kostaszoidos 12 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 12 Οκτωβρίου 2010 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/b..._4446.html#more Αν δεν ειναι αστειο ή καμια χακερια αξιζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Η ιστορια ειναι μια και μοναδικη,δεν αλλαζει με το τι θα ψηφησουμε εμεις η αυτοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 12 Οκτωβρίου 2010 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/b..._4446.html#more Αν δεν ειναι αστειο ή καμια χακερια αξιζει.... Για ποιο λόγο θεωρείς ότι αξίζει? Κι αν "κερδίσουμε" τι έγινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 12 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Η ιστορια ειναι μια και μοναδικη,δεν αλλαζει με το τι θα ψηφησουμε εμεις η αυτοι. +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 12 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Admin Note: Λογο του οτι το θεμα μπορει ευκολα να ξεφυγει παρακαλω να προσεχετε τις απαντησεις σας και πως εκφραζετε τις αποψεις σας. Σε περιπτωση που το θεμα παρεκτραπει θα σβηστει χωρις προειδοποιηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 12 Οκτωβρίου 2010 Author #6 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Για ποιο λόγο θεωρείς ότι αξίζει? Κι αν "κερδίσουμε" τι έγινε? δεν ξερω τι μπορει να γινει, ή αν σημαινει κατι αυτο ,αλλα σιγουρα θα ειναι ενα μυνημα σε ολους αυτους που αμφισβητουν την πραγματικοτητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Να το δούμε λίγο ιστορικά το θέμα? Ποιος από τους τρεις παρακάτω χάρτες είναι σωστός? (1) (2)(3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 12 Οκτωβρίου 2010 δεν ξερω τι μπορει να γινει, ή αν σημαινει κατι αυτο ,αλλα σιγουρα θα ειναι ενα μυνημα σε ολους αυτους που αμφισβητουν την πραγματικοτητα... Το λες αυτο επιδη εμεις ειμαστε 10 και αυτοι 1 εκ.Αν ηταν αντιστροφο ,και ψηφιζαν ποιο πολοι οι σκοπιανοι,ξαφνικα θα χαναμε το δικιο μας; Υ.Γ/Προς τους Μοd Γιατι δεν αναθεωρειτε τους κανονισμους του φορουμ,και να απαγορευονται τετοια θεματα,και να μιλαμε μονο για τα ψαρακια μας; Οσο μου το επιτρεπει ο κανονισμος, εγω παντα με ευπρεπεια θα λεω την γνωμη μου,και κανεις δεν εχει το δικαιωμα να με τρομοκρατει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Οκτωβρίου 2010 #9 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Το λες αυτο επιδη εμεις ειμαστε 10 και αυτοι 1 εκ.Αν ηταν αντιστροφο ,και ψηφιζαν ποιο πολοι οι σκοπιανοι,ξαφνικα θα χαναμε το δικιο μας; Υ.Γ/Προς τους Μοd Γιατι δεν αναθεωρειτε τους κανονισμους του φορουμ,και να απαγορευονται τετοια θεματα,και να μιλαμε μονο για τα ψαρακια μας; Οσο μου το επιτρεπει ο κανονισμος, εγω παντα με ευπρεπεια θα λεω την γνωμη μου,και κανεις δεν εχει το δικαιωμα να με τρομοκρατει. Μη ξεκινάμε περίεργα από τώρα... Και καλό είναι να μην έχουμε "περίεργες" καταστάσεις καθόλου. Η λέξη "τρομοκρατία" και τα παράγωγά της δεν έχουν σχέση με το φόρουμ και τη διοίκησή του. Το θέμα θα μπορούσε κάλλιστα να διαγραφεί επί τόπου βάση ΑΥΤΟΥ, καθότι άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολιτικό θέμα. Παρ'όλα αυτά δεν έγινε κάτι τέτοιο από τον αγαπητό μας Admin με την ελπίδα/προϋπόθεση ότι θα μπορέσει να γίνει ένα όμορφος διάλογος χωρίς εθνικιστικές/ρατσιστικές/πολιτικές διαστάσεις. Ήδη έκανα μία προσπάθεια να κάνουμε το θέμα κάπως "εκπαιδευτικό" ξεκινώντας την ιστορία από την αρχή για να μάθουμε όλοι μας πως έχουν τα πράγματα και δεν είναι ανάγκη καν να βγούμε σε κάποιο συμπέρασμα. Δεν νομίζω πως ένα ενυδρειακό φόρουμ θα λύσει το Σκοπιανό. Αν σκοπός του τόπικ είναι να πούμε "Ζήτω η Ελλάδα και κάτω τα Σκόπια" ή κάτι αντίστοιχο, τότε απλά θα διαγραφεί. Δεν είναι απειλή... Είναι μία απλή προειδοποίηση, καθότι στο παρελθόν έχουν παρουσιαστεί διάφορα φαινόμενα ακραίων αντιλήψεων. Αυτά κι από μένα. Αποφασίστε ποια τροπή θέλετε να πάρει το θέμα κι από 'κει και πέρα και οι Συντονιστές θα πράξουν βάση κανονισμών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Το λεω παρα πολυ ειλικρινα και τιμια για να αλλαξετε τους κανονισμους,πιστεψτεμαι.Πραγματι δεν μπορουμε να λυσουμε ,κοινωνικα,πολιτικα θεματα εδω.Εγω ειμαι αυτος που ειμαι,και οταν ακουω να μου λενε τι πρεπει να κανω,βγαζω σπυρακια.Ξεκινησε μια κουβεντα ,που δεν βγαζει πουθενα,ειπα την γνωμη μου,και τελειωσα.Απο εκει και μετα ,το θεωρω περιττο,να επεμβαινει καποιος διχως λογο.Τωρα αν υπαρξουν αλλα παιδια που θα παρεκτραπουν,να σβησεις αυτων τα ποστ,και οχι το δικομου,γιατι εγω ειμαι (νομιμος) Δεν εχει κανενα νοημα ,τετοια θεματα να ανοιγουν,εφοσον υπαρχει αυτη η καταπιεση.Γιαυτο απαγορευτετα να τελειωνουμε. Παντως οσο επιτρεπονται εγω θα μιλαω. Υ,Γ Αρε κρητικαρε σε μπελαδες μεβαλες Καλη συνεχεια στην κουβεντα σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 12 Οκτωβρίου 2010 #11 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Το λεω παρα πολυ ειλικρινα και τιμια για να αλλαξετε τους κανονισμους,πιστεψτεμαι.Πραγματι δεν μπορουμε να λυσουμε ,κοινωνικα,πολιτικα θεματα εδω. Συμφωνώ σε αυτό... Εγω ειμαι αυτος που ειμαι,και οταν ακουω να μου λενε τι πρεπει να κανω,βγαζω σπυρακια.Ξεκινησε μια κουβεντα ,που δεν βγαζει πουθενα,ειπα την γνωμη μου,και τελειωσα. Συμφωνώ και σε αυτό... Απο εκει και μετα ,το θεωρω περιττο,να επεμβαινει καποιος διχως λογο.Τωρα αν υπαρξουν αλλα παιδια που θα παρεκτραπουν,να σβησεις αυτων τα ποστ,και οχι το δικομου,γιατι εγω ειμαι (νομιμος) Κανένας δέν πρόκειτε να σβήσει πόστ άν αυτό δέν έρχετε σε αντιθεση με τους κανονισμούς... Δεν εχει κανενα νοημα ,τετοια θεματα να ανοιγουν,εφοσον υπαρχει αυτη η καταπιεση.Γιαυτο απαγορευτετα να τελειωνουμε. Παντως οσο επιτρεπονται εγω θα μιλαω. Δέν νομίζω ότι είναι καταπίεση η παρεμβολή του Administrator στο να επισημάνει το ευαίσθητο του θέματος και απλά να προειδοποιήσει να μήν ξεφύγει το θέμα... Υ,Γ Αρε κρητικαρε σε μπελαδες μεβαλες Καλη συνεχεια στην κουβεντα σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος