Jump to content

Αναγνώριση

Recommended Posts

Σήμερα που είχα χρόνο και παρατήρησα το ενυδρείο μου (νέο ενυδρείο) είδα εκτός από την απταίσια και αυτόν τον οργανισμό που φαίνεται στην φωτογραφία. Μοιάζει με κάμπια. Έχει κάτι σαν τρίχωμα από πάνω. Είναι κάτι που πρέπει να απομακρύνω από το ενυδρείο?

post-18741-1286738167_thumb.jpg

Πολύχετος, οι απόψεις διίστανται για το άν πρέπει να το αφήσεις ή όχι, εγώ δέν τους πείραξα δέν τους πειράζω...δέν έχουν ενοχλήσει κάτι μέχρι τώρα.

ταιζοντας την ανεμωνη μου καμια φορα, φευγει καμια γαριδα και παει κατω στη βαση του βραχου.

εκει πρεπει να δεις ποσα μαζευονται και τρωνε!!!!!! με το που ριχνω φως με τον φακο εξαφανιζονται μεσα στην αμμο. με το που σβηνω τον φακο, εμφανιζονται ξανα. μιλαμε οτι η γαριδα επανω πρεπει να ειχε πανω απο 50 τετοια σκουλικια. Τωρα, ουτε τον αστακο π]ενοχλησανε ποτε, ουτε αλλο ζωντανο. Δεν ξερω αν ειναι καλο να υπαρχουν, Το συγουρο ειναι οτι ειναι τρομεροι καθαριστες αφου δεν μενουν υπολοιματα τροφης να σαπιζουν. επισης εβαλα ενα κομματι βραχου λαβας να το δοκιμασω αν κανει για θαλασσινο, και χθες το βραδυ ειδα τετοια σκουλικακια να μπαινουν στις τρυπες του βραχου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...