λέω ποτέ όχι σε μαζώξεις για wii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 13 Οκτωβρίου 2010 #25 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Εγώ λιώνω στο κυνηγητό, στο κρυφτό και στο πάλεμα με την κόρη μου και στα διαλείμματα (για ανάσες) χαζολογώ με τον μπέμπη. Σε ποιά κονσόλα είναι αυτα; Darksiders, God of War III, Dante's Inferno, Need for Speed (όποιο βρω μπροστά μου), Colin Dirt (πονοκέφαλος!) στο PS3 Wii Sports (εκτός από τένις είναι πολύ επικίνδυνο για τα γούστα μου). Final Fantasy 10 (ακόμα) στο PS2. World of Warcraft, Monkey Island 1,2, όλη την σειρά Red Alert, Zuma 1&2 στο PC Poker, Checkers & Extreme Snowboarding στο iPad. ναι λιώνω, ναι είμαι άρρωστος, ναι δεν βλέπω να έχω γυναίκα για πολύ ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος