Jump to content

καλησπερα σας

rookie

Recommended Posts

καλησπερα σας και παλι...

το ονομα μου ειναι Γιαννης και ειμαι απο θεσσαλονικη...

εχει περιπου 2χρονια που ασχολουμε με ενυδρεια δε θημαμε καλα αλλα νομιζω εχω γραψει και παλιοτερα

ειχα ενα ενυδρειο 20lt και ειχα λαθος ψαρια.

τωρα εχω και ενα ενυδρειο 120lt και (σκεφτομαι να αγορασω ενα 240lt για αυτο γραφω στο θεμα με την φιλτρανση γτ εχω καποιες αμφηβολιες για rena xp3 h dolhin C-1300)

στο ενυδρειο 120lt εχω ενα Pangasius τον εχς 1.5 χρονο , εναν Hypostomus plecostomus τον οποιο εχω εδω και 1,5 χρονο και εχει παθει τεμπελιτιδα καθαριζει αρεα και που.τα οποια τα λατρευω γτ μου αντεξανε και τα ειδα πςσ εχουν μεγαλωση μεχρι στιγμης και για αυτο θελω πιο μεγαλο να εχουν χορο..

ειχα 3παπαγαλοψαρα albino.3 convict Archocentrus nigrofasciatus πολυ ωραια ψαρια αυτα τα οποια τα εδωσα γτ ειχαν χωριση το ενυδρειο στην μεση μαζι με τα παπαγολαψαρα πολες γεννες συνεχεια μαλωματα ενω εχω 3 αμφορεις και εχω κρατιση μονο ενα παπαγαλοψαρο....

και προχτες αγορασα ενα puffer Tetraodon nigroviridis.και 2 Labidochromis Yellow σαν σαμουραι μου τις ονομασε το μαγαζι τελος παντων δεν ξερω..

αυτα απο εμενα θα ηθελα και την βοηθεια σας στο τι ψαρια να βαλω στο 240 που θα παρω στο τι φιλτρο να παρω τελικα και οτι αλλο χρειαζετε που εσεις ξερετε....

ευχαριστω και συγνωμη εαν σας κουρασα....

καλως ηρθες φιλε :)

Καλως όρισες στην όμορφη παρέα μας!!!!

Αλλα με τετοιο όνομα... παντα νέος... παντα rookie θα εισαι!!! :)

Καλως όρισες στην όμορφη παρέα μας!!!!

Αλλα με τετοιο όνομα... παντα νέος... παντα rookie θα εισαι!!! :hysterical:

ευχαριστω παλιεεεεεεεεεεε............... :):lmao::D

χιχιχιιχιιχιχιχιχιχιιχ :hysterical:

Καλώς ήρθες.

Καλώς τον ψαρακα! :D

Αστειεύομαι………. :lmao:

Κατά αρχάς ρίξε μια ματιά στο προφίλ των ψαριών και δες τα ψάρια σου όσο αφορά τα λίτρα και τις απαιτήσεις που έχουν και μετά μας λες καλύτερα τη θες να κάνεις.

:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...