Heli-division 13 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 13 Οκτωβρίου 2010 παιδιά ξέρει κάποιος τι παίζει με το site του hydrokosmos μου βγάζει error 404 έχω παραγγείλει ένα φίλτρο από την προηγουμενη δευτερα και δεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 13 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 13 Οκτωβρίου 2010 παιδιά ξέρει κάποιος τι παίζει με το site του hydrokosmos μου βγάζει error 404 έχω παραγγείλει ένα φίλτρο από την προηγουμενη δευτερα και δεν πάρε τους τηλέφωνο για σίγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heli-division 13 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 13 Οκτωβρίου 2010 πάρε τους τηλέφωνο για σίγουρα αυτό έψαχνα στο site φιλε μου αλλα δεν το έχω, και εδώ μέσα που έψαξα στα καταστήματα δεν το είδα κάπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 13 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 13 Οκτωβρίου 2010 αυτό έψαχνα στο site φιλε μου αλλα δεν το έχω, και εδώ μέσα που έψαξα στα καταστήματα δεν το είδα κάπου δεν έψαξες καλά ΥΔΡΟΚΟΣΜΟΣ Ο.Ε. ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Λ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 117-119, ΤΗΛ : 210 - 21.36.616 http://www.hydrocosmos.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heli-division 13 Οκτωβρίου 2010 Author #5 Share 13 Οκτωβρίου 2010 δεν έψαξες καλά ΥΔΡΟΚΟΣΜΟΣ Ο.Ε. ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Λ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 117-119, ΤΗΛ : 210 - 21.36.616 http://www.hydrocosmos.gr/ μάλλον έχεις δίκιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heli-division 14 Οκτωβρίου 2010 Author #6 Share 14 Οκτωβρίου 2010 "λουροσε" η σελίδα "λουροσε" και το τηλέφωνο και εγώ που θα τους βρω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 14 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 14 Οκτωβρίου 2010 "λουροσε" η σελίδα "λουροσε" και το τηλέφωνο και εγώ που θα τους βρω?? έχεο ζητήσει λέει να μεταφερθεί το τηλέφωνο σε νέα διεύθυνση... παίζει να έπεσες πάνω σε μετακόμιση. Θα περάσω αύριο να σου πω εάν είναι ακόμα όρθιο το μαγαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heli-division 14 Οκτωβρίου 2010 Author #8 Share 14 Οκτωβρίου 2010 έχεο ζητήσει λέει να μεταφερθεί το τηλέφωνο σε νέα διεύθυνση... παίζει να έπεσες πάνω σε μετακόμιση. Θα περάσω αύριο να σου πω εάν είναι ακόμα όρθιο το μαγαζί ευχαριστώ για την καλοσύνη σου! πήγε ο "γωργινακος" και το μαγαζί είναι εκεί...ακμαιότατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος