Husky_Jim 11 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 11 Οκτωβρίου 2010 Βλέποντας πολλά μέλη να κάνουν ή να προσπαθούν να κάνουν αναπαραγωγές στα αγαπημένα μας γατόψαρα καλό θα ήταν να μαζέψουμε σε ένα θέμα ποίος αναπαραγάγει τί έτσι ώστε άν κάποιος θέλει να κάνει κάποια ανταλλαγή για να εμπλουτίσει τον γενετικό κώδικα των απογόνων των ψαριών του ή να δώσει ψάρια να το κάνει πιό εύκολα από εδώ μέσα. Προσωπικά αυτήν την στιγμή έχω τα παρακάτω γκρούπ: Loricariidae: Acanthicus Hystrix (ψάχνω οτιδήποτε ) Ancistrus cf. Cirhosus Ancistrus sp. L181 Hemiancistrus Guahiborum Hypancistrus Zebra Hypancistrus Contradens Leporacanthicus Galaxias Peckoltia Brevis Pseudacanthicus Leopardus Callichthyidae: Brochis Splendens Auchenipteridae: Centromochlus Perugiae (ψάχνω αρσενικά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 11 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 11 Οκτωβρίου 2010 εγω κορυντορας aeneus, και πηρα 7 μικρα που μεγαλωνουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 11 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 11 Οκτωβρίου 2010 Μέχρι στιγμής είχα γέννες απο : Ancistrus cf. Cirhosus Corydoras Aeneus Corydoras Sterbai Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 12 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Hypancistrus sp. L260 Queen Arabesque Pleco 3 Αγόρια και ένα μικρο που δεν λέει να βγει από την σπηλιά... Ζητούνται νύφες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 12 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Διατηρώ από γέννες μου 4-5 αρσενικά Ancistrus cirrhosus (sp3), ένα περίεργο πράγμα, τα περισσότερα ήταν αρσενικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 12 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Διατηρώ από γέννες μου 4-5 αρσενικά Ancistrus cirrhosus (sp3), ένα περίεργο πράγμα, τα περισσότερα ήταν αρσενικά... Tο ακριβώς αντίθετο απο 'μενα(τα περισσότερα θυληκά ). στο θέμα του φύλου παίζουν σημαντικό ρόλο οι μετρήσεις του νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naias 12 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Δέν θέλω να χαλάσω το post αλλά μιας και είστε στα είδη που με ενδιαφέρουν ψάχνω ένα ζευγαράκι Ancistrus cirrhosus (sp3) (ένα θηλυκό και ένα αρσενικό). Όποιος έχει κανένα παραπάνω θα τα δεχόμουν ευχαρίστως... Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 12 Οκτωβρίου 2010 Author #8 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Δέν θέλω να χαλάσω το post αλλά μιας και είστε στα είδη που με ενδιαφέρουν ψάχνω ένα ζευγαράκι Ancistrus cirrhosus (sp3) (ένα θηλυκό και ένα αρσενικό). Όποιος έχει κανένα παραπάνω θα τα δεχόμουν ευχαρίστως... Ευχαριστώ. Υπάρχουν διαθέσιμα και σε καλό μέγεθος! Άν είσαι κοντά σε Περιστέρι/Αιγάλεω τότε μπορούμε να κανονίσουμε. Στείλε π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavaigi 13 Οκτωβρίου 2010 #9 Share 13 Οκτωβρίου 2010 μολις πριν λιγες μερες πηρα 2 L081 και εχω και ενα L 071 ( ψαχνω και αρσενικα και θυληκα αν καποιος εχει η γνωριζει κατι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SYRO 14 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 14 Οκτωβρίου 2010 Τα είδη που έχω στα ενυδρεία μου είναι: 3 Ancistrus dolichopterus L183 - ( Ψάχνω θηλύκια με καθαρά τα χαρακτηριστικά των χρωμάτων τους) 1 Common Pleco ( Των οποίο δίνω για υιοθέτηση σε άτομο με γνώση και των ανάλογο χώρο) 1 Golden Nugget L018 (Αρσενικός) 2 Blue Phantom L128 ( Πρέπει να είναι 1 αρσενικό και 1 θηλυκό) 2 Leopard Frog L134 (Πρέπει να είναι 1 αρσενικό και 1 θηλυκό) Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να ανεβάσω και Photo. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Οκτωβρίου 2010 #11 Share 14 Οκτωβρίου 2010 2 ζευγοι corydoras sterbai εχουν μετακομιση εδω και μερες σε ενυδρειο - γεννηστρα προς αναπαραγωγη στο κυριος ενυδρειο αφηναν αβερτα αυγα , τωρα στη γεννηστρα ακομα στο παιχνιδι ειναι . Ειδωμεν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος