arxariosss 31 Αυγούστου 2006 #1 Share 31 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα. Ψάχτηκα, διάβασα και επιτέλους το γέμισα το ενυδρείο μου. Υπόστρωμα, χαλίκι, εξωτερικό φίλτρο και γέμισμα νερού. Πήρα και ένα ξύλο αλλά δεν το έχω βάλει ακόμα. Το έχω σε νερό για να βγάλει ότι βγάλει. Όταν γέμισα το ενυδρείο και έβαλα αντιχλώριο και αμμωνία παρατήρησα ότι γέμισε από μικρές φυσαλίδες. Τα τζάμια, τα λάστιχα του φίλτρου, παντού. Είναι φυσιολογικό αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 31 Αυγούστου 2006 #2 Share 31 Αυγούστου 2006 Ναι ειναι φυσιολογικο, λιγη υπομονη και θα φυγουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 1 Σεπτεμβρίου 2006 #3 Share 1 Σεπτεμβρίου 2006 Καλή συνέχεια αγαπητέ Φίλε arxariosss. Περιμένουμε με ενδιαφέρον την περιγραφή του ενυδρείου σου και φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 1 Σεπτεμβρίου 2006 #4 Share 1 Σεπτεμβρίου 2006 (edited) Άντε καλή αρχή Όσο δεν έχεις ψαράκια μέσα, μην αγχώνεσαι για τίποτα. Μετά θέλει λίγη προσοχή παραπάνω. Καλή συνέχεια Έγινε επεξεργασία 1 Σεπτεμβρίου 2006 - Zorba_The_Freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamas 1 Σεπτεμβρίου 2006 #5 Share 1 Σεπτεμβρίου 2006 καλη αρχη και ζωντανια για το χομπι μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 1 Σεπτεμβρίου 2006 #6 Share 1 Σεπτεμβρίου 2006 Καλη αρχη και απο εμενα. Περιμενουμε φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
arxariosss 1 Σεπτεμβρίου 2006 Author #7 Share 1 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστώ για την υποδοχή παιδιά. Λοιπόν το ενυδρείο μου είναι: -91lit -φίλτρο εξωτερικό Eheim 2213 (βιόσφαιρες, σφουγγάρι, μακαρόνι και υαλοβάμβακα) -υπόστρωμα -Χαλίκι -ένα φυσικό ξύλο το οποίο δεν έχει μπει ακόμα μέσα (του κάνω αλλαγές νερού από εχθές) Σκέφτομαι να βάλω αληθινά φυτά και ψαράκια από 2 ή 3 είδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 1 Σεπτεμβρίου 2006 #8 Share 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μπράβο και καλή συνέχεια. Υπομονή τώρα λίγο καιρό να στρώσει το φίλτρο και συνεχίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος