Savou 11 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 11 Οκτωβρίου 2010 παιδια να κανω μια ερωτηση..??διπλα μου στην οικοδομη ντυνουν με πετρα την οικοδομη αντι να παρω απο βουνο μπορω να παρω απο εκει..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 12 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Η απορία σου φίλε Savou ποια είναι για να σε βοηθήσουμε και να προχωρήσει η συζήτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 12 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Λοιπον διπλα απο το σπιτι μου υπαρχει μια οικοδομη την οποια την ντινει ενας πολυ γνωστος μου και αν του ζητησω θα μου δωσει μερικες απο αυτες..Ηερωτηση μου λοιπον ειναι αν γινετε αυτες οι πετρες να μπουν στο ενυδρειο..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 12 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Ξέρεις τι πέτρα ακριβώς είναι και αν έχει περάσει κάποια επεξεργασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 12 Οκτωβρίου 2010 Author #5 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξερω τη πετρα ειναι αλλα σιγουρα αν ρωτησω θα ξερουν ειναι η πετρα που ντινουν τα σπιτια..Ετσι μου ειπε να σας την πω..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgemarousi 12 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξερω τη πετρα ειναι αλλα σιγουρα αν ρωτησω θα ξερουν ειναι η πετρα που ντινουν τα σπιτια..Ετσι μου ειπε να σας την πω..!! Νομίζω ότι πριν κάνεις την τράκα που λέμε θα πρέπει να τους ρωτήσεις ή να καταλάβεις αν είναι αληθινή ή διακοσμητική (τεχνιτή) πρώτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 12 Οκτωβρίου 2010 Author #7 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Ενταξει θα ρωτησω αυριο και θα σας πω..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Υπαρχει περιπτωσει να έχει υποστει επεξεργασια η πέτρα αυτή και να έχει ποτιστεί με διαφορα χημικά.. ακόμα και λουστρο. Αυτου του είδους η επεξεργασία τις κανει ακαταλληλες για ενυδρείο. Βαλε μια φωτο από τιε πετρες και ρωτα αν είναι φυσκικές ή κατεργασμένες... Θεωρω σχεδον βέβαιο να είναι λαξευτές ή ημιλαξευτές αφου ειναι για επένδυση τοιχοποιίας. Απλά σε αυτή την πετιπρτωση θα είναι πεπλατισμένες ή θα τους έχουν δωσει ένα κυβικό σχήμα... Για να μην αερολογουμε... ρωτα.. να μαθουμε κι εμεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος