Jump to content

Πρόταση...

costas21

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους...

Ήθελα να κάνω την εξής πρόταση που δέν ξέρω κατα πόσο είναι δυνατόν να υλοποιηθεί...λόγο λογισμικού...

Σκεφτόμουνα προχθές πώς μπορεί να κάνουμε την ζωή των admin και την δική μας λίγο πιό εύκολη...

Υπάρχει δυνατότητα ο καθένας να μπορεί να ''ελέγχει'' τις ΔΙΚΕΣ του και ΜΟΝΟ δημοσιεύσεις; πχ βάζω εγώ μιά αγγελία και κάποια στιγμή θέλω να κλείσει, γιατί να μήν μπορώ να την κλείσω εγώ ή να την διαγράψω; ξεκινάω ένα θέμα που κατα την διάρκεια το μετανιώνω γιατί να μήν μπορώ να το διαγράψω; επαναλαμβάνω πως, ΑΥΣΤΗΡΑ τις πρωσοπικές δημοσιεύσεις του καθενός και τίποτα παραπάνω...πάντα με την διακριτική επίβλεψη των admin, δέν γνωρίζω κατα πόσο είναι τεχνικά αλλά και πρακτικά εφαρμόσιμο απλά μου φαντάζει ωραίο.

Εφικτό είναι αλλά δέν πρόκειται να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο μιάς και αυτό μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Συγκεκριμένα μπορεί σάν ιδέα να ακούγεται καλή αλλά δέν έχει εφαρμοστεί σε κανένα φόρουμ από όσο γνωρίζω τόσο στην Ελλάδα αλλα και στο εξωτερικό.

Σε ευχαριστούμε για την πρόταση και μπράβο σου που την έκανες!

Θα θέλαμε και άλλα μέλη να προτείνουν αντίστοιχα πράγματα που κατά την γνώμη τους θα βελτιώσουν το φόρουμ!

:)

Τί είδους προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν; το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι απο κάποιους ''νέους'' χρήστες που δέν είναι ακόμα εξοικειωμένοι με το forum αλλά μπορεί να ενεργοποιήτε αυτή η εφαρμογή μετά απο κάποιον καιρό παραμονής στο forum.

Και γιατί όχι... να είμαστε το πρώτο forum που θα το κάνει...Αρκεί να μήν κινδυνέψει η ''Σωματική'' του ακεραιότητα :)

Τί είδους προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν; το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι απο κάποιους ''νέους'' χρήστες που δέν είναι ακόμα εξοικειωμένοι με το forum αλλά μπορεί να ενεργοποιήτε αυτή η εφαρμογή μετά απο κάποιον καιρό παραμονής στο forum.

Και γιατί όχι... να είμαστε το πρώτο forum που θα το κάνει...Αρκεί να μήν κινδυνέψει η ''Σωματική'' του ακεραιότητα :lmao:

Καλος η κακος δεν εχουν ολοι την ιδια ωριμοτητα να χειριστουν κατι τετοιο.

Εσυ το λες καλοπροερετα και σε ευχαριστουμε για αυτο αλλα θα μπορουσε ανετα να φερει εντελως αντιθετα αποτελεσματα... :)

Καλος η κακος δεν εχουν ολοι την ιδια ωριμοτητα να χειριστουν κατι τετοιο.

Εσυ το λες καλοπροερετα και σε ευχαριστουμε για αυτο αλλα θα μπορουσε ανετα να φερει εντελως αντιθετα αποτελεσματα... :)

ok :lmao:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...