George1 10 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 10 Οκτωβρίου 2010 Λογω του οτι τα 120λτ που εχω με καθαρο 100λτ ειναι πολυ περιορισμενος χωρος... Εχω ηδη μεσα στο ενυδρειο μου 2 clownfish και 1 bicolor blenny, Θα ηθελα να προσθεσω ακομη 2 ψαρακια τα οποια θα ειναι και τα τελευταια. Το προβλημα μου ειναι οτι εχω ακουσει τα χειροτερα για τα Bicolor Dottyback (Pseudochromis paccagnellae) τα οποια αν και μικρα στα 4cm μηκος ειναι ιδιαιτερα επιθετικα και φτιαχνουν περιοχη η οποια παρα ειναι μεγαλη για να εχουν χωρο και τα υπολοιπα ψαρακια και να μην γινονται συνεχως μαχες. Με χαρα διαβασα πως ενα "ξαδερφακι" στα χρωματα. το fairy basslet ειναι πιο ομορφο απο το παραπανω και ειναι φιλικο ψαρι χωρις να δημιουργει προβληματα. Το θεμα μου ειναι πως ΟΣΟ και εαν εχω ψαξει και εχω παρει τηλεφωνα σε ενυδρειο-καταστηματα δεν εχει κανεις το συγκεκριμενο ψαρακι. Προφανος ο λογος ειναι οτι εισαγουν ζωα μονο απο Ινδικο ωκεανο και οχι απο Caribbean sea που προερχεται αυτο που θελω. Το ερωτημα μου ειναι το εξης... Κατα ποσο μπορουμε να βρουμε 2 εδω στην Ελλαδα??? Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 10 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 10 Οκτωβρίου 2010 Το συγκεκριμένο ψαράκι έρχεται αρκετά συχνά σε διάφορα μαγαζιά.Μπορείς να το προπαραγγειλεις από κάποιο μαγαζί στην θεσσαλονίκη αν το βιάζεσαι.Αλλιώς με λίγη υπομονή κάποια στιγμή σε κάποια εισαγωγή θα το πετύχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 10 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 10 Οκτωβρίου 2010 Ναι! έρχεται σε εισαγωγές Αμερικής συνήθως, αλλά μην πάρεις με τίποτα 2 γιατί αν δεν βγουν ζευγάρι θα σκοτωθούν σίγουρα στο ξύλο. Φανταστικό ψάρι, έχω ένα πάνω απο χρόνο και είναι σούπερ χαρακτήρας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
George1 10 Οκτωβρίου 2010 Author #4 Share 10 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ παιδια. Ποια πετ απο θεσσαλονικη το παραγγελνουνε και ποια ειναι μια ενδεικτικη τιμη για το ειδος για να με πιασουν κοροιδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 11 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 11 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ παιδια. Ποια πετ απο θεσσαλονικη το παραγγελνουνε και ποια ειναι μια ενδεικτικη τιμη για το ειδος για να με πιασουν κοροιδο. Μια ενδεικτική τιμή που πιστεύω ότι είναι καλή χωρίς ακραίες τιμές είναι μεταξύ των 25-30 ευρώ ανάλογα με το μέγεθος, φυσικά μπορεί να το βρείς και πολύ πιο ακριβά άνετα στα δικά μας pet, δεν υπάρχει κάποιο pet να δώσεις παραγγελία(τουλάχιστον αυτά που ξέρω) εκτός απο το nemo καμιά εισαγωγή απο Ολλανδία(ο κούκος αηδόνι όμως), απλά ανέμενε καμιά εισαγωγή καταστήματος απο Αθήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος